Liga I » Runda 7: #p~S vs EM

Komentarze do meczów
hack
Team Poland

Post by hack »

Dawac screeny :D:D
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

graty ps za zwyciestwo :D
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Mecz zakonczyl się wygrana pS 21:10 (7:4 7:1 7:5):
Image
Image
Screena z drugiej mapy ma Wally, potem się go wstawi.
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

już gratulowalem, gg PS gg EM:P
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

fajny mecz, ale muszę stwierdzić, że nie oglądało się zbyt przyjemnie :P
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

Hmm..co tu dużo mowic..
GG #p~S*
Pokazaliscie ze jesteście silni i ze umiecie zdobyc poraz kolejny z rzedu tytul mistrzowski..
Ciekawy mecz, ciekawy turniej..
Szkoda ze już pl4 się konczy..
To tyle no i co tu dużo mowic..czekam na PL5 i mam nadzieje ze takowe się odbedzie :)
Wally
Team Poland

Post by Wally »

ok wiec screen :P
ok już laduje mi się dlugo i chyba nic z tego nei będzie, w każdym razie 7-1 dla nas :D !
ooo jednak jest
http://img146.imageshack.us/my.php?ima ... 50lo3.png

wiec dzięki wam prosiaczki kochane za to ze po raz kolejny pokazalismy ze jeśli jesteśmy wszyscy przytrenieni i co najwazniejsze jesteśmy wszyscy wszyscy :P:P:P to nie ma bata na prosiaka ! Chocby i z widlami przyszli na mecz- nie ma szans ! :D
dzięki za mecz BVG
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

GJ piglets! :D
moja osobista wyrocznia się potwierdziła... :wink:
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Post by Bad Olo »

TEraz ja kce, teraz ja! :)

Good Game #p-S* !!! Spodziewałem się ze wygracie pl4, ale myslalem ze już kolejke przed zakonczeniem będziecie mieli zagwarantowane 1 miejsce :P hehe

GG !
Image
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

A gdziez to BVG wywialo? Nic tu nie pisza?
Dziwne, jak tak to zawsze mieli dużo do gadania. :D
Image
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

Khasius wrote:A gdziez to BVG wywialo? Nic tu nie pisza?
słuszne spostrzeżenie Kasiu... :D
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

FRED wrote:
Khasius wrote:A gdziez to BVG wywialo? Nic tu nie pisza?
słuszne spostrzeżenie Kasiu... :D
ohoh ciekawe czy jakby prosiaki przegrały, to czy by mieli dużo do gadania :P
Image
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

Coof nie ma co gdbybać - jest jak jest a nie jak być powinno.
To pS okazało się lepsze i nie ma dwóch zdań biaacz. :wink:
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

nie no jasne piczo :P

tak tylko se powiedziałem^^
Image
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Świetny mecz ! Szkoda, że znów ps wygrywa w cieniu skandalu ^^

Hmm co by tu napisać ? Ja pewnie należe wg Khasa do tych co zawsze tyle gadaja .... no ok ziomek, generalnie nic bym nie pisał, bo wczoraj byliście lepsi i już, nie ma o czym gadać........
Ale jak usłyszałem ten uszczypliwy koment w relacji, no to jedne co mi się nasuneło, to ty powienieneś się przyzwyczaić pierw do swojego ..... eh n/c nieważne ^^ My to też musimy akceptować :)
A już myślałem, że topór wojenny zakopany.... no ale skoro to poruszyłeś to oks :) Można i tak :)

Jeśli chodzi o sam mecz, to był mega nudny. BVG niedotrenowane, PS przetrenowane, albo spięte - sam nie wiem, czasy kiepściutkie, regularność marniutka(wiele "retired" z obu stron), generalnie same minusy. Na pewno to nie był mecz jakiego oczekiwano i na pewno oba teamy nie pokazały tego co potrafia.

Atmofera meczu całkiem fajna, choć wiadomo trochę nerwowa, no ale stawka meczu to niejako wymuszała i przelewek nie było. Co do tego zajścia z warnami, no to nie ma o czym gadać. Zeo by wyleciał, gdyby coś powiedział i to jest pewne. Scary powiedział : "2 warny i ban do końca meczu !!!", eh no ok, może chodziło mu o to, że co runde można 5 razy napisać.... NIECH będzie ^^
W ogóle kiepsko trochę grać przeciwko komuś, kto organizuje turniej...Hack miał siebie wyrzucić ? HEH to byłby LOL :P

OK, o poziomie już pisałem, o dyskusjach też, o graczach może się wypowiem po kolei :
Hack - heh jak to Hack, świetne czasy, lipna regularność, ale wczoraj przy tym ciśnieniu niesamowitym, nawet mu nieźle szło(inna sprawa ile razy wiecej trenował, niż do "normalnego meczu")
Khasius - A nieźle, B lipnie, C też lipnie, ale tam wszyscy marnie jezdzili :D
Wally - regular, ale wczoraj o dziwo, jak na niego wolno strasznie, być może też miał ważniejsze sprawy niż tmn w tym tygodniu ;]

Heh, jedna rzecz mnie rozwaliła, jak w relacji padło hasło, że na B był "own" totalny i po czasach i po wyniku. (nie cytuje, bo mi się nie chce, ale o to chodziło generalnie) No patrzac na czasy, to w zasadzie tylko tam mieliśmy szanse wygrać.....hehe, no ale nie poszło jakoś :)

Hmm no chyba wszystko ode mnie :] GG ps, to znów wy do następnej edycji możecie uwazac się za najlepszy polski klan.
My mistrza tak naprawdę, nie przegraliśmy wczoraj tylko w poprzednich kolejkach, m.in. 1pkt wiecej z GT :] Na wczoraj nie byliśmy przygotowani jak np. na POL czy XP, mysle ze, każdy zauwazayl braki w treningach, ale każdy też wie, że sa wazniejsze sprawy niż TMN w życiu, w tym tygodniu niestety tak było.... Eh, czemu przegrany zawsze musi się tłumaczyć ^^ To dopiero bezsens ! :P
Gratki mistrza ps !

