PL8 - rozmowa z gg

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PL8 - rozmowa z gg

Post by Fefan »

no to jeśli trasy z pl8 już sa w obiegu, to pozostaje tylko pogratulowac wyboru tych, ktorzy te trasy mieli wybierac. Bo coś mi się wydaje, ze tylko oni mogli się trasami podzielic.
CzarnyWilk
Jeździ konno

PL8 - rozmowa z gg

Post by CzarnyWilk »

Tak sobie czytam to i naprawdę dziwną macie atmosfere tu.

Może moja wypowiedz niema wiele wspołnego z tym tematem ...ale

My gramy nadeo i aktulanie mamy turniej NTC organizowany przez TMPOLSKA i KLAN ŃP ( głowny organizator). niema żadnych adminów dodatkowych organizatorów. Mapy są wybierane przez ŃP i zarząd tmpolska (jak się domyslam to to samo :P).

Jakos unas niema zadnych problemów nikt nie szuka dziury w całym i nawet powiem wam dlaczego ....

LICZY SIĘ DOBRA ZABAWA I ZDROWA RYWALIZACJA a nie pi***olenie bzdur i szukanie problemów.

To tylko takie moje przemyslenia :P i za przeproszeniem Jakub mimo ze cie nieznam ale nie robił byś z siebie debila ... bo wysyłanie wedługmnie prywatnej rozmowy gg na forum publiczne jest trochę niestosowne.

Ja tu widze po prostu próbe podkopania dobrze zapowiadającego się turnieju lekko osłoniete niby szukaniem "sprawiedliwosci" ...
Last edited by CzarnyWilk on 01 October 2009, 14:54, edited 1 time in total.
baserone

PL8 - rozmowa z gg

Post by baserone »

Jakub, ale ten regulamin to jest tylko jakiś logiczny zbior tych wszystkich reczy, ktore omawiaja wszyscy od kilku dni na tmpl. Nie będzie tam nic co kogos zaskoczy, nie będzie tam jakichś moich ustalen tylko te, które ustatlili wszyscy poprzez tmpl.

@Xard - no coż w takim razie mapa na kwali będzie inna wiec tamta mozecie sobie odpuscic.

Pozdrawiam mapowych oszustow :)

@Oddo - przecież pomagaja w tworzeniu regulaminu, decyduja co do sytemu rozgrywek itd !! Ja chce to tylko zbrac w kupe, nic więcej.

Jak chcesz Jakub pomóc mi "pisać" regulamin to możesz mi prawy alt trzymac jak będę musial zrobić "ą,ę" itd.
Wizard_The_One
Jeździ konno

PL8 - rozmowa z gg

Post by Wizard_The_One »

ja chyba zaczne tu zaglądać coraz ciekawiej może by tak rozesłać drużyną cały mappack pl i będzie po problemie :)
Lox
Moderator

PL8 - rozmowa z gg

Post by Lox »

czytając 158 wątek z bezsensownymi kłótniami w których ciągle powtarza się jedno i to samo, przychodzi mi na myśl tylko jedno:

Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by Maciuś »

Loxley wrote:czytając 158 wątek z bezsensownymi kłótniami w których ciągle powtarza się jedno i to samo, przychodzi mi na myśl tylko jedno:

Image
jw. :roll:

Proponuję coś na kształt ciszy wyborczej do czasu podania mapy kwalifikacyjnej, zero gadania o PL8, każdy post, który będzie zawierał sformułowanie "PL8" będzie kasowany :wink: Co najśmieszniejsze, to to, że Jakub już nie pierwszy raz swoimi dyskusjami i problemami tworzy nerwową atmosferę przed PL :F Jak ja się ciesze, że mój team nie ma szans na zwycięstwo i gramy dla zabawy... :x
Last edited by Maciuś on 01 October 2009, 15:28, edited 1 time in total.
skt7
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by skt7 »

1X4rd451 wrote:A już 3 OSOBY CHCIAŁY MI MAPKE KTÓRA MA być NA QUALI wysłać ..... ( dochodziły mnie słuchy ze mapka się plęta i jest trenowana na solo przez niektórych ludzi konkretnie przez 2 teamy , a mapke wysłaś mi chciały osoby nie będące w żaden sposób powiązane z organizacją PL ...
Xard, może podasz nicki tych de...likwentów i ktoś mi wytłumaczy jak to jest k**wa możliwe?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
1X4rd451
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by 1X4rd451 »

skt7 wrote:
1X4rd451 wrote:A już 3 OSOBY CHCIAŁY MI MAPKE KTÓRA MA być NA QUALI wysłać ..... ( dochodziły mnie słuchy ze mapka się plęta i jest trenowana na solo przez niektórych ludzi konkretnie przez 2 teamy , a mapke wysłaś mi chciały osoby nie będące w żaden sposób powiązane z organizacją PL ...
Xard, może podasz nicki tych de...likwentów i ktoś mi wytłumaczy jak to jest kur** możliwe?
Nie bo podając nicki tych osób na takim forum jak to i w ogóle je udostępniając zrobił bym wbrew ich prośbą , a prosili o dyskrecje ....

