jeśli nasz konto united możesz na nim w player.page stworzyć dedicated server konto, i użyć jego i normalnie grać.
co ci pozowli postawić freezone.
Skoro korzystałeś z tego poradnika to w odpowiedniej linijce podmień.
a na konto superadmina ustaw swoje konto z gry, a nie login servera.
Instalator TrackManiaServer + Xaseco/Fast/Servermania
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
No a ja mam problem z tym że :
Po 1. Nie pokazuje mi rankingu pod nickiem
2. Ciągle jest to serwer Rundowy (chociaż zmieniam na TA)
3. Nie działa XAseco (Cannot use string offset as an array in C:\TMserver\xaseco\includes\xmlparser.inc.php on line 72 )czy tam FAST (Could not open file fast.php)
Po 1. Nie pokazuje mi rankingu pod nickiem
2. Ciągle jest to serwer Rundowy (chociaż zmieniam na TA)
3. Nie działa XAseco (Cannot use string offset as an array in C:\TMserver\xaseco\includes\xmlparser.inc.php on line 72 )czy tam FAST (Could not open file fast.php)
Zapewne wchodzisz na swój serwer poprzez Wielu graczy>W sieci lokalnej. Jak wejdziesz normalnie przez Internet to powinno być ok.Alpine wrote:Po 1. Nie pokazuje mi rankingu pod nickiem
Restartujesz lub skipujesz trase?Alpine wrote:2. Ciągle jest to serwer Rundowy (chociaż zmieniam na TA)

Tak restartuję trasę i nadal Rundy.
a wiesz coś z XAseco może co się dzieje?
EDIT://
FASTa już mam tylko jak dodać muzykę i Tabelkę z localami ponieważ mam tylko ta z dedimanią.
a wiesz coś z XAseco może co się dzieje?
EDIT://
FASTa już mam tylko jak dodać muzykę i Tabelkę z localami ponieważ mam tylko ta z dedimanią.
Cześć ja mam takie 2 problemy.
1.Włączam servermanię jest wszystko ok ale jak próbuje włączyć fast to pojawia się okienko na chwile i znika.
2.Kiedy wchodzę na serwer, wszystko pojawia się podwójnie, locale tmx, itp.
A i jeszcze coś Nikt nie może wejść na mój serv oprócz mnie, każdy mówił zebym odblokował porty na routerze, jednakze ja mam modem nie router więc co robić w takiej sytuacji.
1.Włączam servermanię jest wszystko ok ale jak próbuje włączyć fast to pojawia się okienko na chwile i znika.
2.Kiedy wchodzę na serwer, wszystko pojawia się podwójnie, locale tmx, itp.
A i jeszcze coś Nikt nie może wejść na mój serv oprócz mnie, każdy mówił zebym odblokował porty na routerze, jednakze ja mam modem nie router więc co robić w takiej sytuacji.

-
Xaley
- Samochodowy prawiczek
Validation key
Kurdę, ja zgubiłem swój validation key. Wie ktoś jak go można odzyskać? Bo nie mogę serwera postawić!
My shadow is my master...
Jeśli się nie mylę validation key to trzy ostatnie znaki twojego klucza gry. Jeśli faktycznie go zgubiłeś - nie masz szans na postawienie serwera, czy wydanie miedziaków na cokolwiek.