Takie ogólne moje zdanie po meczu. Zapewne każdy ma trochę inne spostrzeżenia, ale wynik wszystkich łaczy :)

Pozdrawiam
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Szczerze nie wiem czy Hack dostal 1szego czy 2giego warna, nie pamietam. Ale powiedzmy ze to nie było az tak znaczace, napisal slowo k**wa, kiedy np Zeo napisal ze 2 dluzsze zdania, jednak przeczytac 1 krotkie slowko, czy przecyztac 2 zdania to inna sprawa, wg mnie. nie wiem czy to było decydujace i wiem ze to się stac nie powinno.
Co do przetrenowania odpowiem w swoim imieniu - trenowalem wiecej niz np do meczow z RBF ale mysle ze to był moj najbardziej trenowany mecz bo najwazniejszy :) jak przetrenowany się nie czuje bo nawet na kompie mnie codziennie nie było niestety od bata fakultetow wychodzi ze czesto ide na 7 rano do szkoly i mam codziennie jakieś zajecia :) najwazniejsze to ze impreza sobotnia mnie tez nie ominela :)
Nie wiem jak u was BVG z treningiem bo nie chce oceniac innych kiedy ich nie kontroluje i tak zawsze z Mor_Olem się smiejemy z siebie co my to nie robimy zeby trenowac, tak jak i teraz Mor Olo schudl jeszcze bardziej bo n ie zdazyl w niedziele nic zjesc*
Mecz był nudny zgodze się, ale nie znaczy to ze jeden team zdominowal drugi. Ja tam cenie swietna jazde Kasi na mapie A, Kapitalne zrywy i niezla regularnosc Hacka oraz wielki spokoj Tomka, to jest gosciu który jest wielki ! Ja niestety slabiej, regularnie jeśli chodzi o jebanie, 0 rund zupelnie czystych, ale czsta runde zrobil chyba tylko Hack :)
Ogolnie gg, i mysle ze BVG zasluzylo na 2gie miejsce, pokonalismy ich bezposrednio, ale tez się przychyle do opcji ze przegraliscie PL4 w poprzednich meczach, tak jak my moglismy tez przegrac
GG !
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
tomaszg
Jeździ konno

Post by tomaszg »

niezly prezes komentarz trochę go pewnie sklejales :wink:

może i dobrze ze mnie zapomniales ocenic, bo pewnie nie było czego :)

co do bana, to mogę Cie zapewnic ze zeo by go nie dostal na pewno, bo bym na to nie pozwolil (pewnie nie tylko ja), poprostu scary się za bardzo wczul, a jak dla mnie to te warny powinny być tylko dla osob niegrajacych

z pozastala czescia w zupelnosci się zgadzam z prezesem mecz sredni jeśli patrzac na jego wage i ilosc czasu poswieconego na trening (na mapie C wynikalo to chyba z tego ze każdy blad kosztowal parę sekund)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

19:10:37 mor_olo (1587768)
co nei zmienia fakltu ze zasady były jasne 2 warny wypad i niewazne ile znakow uzytych
19:11:06 wally (4726914)
nie będę się klocil bo masz racje
19:11:17 mor_olo (1587768)
czyli jestemy moralnymi zwyciezcami
I wszystko jasne :D
*... i wszystko jasne.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Taki pościk to kilka minut, a skracałem jak mogłem, bo w sumie to ja mógłbym pisać w nieskończoność :P

No tak zapomniałem o Tobie, ale to chyba dlatego, że ty grasz zawsze świetnie i zawsze regularnie, już ci to powtarzam pewnie -enty raz :P i pewnie nie tylko ja tak uważam :)

No wiesz, co do warna(ów) [bo to na pewno był drugi Hacka], nie ma co gdybać, Zeo by wyleciał i nie byłoby gadania, ban to ban. Tak samo było z czekaniem na mor_olo, też leciały teksty w stylu "właź shadow, bo olo pewnie poszedł spać", spox ja rozumiem żarty i dla mnie to były żarty, ale mimo wszystko nie widzę was w rolach WIELCE BRONIĄCYCH Zeo przed banem :) Jakoś to się kłóci :)

Heh Wally, wiesz, znaczace czy nieznaczace ? Jakby Hack musiał odejść i musielibyście grać we 2(bo zmiany podczas map sa zabronione wg regulaminu), to na pewno nie napisałbyś, że ta sprawa "nie była aż tak znaczaca" :) No i zgadzam się też z tym, że wynik wcale nie przedstawia przebiegu meczu, bo poszczególne rundy były zacięte. No ale to ps wygrywało te decidery i dlatego jest taki wynik, a nie inny ;]

Tak czy siak mam gdzieś te dywagacje, my mieliśmy to wygrać mimo przeciwności losu, nie wygraliśmy i trudno, czekamy na następne turnieje :)

Pozdro
Zeo
nawro

Post by Zeo »

Czy mój warn podczas meczu to był highlight czy co? :roll:

Ja się nie martwię tym warnem tylko swoją jazdą, nie oszukujmy się...
Image
Image
Post Reply

Return to “Polish League 4”