Jako jeden z adminów tej "ligi" proszę o zmianę decyzji o mapie dopiero w dniu jej ogłoszenia i wypieprzenie dzieci poniżej 16 roku życia z niedowładem prawej półkuli z ich wybierania .... dzięki

BTW denerwujecie mnie tymi obrazkami k**wa mać to nie jest fotka.pl ani nk ani żadne inne pierdzielstwo ....
Image
Image
OrdonekQ7
Moderator

PL8 - rozmowa z gg

Post by OrdonekQ7 »

@xard, chodzi Ci o mnie? bo tylko ja nie miałem 16lat z tych, którzy wybierali. :P co do organizatorów z TCW, to sądzę, że dobrze, że się tym zajęli. Bo po braku neta u Chybecka zostałem poproszony o załatwienie wszystkiego z ESL i innymi pierdołami, a że ja mały 15-letni gnoejk, to sobie z tym nie poradziłem. :D

Za to teraz staram się pomagac jak mogę Baserowi. ;)
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
IrRed
Emerytowany Admin

PL8 - rozmowa z gg

Post by IrRed »

Temat miał dotyczyć adminów w PL8 i powiedziałem już, że JA NIE BĘDĘ SIĘ TYM ZAJMOWAŁ. I to jest ostateczna decyzja. Także nie widzę sensu dalszej dyskusji na ten temat.

Co do sugestii Jakuba na temat tego, iż gracze TCW znają mapę kwalifikacyjną oświadczam wszystkim, że jest to wierutny stek bzdur.

To jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie. Pozdrawiam
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by szopek »

tak sobie siedze caly dzień i czytam xD i musze wam powiedziec ze tak jak dzisiaj to się nigdy nie usmialem ;))

k**wa sracie się ta gra jakby to było nie wiadomo co, te PL tez robimy sami dla siebie nikt nam za to nie daje zadnych nagród a siejecie zamet jakbysmy grali o kase or samfing :D

od siebie mogę dodac tyle ze mogę baserowi pomoc jak czegoś będzie potrzebował, trzymac alt albo coś ;d bo ostatnio mam dosc dużo czasu

a do jakuba się nie odzywajcie bo to pi***olony stary zgryźliwy satyryk i szuka zaczepki :D
Psik
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Psik »

tak pieprzycie ciągle o tych "Wszystkich teamach" itd. , a czemu np. omijane jest KD ? czy my się o to kłócimy?? Nie, chociaż widzę kilka argumentów które na pewno KD powinno prędzej dostać adma niż XX (nie atakując ich, bo nie mam nic do tego że tego adma macie).
Po prostu jak wiem, że nie ma sensu się kłócić bo to nic nie da to się nie kłócę, dlatego Jakub nawet jak Ci się to nie podoba... Czy to akurat zawsze ty musisz tutaj to napisać ? Napisała by każda inna osoba zostało by troszkę lepiej potraktowane po prostu taki już sobie wyrobiłeś PiaR.

Po 2... Jakub zrozum że TMPL nie jest stroną "wszystkich" jest stroną jej właściciela i zapamiętaj, że co byś nie powiedział, scary przekazał stronkę dalej temu komu chciał i tyle.

Ja widzę że ty masz dużo racji i sądze podobnie jak bax^^ ale no popatrz tak: skoro sam Baser powiedział że 1 głos mają i Irred nie będzie miał zdania co do tych spraw to czym się kurna dalej przejmować... Jak zobaczysz ingerencje Irreda w wasze sprawy wtedy się kłóć.
Koniec kropaaaaaa.

