Marta a może jeszcze kategoria : najlepsza klata ?
Paweł, to próbne obfotografowanie możesz wysłać mi, ja z chęcią ocenie i dam różne wskazówki.

Pawel wrote:Ahm, już wyjmuje aparat ;-) Proponuje tez zrobić Awardy dla Pań, i tutaj także kategoria najpiękniejszy uśmiech (czy jak to tam u nas mialo być ;P), wiec, Magda, mozesz rozpoczac jakieś proby z aparatem fotograficznym i wyslac mi, dam wskazowki, rady...
;-)))
Poprosze pisemko z czytelnym podpisem, 'na wszelki wypadek' ;]Meg* wrote:Pawel wrote:Ahm, już wyjmuje aparat ;-) Proponuje tez zrobić Awardy dla Pań, i tutaj także kategoria najpiękniejszy uśmiech (czy jak to tam u nas mialo być ;P), wiec, Magda, mozesz rozpoczac jakieś proby z aparatem fotograficznym i wyslac mi, dam wskazowki, rady...
;-)))))) Jednak mój i Marty pomysł z męskimi awardami pod kątem naszych upodobań był pierwszy więc masz pierwszeństwo w robieniu sobie zdjęć i wysyłaniu ich mi.
...

Ja byłbym za tym żeby to był konkurs tylko dla PańMeg* wrote:Marta a może jeszcze kategoria : najlepsza klata ?![]()
A ponoć to kobiety całe życie komplikują, ale kto tam wie ;-)Meg* wrote:Eh Ci mężczyźni... całe życie kombinują i komplikują.Jak nie chcesz wysyłać zdjęć to nie, nie dostaniesz awarda za np. "najzgrabniejszą pupę"... Twoja strata.

Licytowac się nie mam zamiaru, ale zapewne byloby tak: wysylam zdjecia, dajesz jakieś uwagi blabla, nast. dnia pytam o zdjecia Twojego usmiechu (czy aby na pewno o usmiech chodzilo?) -> zero odpowiedzi, pytam, pytam, pytam, w koncu odpowiadasz zablokowaniem na gadu ;-)Meg* wrote:A czy aby tak na pewno moja strata?Myślę, że mogłabym polemizować kto więcej stracił.
Ja też Ci zdjęć mojego oszałamiającego uśmiechu nie prześle więc... Twoja strata?

:zarumieniony: ta nieobecna na tmpl emotka najlepiej obrazuje to, co teraz czuje. dziewczyna mnie "wyrywa", okułwa! jak to mozliwe! myslalem, ze to ja przejalem inicjatywe???//Meg* wrote:Oj Mat zamknij jape i nie przeszkadzaj, nie widzisz że Pawła "wyrywam"![]()
Wchodzimy na grunt filozficzny, to nie moja najmocniejsza strona, ale ok, sprobuje.Więc nie możesz pisać, że to moja strata, bo teoretycznie to Twoja strata...

Nagle mi się odechciało. :shock:Pawel wrote::zarumieniony: ta nieobecna na tmpl emotka najlepiej obrazuje to, co teraz czuje. dziewczyna mnie "wyrywa", okułwa! jak to mozliwe! myslalem, ze to ja przejalem inicjatywe???//Meg* wrote:Oj Mat zamknij jape i nie przeszkadzaj, nie widzisz że Pawła "wyrywam"![]()
Mat, nie wpierniczaj się! Magda mnie "wyrywa"!! Jak się nie powiedzie, to będzie Twoja wina!! Twoja!!!11
Wchodzimy na grunt filozficzny, to nie moja najmocniejsza strona, ale ok, sprobuje.Więc nie możesz pisać, że to moja strata, bo teoretycznie to Twoja strata...
1. Nie prowokuje Cie do odpowiedzi, to Ty mnie prowokujesz, przeciez to Ty mnie wyrywasz, czyz nie??/
2. Z gory zakladam, ze tak bys zrobila, bo tak, przeciez dla jakiegoś powodu mnie wyrywasz, nie?
Dobra, moja strata, ale to ja jestem wyrywany, wiec kontynuuj.
A tak w ogole, to Twoja strata, bo jest to moja calkowicie subiektywna opinia.
WYRYWAJ MNIE!!