PL9 - III kolejka

pikaczu
Doświadczony driver

PL9 - III kolejka

Post by pikaczu »

I liga
X-Treme X-Tea - X-Treme Speed Team 3:0
Poor Old Losers - New Age Racer's 3:0
Power for Gear - HCL Gaming 1:2

II liga
Szopy Pracze Wymiatacze - Wrath of Dead Drivers 0:3 ( go go axxik,arthas,crow and bomba :D)
MaDrivers Team - Twarogi Polskie 2:1
Nie Szkodzi - iaM Team 2:1

III liga
o 3. miejsce: Żorscy - Drużyna Actimela 1:2
finał: Street Style Clan - McKorniky & Team7 3:0
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
Cezar
Pedo

PL9 - III kolejka

Post by Cezar »

Pikaczu wrote: finał: Street Style Clan - McKorniky & Team7 3:0
Chyba robisz sobie jaja pikacz?!
Vego
Jeździ konno

PL9 - III kolejka

Post by Vego »

1. Shadow
2. XeN
3. Fisi
4. MzM
5 .x3nun
6. Gregorian
7. Keczuś
8. Fist
9. ordon
10. Mac ("to podpisz mnie tez")
11. Derty ( "to podpisz mnie tez" )
12. Jero
13. Charnan
14. Ajem
15. Kiciak
16. oddo
17. fatal
18. Arthas
19. John
20. Boy
21. Santiago ("to podpisz mnie tez")
22. Misza ("to podpisz mnie tez")
23. LeLaS ("to podpisz mnie tez")
24. Vego
Image
Ksenuns0n
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Ksenuns0n »

Moja trasa pierwsze wrażenie robi okrutne. Wiem, bo sam gdy zagrałem od wysłania mapy przeraziłem się (bo aż sam się wpisałem na tą listę). Jednak ! gdy pogra się dłużej i zrobi się normalny czas (58:xx) to trasa nie jest wcale taka tragiczna i już wiem co sobie myślałem wysyłając ją. Natomiast Wy albo w ogóle jej nie gracie, albo nie umiecie jej poprawnie przejechać. Spokojnie można wycisnąć 57:xx, a ledwo 3 osoby mają 58:xx. Przejadę porządnie trasę to wrzucę repa na tmxa.
Image
Image
oddowicz
Team Poland

PL9 - III kolejka

Post by oddowicz »

tylko że na rundach tego się nie da jeździć. poza tym to nie widzimisie paru osob tylko większści teamów, że mapka jest do bani i jeździć ją to wkładanie sobie dilda z gwoździami ;] mapka dobra na cup "puść gaz" lub "fullspeed tyłem", a Wy admini zamist ją w poniedziałek zamienić, gdzie by się nic nie stało, to reakcja w stylu "grajcie nie pierdolcie". ZENUA
Image Image
Fistashi
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Fistashi »

Podpisuje się pod słowami Odda. To ma być mapa na rundy, gdzie na poprawny przejazd trzeba czekać bóg wie ile? Trzeba było ją zmienić póki był czas..
Image
Image
Image
[ladderbar]
Ksenuns0n
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Ksenuns0n »

No tak z pewnością wiecie o tym najlepiej skoro nawet nie widziałem, żebyście zeszli poniżej minuty. Poza tym wynika z waszej logiki, że jestem strasznym botem, bo już dzisiaj zaczynam momentami regulara łapać :roll:
Image
Image
MysteriO
Jeździ konno

PL9 - III kolejka

Post by MysteriO »

I liga
X-Treme X-Tea - X-Treme Speed Team 3:0
Poor Old Losers - New Age Racer's 3:0
Power for Gear - HCL Gaming 2:1

II liga
Szopy Pracze Wymiatacze - Wrath of Dead Drivers 2:1
MaDrivers Team - Twarogi Polskie 3:0
Nie Szkodzi - iaM Team 3:0
Image
MIRTEK2
Jeździ konno

PL9 - III kolejka

Post by MIRTEK2 »

w ogóle jej nie jeździliście bo dedi jest(było) tragiczne jak ostatnio jeździłem i tylko xen łamał 59 czyli ~jechał prawidłowym torem.