A i co do tej mapy to o co chodzi?? :x

Szopek nie chwal się :*
ACE
Doświadczony driver

PL8 - rozmowa z gg

Post by ACE »

ogar tam bo bym sobie pogral
Chmielu
Doświadczony driver

PL8 - rozmowa z gg

Post by Chmielu »

jak dla mnie to nie wiem o co Ci Jakub chodzi, gdyby nie Baser to pl by jeszce nie ruszylo :/ przeciez pisze na forum, prosi o pomoc wybral adminow i pyta się jakie warianty oto ci admini wola wybrac itd, a on piszac sam regulami zbiera to wszystko do kupy co razem uzgodniliscie
nie rozumiesz ze to on jest organizatorem? I ma prawo glosu jako admin bo z jego inicjatywy to wszystko ruszylo i jakos glowny organizator chyba będzie wiedzial co i jak najlepiej rozszczygnac. A ze Red chciał mu pomoc to co z tego? Najwidoczniej wolal kogos kumatego (bez urazy all) poprosic z kim najlepiej się porozumie, dogada i zalatwi to najlepiej..
I wyluzuj bo to z ta mapka kwali to czyste pomowienie, oszczerstwo i chamstwo z Twojej strony
Last edited by Chmielu on 01 October 2009, 16:45, edited 1 time in total.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by Maxer »

zadnych tras pl8 nikt nie zna oprocz mnie, grono i ordona.

pewnie przeciez kolejny spisek , p~S zna mapy hehe :D

tylko ze wybory były na tmpl o ile ktos pamieta ( osob na preselekcje ) :p

i ZAPEWNIAM ze zadna trasa nie wyszla w "obieg"

albo musicie zaufac Nam, ( na slowo , bo innego pomyslu nie mam , trasy były na serwie do którego mielismy dostep ja, grono , ordon i nikt wiecej )

jeśli nie ufacie nam, to zrobcie sobie kolejna preselekcje i macie problem z glowy ... aaa i nowe osoby do preselekcji. :D pzdr
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
envy
Osiwiał za kierownicą

PL8 - rozmowa z gg

Post by envy »

dopoki jest pole do korupcji dopoty będzie mozliwa, zmiana osob nic nie zmieni ;p

szopek na wybieracza ^^
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by Słowik »

MAXERRR wrote:zadnych tras pl8 nikt nie zna oprocz mnie, grono i ordona.

pewnie przeciez kolejny spisek , p~S zna mapy hehe :D

tylko ze wybory były na tmpl o ile ktos pamieta ( osob na preselekcje ) :p

i ZAPEWNIAM ze zadna trasa nie wyszla w "obieg"

albo musicie zaufac Nam, ( na slowo , bo innego pomyslu nie mam , trasy były na serwie do którego mielismy dostep ja, grono , ordon i nikt wiecej )

jeśli nie ufacie nam, to zrobcie sobie kolejna preselekcje i macie problem z glowy ... aaa i nowe osoby do preselekcji. :D pzdr

Cały dzień śledze ten temat i w końcu muszę coś napisac...
Maxer to co napisałeś sprzecza się z tym co napisał Xardas...
I prawdę mówiąc mimo że ten temat miał na celu coś innego to wyszła na jaw bardzo ciekawa informacja.... ot co o przecieku mapy kwlaifikacyjnej...
Jeśli tylko xardziu pisze prawdę to bardzo dobrze że powstał ten temat bo inaczej to by się mogło nie wydac a tymczasem stało się jak stało i myślę że mimo iż gramy tylko dla zabawy to jest to bardzo ciekawe z tym przeciekiem bo żal mi tych dwóch teamów o których pisał Xardas... Piszecie że gramy dla zabawy tak??? Wszyscy są zgodni... Więc po jakiego ku*** ch*** oszukujecie???!!!!
Coof
Osiwiał za kierownicą

PL8 - rozmowa z gg

Post by Coof »

Dlaczego od razu zakładasz, że oszukują wszyscy? Ktoś odwalił dowcip, wysłał komuś innemu mapę mówiąc, że to kwalifikacyjna a ta rozeszła się dalej bardzo szybko. Niech mapę obejrzy Maxer i powie czy to ta. Jak ta to można się kłócic. Ale skoro ręczy za to, że mapka żadna na jaw nie wyszła, to nie widzę sensu oskarżania ludzi z góry ;)
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by szopek »

jak jo żech wybieroł mapy to sam wszyscy byli zadowoleni ;d
CraDleS

PL8 - rozmowa z gg

Post by CraDleS »

szopek wrote:jak jo żech wybieroł mapy to sam wszyscy byli zadowoleni ;d
bo i tu przepraszam zapewne zapłace kare 10000000zł za kopiowanie stylu bez zgody autora:

to je ono! xD
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Post Reply

Return to “Polish League”