PL5 - pomysły
PL5 - pomysły
ciekawe czy mowilbys tak samo Maciek gdybys był w 1 lidze i grozilby Ci spadek, albo tylko top3 zostaja a wy byscie mieli 4 miejsce... i co?? i d*pa??
wam to jest na reke po porstu...
a co z tymi barazami w koncu???? odbyly się???????
ja obstaje za wizja buleta co z reszta sam wczesniej napisalem...
bo wychodzi na to, ze ta cala PL4 to był jakiś teatrzyk, w ktorym pięknie się prezentowaly "dwa poziomy" (podzial na dwie ligi... wiadomo im wiecej tym lepiej, szkode, ze bez kontynuacji)
wam to jest na reke po porstu...
a co z tymi barazami w koncu???? odbyly się???????
ja obstaje za wizja buleta co z reszta sam wczesniej napisalem...
bo wychodzi na to, ze ta cala PL4 to był jakiś teatrzyk, w ktorym pięknie się prezentowaly "dwa poziomy" (podzial na dwie ligi... wiadomo im wiecej tym lepiej, szkode, ze bez kontynuacji)
Last edited by wizzard® on 01 December 2007, 13:22, edited 1 time in total.
PL5 - pomysły
Wizz, to normalne
Przeciez każdy chce zeby zasady były na jego korzysc. A poza tym z tego co widze to nie nalezysz do zadnego klanu więc co się burzysz ?
PL5 - pomysły
i tu Cie mam Maciek.... bo nie mozesz mi teraz zarzucic subiektywnej oceny sytuacji, poniewaz nie dzialam w niczyim interesie...
a burze się dlatego, bo widze co się dzieje... robi się niezle bagno, ktos coś znowu probuje zmienic na sile (poszukac utopijnego systemu, który już wlasciwie mamy po w spadku po PL4...) zamiast zostawic po staremu....
a burze się dlatego, bo widze co się dzieje... robi się niezle bagno, ktos coś znowu probuje zmienic na sile (poszukac utopijnego systemu, który już wlasciwie mamy po w spadku po PL4...) zamiast zostawic po staremu....
Last edited by wizzard® on 01 December 2007, 13:28, edited 2 times in total.
PL5 - pomysły
morek kolejny raz robisz z gęby dupę, hahahahahaha ja pi***olę i tak po 2 tyg zrezygnujesz, narazie się nie podniecam bo i tak zmienisz zdanie jak zwykle zresztą
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL5 - pomysły
Prawda, nie mogę. Ale mogę ci zarzucic wpieprzanie się w "cudze" sprawy. A znasz takie powiedzenie pewnie " Nie ruszaj g*wna bo smierdzi". Bagno tez prawie jak g*wno więc po co się mieszasz ?
Ja już koncze tą nędzną gadke.
PL5 - pomysły
Optymistabulet wrote:morek kolejny raz robisz z gęby dupę, hahahahahaha ja p***dole i tak po 2 tyg zrezygnujesz, narazie się nie podniecam bo i tak zmienisz zdanie jak zwykle zresztą
może teraz wytrzymam z pomoca moich lesnych skrzatow ^^
*... i wszystko jasne.
PL5 - pomysły
może i masz racje... przyznaje...
... tylko ciekawe jak to teraz wytlumaczysz klubom, ktore ciężko wywalczyly utrzymanie ;] jestem bardzo ciekawy... bo chcecie je wyrzucic na bruk, slysze hasla typu: "ooo ba tam jakiś skilowiec odszedl to to już nie jest ten team"
fajnie, ze degraduje się teamy za zmiany w skladzie
, trzeba było pokazac co się potrafi w 2 lidze, a nie marudzic teraz o kwali do pierwszej...
sorry... trzeba ponosic tzw. "Konsekwencje Wlasnych Czynow", poniosles porazke, przyznaj się do tego, a nie rob z igły widły...
nie powinno być w ogóle tego topiku, załozeniem PL5 byla kontynuacja PL4, tak ja to rozumiem skoro wprowadzono system rozgrywek ligowych
... tylko ciekawe jak to teraz wytlumaczysz klubom, ktore ciężko wywalczyly utrzymanie ;] jestem bardzo ciekawy... bo chcecie je wyrzucic na bruk, slysze hasla typu: "ooo ba tam jakiś skilowiec odszedl to to już nie jest ten team"
fajnie, ze degraduje się teamy za zmiany w skladzie
sorry... trzeba ponosic tzw. "Konsekwencje Wlasnych Czynow", poniosles porazke, przyznaj się do tego, a nie rob z igły widły...
nie powinno być w ogóle tego topiku, załozeniem PL5 byla kontynuacja PL4, tak ja to rozumiem skoro wprowadzono system rozgrywek ligowych
PL5 - pomysły
KWALI MÓWIĘ NIE!
Dlaczego? Bo w regulaminie LIGI pisało, że pierwsze 2 drużyny 2 ligi przechodzą do pierwszej, a te z pierwszej na odwrót. Nie po to robiło się pl4 żeby porzucac tamte pomysły i robić wszystko od nowa. Ci którzy marudzą - trzeba było się postarac w pl4 i wywalczyc, awans/utrzymanie, a nie teraz płakac, dobrze wiedzieliście jak będzie.
Dlaczego? Bo w regulaminie LIGI pisało, że pierwsze 2 drużyny 2 ligi przechodzą do pierwszej, a te z pierwszej na odwrót. Nie po to robiło się pl4 żeby porzucac tamte pomysły i robić wszystko od nowa. Ci którzy marudzą - trzeba było się postarac w pl4 i wywalczyc, awans/utrzymanie, a nie teraz płakac, dobrze wiedzieliście jak będzie.