więc petycje o zmianę mapy są imo bezsensowne, albo bezsensowne jest to, że jury musiało "przesegregować" stertę map które zostały nadesłane aby wybrać te na których da się jechać i żeby trzymały jakiś tam poziom trudności.
Podsumowując zamiast narzekać i dopisywać się na jakieś listy pojedzcie tą trasę parę razy więcej i się nauczcie jeździć "niecodzienne" zakręty.pozdro
oddowicz
Team Poland

PL9 - III kolejka

Post by oddowicz »

A ja nie uświadczyłem żeby czołowy team rezygnowal z występu w PL. Stało by się coś gdyby w tym PL zmieniono mape po "5 minutach" od udostępnienia mappacku ? z pewnością nie. Wystarczyło by dać 1 mapke z ostatniej kolejki, i potem na spokojnie poprzeglądać "sterte map". W ogóle się dziwie że mapka została wybrana "z polecenia" skoro, jak sam Scooter przyznał miała niskie oceny. A uwierz mi, dobrych map jest w ciul i trochę.
Image Image
Fistashi
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Fistashi »

Lol Mirs ale żes dojebał z tą mapą szyny... w mapie szyny nie było nic dziwnego po kilku przejazdach iedy już znałeś tor. to był po prostu dobry tech..
Image
Image
Image
[ladderbar]
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL9 - III kolejka

Post by ShaDDy »

w ogóle jej nie jeździliście bo dedi jest(było) tragiczne jak ostatnio jeździłem i tylko xen łamał 59 czyli ~jechał prawidłowym torem.
prawidlowy tor zalapalem dosc szybko i co z tego, skoro po dwoch godzinach trace 0.3 do AT? (tak xen doskonale wiem ze koniec fs, ale jadac 50 kmph wolniej lepiej było blisko prawej się trzymac). Dla porownania na rafallo po ok. godzinie 56.16, zesrasz się a tego nie pobijesz.
więc petycje o zmianę mapy są imo bezsensowne, albo bezsensowne jest to, że jury musiało "przesegregować" stertę map które zostały nadesłane aby wybrać te na których da się jechać i żeby trzymały jakiś tam poziom trudności.
akurat na ten temat wiesz jedno wielkie góóóóóóóównoooooo. najlepiej pierdolic domysly. oczywiście, ze jury segregowalo mapy, ale ich zdanie mialo tu najmniejsze znaczenie.
Podsumowując zamiast narzekać i dopisywać się na jakieś listy pojedzcie tą trasę parę razy więcej i się nauczcie jeździć "niecodzienne" zakręty.pozdro
Pokaz mi w niedziele swojego rega na niej, nie zlap ani jednego buga do polowy. A niecodzienne zakrety moga być dużo bardziej kreatywne niz tylko wieczne skracanie drogi na wykonanie drifta. Loli już dosc się najezdzilem.

Imho poziom spada z tygodnia na tydzien (mapa na kwali, choć slaba, okazal się chyba strzalem w dziesiatke) i jeśli na XX mamy już grać same lole, to chyba wystawimy jakuba (top8 na dualmixie, on gral tam wlasnie głównie lole, wiec ma doswiadczenie chlopak) i loxleya i nic dziwnego jeśli będą jeszcze graczami meczu.

EDIT: schrzanilem troszke post Mirsa, sry
Fistashi
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Fistashi »

Shad jak lox jest u nas :<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Image
Image
Image
[ladderbar]
MIRTEK2
Jeździ konno

PL9 - III kolejka

Post by MIRTEK2 »

damianhhh wrote:prawidlowy tor zalapalem dosc szybko i co z tego, skoro po dwoch godzinach trace 0.3 do AT?
widocznie nie jest taki dobry jak nadal tracisz tyle... ngt widze że znalazł bardziej optymalną :)
damianhhh wrote: Dla porownania na rafallo po ok. godzinie 56.16, zesrasz się a tego nie pobijesz.
Bo to podchodzi pod speed techa już chyba i bardzo szybko się dochodzi do rozsądnych czasów -widać to na dedi
damianhhh wrote:akurat na ten temat wiesz jedno wielkie góóóóóóóównoooooo. najlepiej pierdolic domysly. oczywiście, ze jury segregowalo mapy, ale ich zdanie mialo tu najmniejsze znaczenie.
wiesz podchodząc ze zdrowym rozsądkiem mapy miały być oceniane i wyłaniane te z najlepszą śr.imo , a nie totolotek(nie wiem jak do końca wybierano te mapy, ale zostały wybrane więc trzeba je jeździć)

