Live from Diav3l House | WCG
Gz Noth, zasłużona wygrana. Perfekcyjne przygotowanie i znajomość tras. Gl w LA
.
Szkoda tylko, że komentator nie ogarniał w relacji. Nawet kamery nie umial zmienić na "śledzącą" :/.
Szkoda tylko, że komentator nie ogarniał w relacji. Nawet kamery nie umial zmienić na "śledzącą" :/.
Była mega wypasss!
Wróciłem!
Noth, to bot ;o 30 pkt (coś koło) przewagi nad drugim Shadowem przy wygranej, to coś ;D Graty jeszcze raz
Nie ma co, before before before party i reszta before'ów była zajebista ! Ogólnie to czekam na foty i filmy (ale to, to na gg, szczególnie ten z obiadkiem
).
Dzięki Diav3l za miejscówkę
Do zobaczenia za tydzień w Stęszewie
Bo takiego melanżu to nie da się po prostu ominąć!
Noth, to bot ;o 30 pkt (coś koło) przewagi nad drugim Shadowem przy wygranej, to coś ;D Graty jeszcze raz
Nie ma co, before before before party i reszta before'ów była zajebista ! Ogólnie to czekam na foty i filmy (ale to, to na gg, szczególnie ten z obiadkiem
Dzięki Diav3l za miejscówkę
Do zobaczenia za tydzień w Stęszewie

Nie mam siły na komentarz. Właśnie zaczyna mnie męczyć kac ;/ I odpindolić się od mojej jazdy!

Diav nikt nie miał takiego dopingu w sali kinowej podczas finału TM jak Ty 

Dokładnie!Arthas wrote:Diav nikt nie miał takiego dopingu w sali kinowej podczas finału TM jak Ty

Aż chciałem vuvuzele z plecaka wyjąć.. Nie wiem czemu tego nie zrobiłem.. :/
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
aaa....to trzeba było mówić to bym wziął i dla Ciebie i wysłał
Jebanyy....!
Atmosfera była najlpesza ze wszystkich scen
i TMN wymiata
i zawsze tak będzie Obiad był znakomity moje konwersacji z kelnerem
również były ciekawe
ale naprawdę dziekuje wam za tak zajebista atmosfere
widzimy się w steszewie ! 

"a da radę tą colę do jakiegoś słoika przelać ?" :d
Sun wrzuć fotkę z dachu ;p
Sun wrzuć fotkę z dachu ;p
Myślę Sun, że powinieneś zostać zawodowym negocjatorem. Kelner prawie się zgodził na więcej kolki i więcej żarcia
Było go bardziej przycisnąć 
A w ogóle to czemu tu się wypowiadają osoby, których ton wypowiedzi sugeruje, że były, ale się nikomu nie pokazały? Co to ma znaczyć?:>
Oraz chciałam jeszcze dodać, że miło było Was spotkać - niektórych znów, niektórych po raz pierwszy:):D
A w ogóle to czemu tu się wypowiadają osoby, których ton wypowiedzi sugeruje, że były, ale się nikomu nie pokazały? Co to ma znaczyć?:>
Oraz chciałam jeszcze dodać, że miło było Was spotkać - niektórych znów, niektórych po raz pierwszy:):D

To chyba Ty nas na finale w tym multikinie nie słyszałeś (mimo, że cała sala nas słyszała) hahaToby wrote:btw. Gdyby nie było tam tyle dresów, buractwa i chamstwa (na szczęście nie na TM), to byłoby zajebiście..
No jak zwykle poziom lanów zachowany czyli było zajebiście. Do zobaczenia za 4 dni idę leczyć kaca.

to tak
Lost zagubieni w złotych tarasach

i najwspanialsze zdjecie ;D rodziny TrackManii
poprostu megaaa
cała ekipa ;D przy jednym stole ;D niezapomniane !

i najwspanialsze zdjecie ;D rodziny TrackManii

Wróciłem tez!!;p
Było zajebiście i cudownie, ilość znakomitych tekstów sięgnęła zenitu w związku z czym nie chce mi się ich cytować.
Kto nie był niech żałuje, pindol się srakub.
Było zajebiście i cudownie, ilość znakomitych tekstów sięgnęła zenitu w związku z czym nie chce mi się ich cytować.
Kto nie był niech żałuje, pindol się srakub.

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
heh
najlpesza na swiecie chyba ekipa ;D alkoholikow
ten kto nie był naprawdę żałować
"Jedzenia pizzy w biegu
" Pozamiatane
teraz stęszew także pobijemy wszelkie rekordy
!