F1 Classic!
F1 Classic!
I ja Ferrari poproszę. 
F1 Classic!
jako że wolne miejsca się skończyły, otwieram dwa kolejne zespoły.
F1 Classic!
Można do hondy? :>
F1 Classic!
Ja chcę byle gdzie.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
F1 Classic!
Ja proszę do minardi
Last edited by Artysta on 05 August 2009, 20:14, edited 2 times in total.

F1 Classic!
Może być Minardi a co mi tam
Jak nie to bele co.
F1 Classic!
ja tez chce obojetnie gdzie
wszedzie się postaram heh 
- Jack Bauer
- Moderator
F1 Classic!
w hondzie chyba jest jeszcze wolne miejsce wiec jeśli mozna. jeżeli już zajete to poprosze do Minardi 
F1 Classic!
widze , że tylko minardi nie ma full składu wiec jeśli mogę to chetnie pomoge , a może i niektorzy mnie nie znaja z loginu wiec jc to BonGo 
F1 Classic!
otwieram dwa kolejne, ostatnie już zespoły. więcej nie będzie. pierwszeństwo do otrzymania zespołu mają gracze choć trochę znani na scenie, bo są bardziej wiarygodni jeśli chodzi o regularność startów.
przypominam, że już jutro pierwszy wyścig. godzina: 20.30, jak w "normalnej" lidze. od rana na serwie będzie hasło, jeśli ktoś nie zna, pisać do mnie na gadu. kierowców, którzy jeszcze nie jeździli w tego typu wyścigach proszę o zapoznanie się z systemem "tankowań", żeby nie było potem niespodzianek ;p
przypominam, że już jutro pierwszy wyścig. godzina: 20.30, jak w "normalnej" lidze. od rana na serwie będzie hasło, jeśli ktoś nie zna, pisać do mnie na gadu. kierowców, którzy jeszcze nie jeździli w tego typu wyścigach proszę o zapoznanie się z systemem "tankowań", żeby nie było potem niespodzianek ;p
F1 Classic!
liga zaczęła się nad wyraz pechowo. po 22 okrążeniach wyścig został przerwany z powodu... problemów technicznych - okazało się, że ktoś ukradł paliwo przeznaczone do tankowania bolidów.
wyniki po 22 okrążeniu:
1. mor_olo
2. HornET
3. Pyszo
4. Lewy
5. Loxley
6. Szynpol
7. ksdfan
8. BonGo
9. Zbakany
10. Eazy-E
11. J.Cezar
zostaje przyznana połowa punktów należnych za odpowiednie miejsca. dodatkowy punkt za "pole position" zdobywa Grono.
organizatorzy obiecali dopilnować, aby za tydzień sytuacja taka nie powtórzyła się. ;]
Klasyfikacja kierowców po rundzie 1.:
1. mor_olo - 5 pkt
2. HornET - 4 pkt
3. Pyszo - 3 pkt
4. Lewy - 2,5 pkt
5. Loxley - 2 pkt
6. Szynpol - 1,5 pkt
7. ksdfan - 1 pkt
8. Grono - 1 pkt
9. BonGo - 0,5 pkt
10. Zbakany - 0 pkt
11. Eazy-E - 0 pkt
12. J.Cezar - 0 pkt
Klasyfikacja konstruktorów po rundzie 1.:
1. Cooper - 5 pkt
2. Lotus - 5 pkt
3. Honda - 4 pkt
4. Minardi - 2,5 pkt
5. Benetton - 2,5 pkt
6. Arrows - 0,5 pkt
UWAGA UWAGA
od następnego wyścigu zarówno w lidze classic, jak i "normalnej" f1 zaczynają obowiązywać nowe zasady przyznawania dodatkowego punktu za "pole position", których to zasad pomysłodawcą jest mor_olo.
mianowicie: bezpośrednio przed wyścigiem odbywać się będą 15-minutowe "kwalifikacje" w trybie time attack. uczestnictwo nie jest wymagane do startu w wyścigu.
wyniki po 22 okrążeniu:
1. mor_olo
2. HornET
3. Pyszo
4. Lewy
5. Loxley
6. Szynpol
7. ksdfan
8. BonGo
9. Zbakany
10. Eazy-E
11. J.Cezar
zostaje przyznana połowa punktów należnych za odpowiednie miejsca. dodatkowy punkt za "pole position" zdobywa Grono.
organizatorzy obiecali dopilnować, aby za tydzień sytuacja taka nie powtórzyła się. ;]
Klasyfikacja kierowców po rundzie 1.:
1. mor_olo - 5 pkt
2. HornET - 4 pkt
3. Pyszo - 3 pkt
4. Lewy - 2,5 pkt
5. Loxley - 2 pkt
6. Szynpol - 1,5 pkt
7. ksdfan - 1 pkt
8. Grono - 1 pkt
9. BonGo - 0,5 pkt
10. Zbakany - 0 pkt
11. Eazy-E - 0 pkt
12. J.Cezar - 0 pkt
Klasyfikacja konstruktorów po rundzie 1.:
1. Cooper - 5 pkt
2. Lotus - 5 pkt
3. Honda - 4 pkt
4. Minardi - 2,5 pkt
5. Benetton - 2,5 pkt
6. Arrows - 0,5 pkt
UWAGA UWAGA
od następnego wyścigu zarówno w lidze classic, jak i "normalnej" f1 zaczynają obowiązywać nowe zasady przyznawania dodatkowego punktu za "pole position", których to zasad pomysłodawcą jest mor_olo.
mianowicie: bezpośrednio przed wyścigiem odbywać się będą 15-minutowe "kwalifikacje" w trybie time attack. uczestnictwo nie jest wymagane do startu w wyścigu.
Last edited by Lox on 08 August 2009, 14:24, edited 1 time in total.
F1 Classic!
wiadomo że jest kryzys światowy ale żeby aż tak się on odbił na lidze
F1 Classic!
Trenowałem na tej mapie, też miałem taki error , ale myślałem, że coś źle jest ze mną xd
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

F1 Classic!
lox, 2.5pkt lewego +0.5pkt bonga to chyba 3pkt a nie 2.5 
Człowiek banda
F1 Classic!
bongo jest w arrowsie ;p
F1 Classic!
proszę do arows