Santacruz7 maps :)
Odświeżam 
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 16529#auto
Jakoś tak mnie natchnęło ;].
Wiem, że teraz męczycie cudeńka z PL10 ale może do przetestowania zachęci Was 10 000 cc dla najlepszego TMXa do 21:00 ?
ah, zapomniałem dodać:
Przejazdy z ewentualnymi cutami nie będą brane pod uwagę
.
edit:
Minęła 21:00, przykro mi, że nikt się nie zainteresował.
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 16529#auto
Jakoś tak mnie natchnęło ;].
Wiem, że teraz męczycie cudeńka z PL10 ale może do przetestowania zachęci Was 10 000 cc dla najlepszego TMXa do 21:00 ?
ah, zapomniałem dodać:
Przejazdy z ewentualnymi cutami nie będą brane pod uwagę
edit:
Minęła 21:00, przykro mi, że nikt się nie zainteresował.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jak widywałem Cię ostatnio na "połączonym" w TM to tak właśnie liczyłem, że montujesz jakąś trasę
Szkoda, że nie zrobiłeś jej wcześniej bo mielibyśmy jedną więcej spoko mapę do bocenia na PL. Może ten skok w ~12 sekundzie nie jest wg mnie idealny, ale reszta jest już super. 
Repka nie wrzucałem bo raz, że jest po czasie, a dwa, że gorączka dochodząca do 39 stopni nie pozwala na szaleństwa w TM.
Repka nie wrzucałem bo raz, że jest po czasie, a dwa, że gorączka dochodząca do 39 stopni nie pozwala na szaleństwa w TM.

C13
Dzięki
. Zdrowiej tam!
Rispekt maximum large! 
Wszystko spoko tylko 4h to za mało na konkurs. Nawet do domu nie zdążyłem wrócić
Pograłem kilka minut ledwie, jak jutro będę miał czas to 49 się machnie. Mapka ? Dobra, jednak styl nie bardzo mi podchodzi.

Dzięki chłopaki, wychodzi na to, że muszę popracować nad stylem
.
Mówiąc, że nie odpowiada mi styl mam na myśli to, że latam po trasie jak pi***olony szybowiec zamiast trzaskać na płasko dobre driftySantacruz wrote:Dzięki chłopaki, wychodzi na to, że muszę popracować nad stylem.