damianhhh wrote:Pokaz mi w niedziele swojego rega na niej, nie zlap ani jednego buga do polowy.
Czy ja jestem jakimś uberbotem?że mam jeździć extremalnie perfekcyjnie?Rega na jakimś tam poziomie można mieć jak na każdej mapie, nie musisz jechać na wr cały czas /na mapie rafalla możliwe że tak bo nie ma tam jakiegoś super wymagającego zakrętu/. A po 2. przeciwnik jedzie TĄ SAMĄ trasę więc szanse są wyrównane :) a tych bugów nie wiem gdzie tyle widzisz, na każdej możesz na nie natrafić ...
damianhhh wrote:Imho poziom spada z tygodnia na tydzien (mapa na kwali, choć slaba, okazal się chyba strzalem w dziesiatke) i jeśli na XX mamy już grać same lole, to chyba wystawimy jakuba (top8 na dualmixie, on gral tam wlasnie głównie lole, wiec ma doswiadczenie chlopak) i loxleya i nic dziwnego jeśli będą jeszcze graczami meczu.
Nie nazwałbym tych tras samymi lolami, ale dla Ciebie może takimi są...
Chyba że masz na myśli, że xen zapoczątkuje serię loli,czego nie można stwierdzić bez znajomości reszty map.
oddowicz
Team Poland

PL9 - III kolejka

Post by oddowicz »

MIRTEK2 wrote:mapy miały być oceniane i wyłaniane te z najlepszą śr.imo , a nie totolotek(nie wiem jak do końca wybierano te mapy, ale zostały wybrane więc trzeba je jeździć)
Nierozumiesz że tą mape wybrano "z polecenia". Jestem przekonany że ta mapa nie mogła mieć nawet niskiej sredniej ;] hujowa mapa ale damy ją, będzie ciekawie. Tak to widze :)

Edit
po to są oceny żeby sugerowac adminom, które mapy są dobre które nie. Gdyby ta mapa miała, tak jak mówisz jedną z najlepszych średnich to okej. Ale jeśli nie ma i została wręcz nakazana by nią grać, to po huj te nasze ocenianie, skoro scot & sun mogli zrobić to sami, bo oceną przy wyborze tej mapy się nie sugerowali.
Image Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL9 - III kolejka

Post by ShaDDy »

Jero
Admin

PL9 - III kolejka

Post by Jero »

Image
74raf
Jeździ konno

Żorscy - Drużyna Actimela 3-0 przez w/o

Post by 74raf »

Mecz o 3 miejsce 3 ligi Żorscy - Drużyna Actimela 3-0 przez w/o nie stawienie się przeciwnika screeny poniżej
http://zapodaj.net/0cfef58b347a.jpg.html
http://zapodaj.net/bbac1e1597dd.jpg.html
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL9 - III kolejka

Post by ShaDDy »

Mirs wrote:Czy ja jestem jakimś uberbotem?że mam jeździć extremalnie perfekcyjnie?Rega na jakimś tam poziomie można mieć jak na każdej mapie, nie musisz jechać na wr cały czas /na mapie rafalla możliwe że tak bo nie ma tam jakiegoś super wymagającego zakrętu/. A po 2. przeciwnik jedzie TĄ SAMĄ trasę więc szanse są wyrównane Smile a tych bugów nie wiem gdzie tyle widzisz, na każdej możesz na nie natrafić ...
miałeś pb 59.3, ok

1.06.39 6 band
1.00.36 1 banda
1.00.66 3 bandy
1.03.55 5 band
1.04.49 2 bandy
1.02.45 1 banda 1 nd
1.01.56 1 banda 1 nd
1.01.71 1 banda 1 bug
1.06.69 3 bandy

łacznie 23 bandy i dwa czasy gorsze o sekunde od pb

treniles do czwartku, niewazne, bo zakladam ze wszystkie mapy treniles do czwartku a nie tylko tą:) wiec czy gdziekolwiek miałeś jakikolwiek przejazd bez bandy? :)
Fistashi
Pirat drogowy

PL9 - III kolejka

Post by Fistashi »

uehehehhe szad zniszczył : ))
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “Polish League 9”