f1
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
f1
ja pierdziele... czemu nie mozna zrobić nowego teamu ? wtedy problem kto ma smigac w toyocie, bylby rozwiazany, bo ktos na pewno by się przylaczyl do kreta. a poza tym, kret i king będą mogli grać. szkoda ze ja na tym trace, ale skoro tak wyglada sprawa, to mam rozumiec ze nie jadę
f1
realowiec, jeżeli ci n/c, to proszę Ciebie, zrób serwer dla wszystkich chętnych ( ok. 60 ) bez lagow, i na dodatek zajmij się organizacja.
już się w tym wszystkim pogubilem, racja maciek ;P
wiem, ze na samym poczatku zglaszal mi się sznaps, który chciał pojechac gdyby było wolne miejsce. On był pierwszy ze wszystkich, a wiec to dla niego jest miejsce
Najpierw jednak musze go gdzies zlapac, albo on musi w tym temacie potwierdzic swe czlonkostwo.
już się w tym wszystkim pogubilem, racja maciek ;P
wiem, ze na samym poczatku zglaszal mi się sznaps, który chciał pojechac gdyby było wolne miejsce. On był pierwszy ze wszystkich, a wiec to dla niego jest miejsce
f1
Na wstępie: Wszyscy oprócz kinka i maxera mają rację: pierdolcie się, jeśli chcecie się wjebać na wała do teamu. Zróbcie sobie nowy team, alen ie pojedziecie w lidze F1.
@Kink
nie próbuj się wjebać do teamu, bo kolegów szukasz, kret jest liderem toyoty, więc to on decyduje.
@maxer
chcesz zrobić sobie team? To szukaj kraju, w którym będą go chcieli. Nie u nas, chyba, że załatwisz serwer, który wytrzyma tyle osób.
A teraz do wszystkich:
Nie odpierdalajcie scen, już dawno było ustalone, kto z kim jedzie, jeśli Wam nie pasuje to ode mnie szczere walcie się. Jak macie coś do xyxa, organizatora, jakieś ale, to piszcie do niego na gg a nie wpierdalacie offtop na tmpl. Od tego jest spam thread.
cu.
@Kink
nie próbuj się wjebać do teamu, bo kolegów szukasz, kret jest liderem toyoty, więc to on decyduje.
@maxer
chcesz zrobić sobie team? To szukaj kraju, w którym będą go chcieli. Nie u nas, chyba, że załatwisz serwer, który wytrzyma tyle osób.
A teraz do wszystkich:
Nie odpierdalajcie scen, już dawno było ustalone, kto z kim jedzie, jeśli Wam nie pasuje to ode mnie szczere walcie się. Jak macie coś do xyxa, organizatora, jakieś ale, to piszcie do niego na gg a nie wpierdalacie offtop na tmpl. Od tego jest spam thread.
cu.
f1
Zaczyna mnie to porządnie wkurzać... Gadacie sobie luzikiem 34 str i potem nikomu się nie chce czytac o jak i kiedy... nastepnie taka wiar się zglasza robi się problem kociol itd. ja bym robil zapisy na gg a temat zostawil czysty... powoli mi się odechciewa tej ligi -.-
f1
jest jak było, z tego co wiem nikt nie "zainwestowal" w testera 
McLaren - Diablo i Grono
Honda - Derty i lucyferek
Wiliams - noWy i Foxy aka Fixy
Ferrari - Kamilos i h0lus
Renault - Kamil i seque
Red Bull - ksyksu i Maciek
BMW Sauber - Base, Spy
Toyota - Kret159, Maxer
Force India - Majkel i Rafa z [RH]
Toro Rosso - Loxley i Ordonek