PL5 - pomysły
No to jeżeli jest to problemem nazwe turniej inaczej i odetniemy się od tego błędu.
*... i wszystko jasne.
PL5 - pomysły
(post Fisa) kolejny glos rozsadku
, bo już myslalem, ze jestem tu sam 
mor nazwij go tak: "mor_olo Personal Qualification System Championship"
czyt. Pi Kju Es Czempionszip, no powiedzcie czy nie sliczne
mor nazwij go tak: "mor_olo Personal Qualification System Championship"
czyt. Pi Kju Es Czempionszip, no powiedzcie czy nie sliczne
Last edited by wizzard® on 01 December 2007, 13:54, edited 1 time in total.
PL5 - pomysły
lol Wizz 
//Mordko droga, to po co robiłeś pl4 i kłamałeś w regulaminie kilkadziesiąt ludzi? :>
//Mordko droga, to po co robiłeś pl4 i kłamałeś w regulaminie kilkadziesiąt ludzi? :>
PL5 - pomysły
Panom dyskutantom trzeba podziękować za emocje ukazane w postach.
Czas nagli. Mamy już 5 stron tego tematu-co powinno być góra 3.
Dzisiaj jest 1 Grudnia, w stawce jest spora liczba drużyn (8=>) co się przekłada na spory okres rozstrzygania wielkości jednych klanów nad drugimi (przykra prawda, ale tak jest). O ile mnie dochodzą informacje to Scary kombinuje jakiś niezły turniej w LUTYM. To za dwa miesiące.
Pozostawcie zasady z PL4.
Post do usunięcia - nic nie wniósł - tylko ostrzegł przed nieubłaganym upływaniem czasu
Czas nagli. Mamy już 5 stron tego tematu-co powinno być góra 3.
Dzisiaj jest 1 Grudnia, w stawce jest spora liczba drużyn (8=>) co się przekłada na spory okres rozstrzygania wielkości jednych klanów nad drugimi (przykra prawda, ale tak jest). O ile mnie dochodzą informacje to Scary kombinuje jakiś niezły turniej w LUTYM. To za dwa miesiące.
Pozostawcie zasady z PL4.
Post do usunięcia - nic nie wniósł - tylko ostrzegł przed nieubłaganym upływaniem czasu
PL5 - pomysły
Miałem nadzieje ze można zrobić coś stałego, ale się pomylilem.
Może dlatego fist że zamiast zrobić super turniej z milionami nagrod wolales wcielic się w 23 letniego cool ziooma, który spadł z 3 piętra po jaraniu trway ale złamał sobie tylko reke i dlatego tak słabo grał przeciwko mnie ?:P
I chudziutki zaledwie 18 letni mor_olo musiał zrobić byle jaki turniej.
Może dlatego fist że zamiast zrobić super turniej z milionami nagrod wolales wcielic się w 23 letniego cool ziooma, który spadł z 3 piętra po jaraniu trway ale złamał sobie tylko reke i dlatego tak słabo grał przeciwko mnie ?:P
I chudziutki zaledwie 18 letni mor_olo musiał zrobić byle jaki turniej.
*... i wszystko jasne.
PL5 - pomysły
I po co ta ironia Mordko?
Mówie tylko, że pl5 w założeniu miało być kontynuacją dla ligi pl4, o tym mówili wszyscy, ty też, dlatego dziwie się, że tak łatwo z tego rezygnujesz.
Mówie tylko, że pl5 w założeniu miało być kontynuacją dla ligi pl4, o tym mówili wszyscy, ty też, dlatego dziwie się, że tak łatwo z tego rezygnujesz.
PL5 - pomysły
Opcja nowego rozstawienia spowoduje bardziej wyrownany poziom w ligach.
A w calej tej zabawie chodzi o wyrownane mecze , dlatego tak łatwo rezygnuje.
A w calej tej zabawie chodzi o wyrownane mecze , dlatego tak łatwo rezygnuje.
*... i wszystko jasne.
PL5 - pomysły
spokomor_olo wrote: Przy okazji powiem zeby mapperzy szykowali mapy![]()
Acha, jeszcze jedno. Do kiedy wyslac mapke i na jaki adres
PL5 - pomysły
Jakieś zajęcie w końcu może się znajdzie. Cobham mogę na Ciebie liczyć jako testera map? Wiadomo że każdy ma swój gust w robieniu tras ale też wiadomo że obiektywnie się ustawiasz co do tras innych (innymi słowy wiesz o co chodzi w tej branży)
PL5 - pomysły
jasnePITMaN wrote:Jakieś zajęcie w końcu może się znajdzie. Cobham mogę na Ciebie liczyć jako testera map? Wiadomo że każdy ma swój gust w robieniu tras ale też wiadomo że obiektywnie się ustawiasz co do tras innych (innymi słowy wiesz o co chodzi w tej branży)
jeśli jeszcze ktos by chciał wyslac to walcie smialo.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - pomysły
ja tez się postaram zrobić jakieś mapki, może będą fajne, nie wiem jak je będziecie oceniac.
trasy okolo 1:00 , albo poniżej. cob na pewno zrobi fajne, co do moich to nie wiem 
PL5 - pomysły
dobra, nie lizać się po kutasach tylko do roboty! 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”

<- Drzwi