Nie mylcie z wargami sromowymiCoof wrote:sromotną porażkę.
Liga I » Runda 5: [POL] vs |GT|
Ani ze sromotnikami, ponoc dobre ale nikt tego nie udowodnił, zbyt szybko zszedł...szkoda 
wy piczki wy jedne.
na meczu z pS już gralem (track wygralismy), a teraz na cobhamie zrobilem już nie raz 56, wiec jestem na pewno lepszy niz rip.
na freda trasie tez nie zle mi idzie: niskie 58 robię.
bac się skillera, k**wa.
EDIT: ripek, meczyk 1 vs 1 na tych trasach w sobote, może?
na meczu z pS już gralem (track wygralismy), a teraz na cobhamie zrobilem już nie raz 56, wiec jestem na pewno lepszy niz rip.
na freda trasie tez nie zle mi idzie: niskie 58 robię.
bac się skillera, k**wa.
EDIT: ripek, meczyk 1 vs 1 na tych trasach w sobote, może?
e tam. wynik już znamy. 3-0 dla jakuba. rip nie trenuje map
tylko kokosy zbija.

szkoda ze nie będzie transmisji ale trudno :/
GT nie mamy szynszy na wygraną!!! jakub robi non stop 56.70 na cobhamie!!! przegrałem z nim, a miałem 56.73!!!! NIE MAMY SZANS!! Proponuję walkower

zapomniales dodac, ze jestem najgorszy z naszego teamu.
dobrze. więc ja najgorszy z GT przegrał z jakubem, najgorszym z POL. jakub na cobhamie miał 56.70 a ja 56.73
dlatego GT nie ma szans i to żadnych. tak. a raczej nie.
dlatego GT nie ma szans i to żadnych. tak. a raczej nie.

dodaje, ze coofnoob również na fredzie przegral.
ze rip nie trenuje, to jest nie prawda, widzialem go na serwerze GT z trackami na PL4.
rip, no co z tym meczem 1 vs 1?
taka masz duza jape w moj kierunek, a na pojedynek się nie stawisz?
ze rip nie trenuje, to jest nie prawda, widzialem go na serwerze GT z trackami na PL4.
rip, no co z tym meczem 1 vs 1?
taka masz duza jape w moj kierunek, a na pojedynek się nie stawisz?
nie chce przegrac, raz na spontana gralismy na k&d servie do 3 mapek wygranych i było 2-2 ;p ale on wygral bo lolowe mapki to były 
A Coof jest głupi.. A coof jest głupi, i panbikuje, nanana, i ośmiesza klan GT, i zdaje się że przegina pałe, i zdaje się że poniesie tego konsekwencje.
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Coof w ogóle weź żal.... W jakimś poście napisałeś, że odchodzisz z GT po PL 4 ,więc po ch*j jeszcze mówisz, żeby dać walkower. Przegramy to przegramy, ale żeby tak panikować....proszę cie ziąąa. :?
zdaje się, ze to byla ironia
ok widzę, że tylko gawron mnie rozumie. ehh mógłbym coś napisać ale wolę poprostu zamknąć morde i siedzieć cicho do końca pl4.

ojej a nie wyczuwasz tu żartu? bo powiedziałem, że przegrałem z jakubem? to samo jest na serwerze. zaczynasz zaczepiać, potem Ci oddaje a Ty nagle zmieniasz się w tego poważnego i wtedy masz ochotę się kłócić. no nic.
[ Dodano 06 września 2007, 20:28 ]
dziwne też jest to, że zrozumienia muszę szukać u przeciwnika. dziwne. doprawdy dziwne.
[ Dodano 06 września 2007, 20:28 ]
dziwne też jest to, że zrozumienia muszę szukać u przeciwnika. dziwne. doprawdy dziwne.

Lol a jak mamy zareagowac, jak mówisz "przegramy, lepiej dac walk over" DWA RAZY!? raz nie wystarczy?
nie nic. już nie wazne. coof jest glupi i nic wiecej takiego nie powie.