NBA Basketball

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Seraphim
V.I.P.

NBA Basketball

Post by Seraphim »

@iam
Po reakcji wnioskuje, że ten Stern jest jakąś persona non grata? Co ma za uszami?
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Nie no, zły nie był, jak 30 lat się trzymał - po prostu parę decyzji, które podjął solidnie przeszkadzały we wszystkim ;)
Key.
Admin

NBA Basketball

Post by Key. »

Jou. Ma ktoś może konto na league passie? Do 7 XI jest za darmo :3

A co do samej ligi - po obejrzeniu statystyk wczorajszych meczów: beka w ch**.
Kobe 22
Pau 23
Dwight 19

A i tak przejebali z Dallas :D
Nash 4 asysty - sprawdza się opinia, że Fakersom niepotrzebny jest PG, bo i tak nie będzie dostawał piłki. Ball hog ftw!
Image
ksdfan
Doświadczony driver

NBA Basketball

Post by ksdfan »

to, że PG ma 4 asysty to wcale nie oznacza, że nie jest potrzebny. Nash to floor general, z nim na boisku drużyna zawsze gra zdecydowanie lepiej i ma zdecydowanie więcej możliwości ofensywnych :)
Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Lakers nie potrzebują Nasha, to Nash potrzebuje Lakers - jak w ciągu nba na przestrzeni lat wiemy, sporo gwiazd odchodzi ze swoich drużyn do tych, które mają szanse na mistrzostwo, żeby zdobyć pierścień i tyle ;)

I ta, też się właśnie dowiedziałem, że jest free league pass, więc nocami będzie co robić do siódmego ;)
Key.
Admin

NBA Basketball

Post by Key. »

Jakby nie było - nakupowali gwiazd przed sezonem, a przegrali z upadającymi Mavs...

To może jak nikt nie ma pożyczyć konta - jak je założyć nie posiadając karty visa/mastercard/etc. ?
Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Ja normalnie założyłem z dwa lata temu konto na nba.tv, pojawiło się jakieś okienko z free league pass, kliknąłem i miałem ;d
Key.
Admin

NBA Basketball

Post by Key. »

Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

NBA Basketball

Post by kyzzn »

Właściwie to już chciałam się śmiać z Lakersów, jako że jest to mój least favourite team, ale w sumie to myślę, że to tylko taki początek. Jak Heat zaczynali pierwszy sezon w tym swoim naszpikowanym gwiazdami składzie, to też było słabo, ale dotarli się i jak teraz jest już każdy wie. Tak więc pewnie (niestety) pierwsze koty za płoty i będzie tylko lepiej. Najbardziej ciekawi mnie tu jednak komu bardziej spadną statystyki jeśli chodzi o asysty - Nashowi czy Bryantowi ;)

Poza tym jakoś teraz nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu nba.com. Jest tak jakoś... biednie.
ImageImageImage
stys
Pirat drogowy

NBA Basketball

Post by stys »

Jeśli chodzi o Lakers to nie pokazują nic specjalnego od czasu pre season, nie wiem jak to z nimi będzie. Wg mnie mają wciąż kiepską ławkę, która niczym nie dorównuje ławce C's. A tak wgl to jest jeszcze jakiś rasowy rozgrywający w LAL?

I tak zgadzam się, zamiast pójść krok do przodu, poszli krok do tyłu, wygląda to starzej.
Image
Image
Cezar
Pedo

NBA Basketball

Post by Cezar »

http://espn.go.com/nba/story/_/id/87119 ... ing-report

Głupszej nazwy już chyba nie można znaleźć.
Post Reply

Return to “Off-Topic”