glupi chuju, a jak wlasnie dziś blem na pogrzebie, i nie mogę spac?a zwlaszcza z pijanym wróżbitą który wszystko wie najlepiej.
s***dalaj.
glupi chuju, a jak wlasnie dziś blem na pogrzebie, i nie mogę spac?a zwlaszcza z pijanym wróżbitą który wszystko wie najlepiej.
A ty oczywiście musisz dodac swoje 5 groszy.mor_olo wrote:oczywiście Jakub wie lepiej ode mnie kogo znam ....suwak wrote:a mi w poscie Jakuba podobało się najbardziej to ze wspomniał o Scenie o SOD i TCW na milion procent MOrda niewiedzał/niewie kto to jest kto tam gra i w ogóle ....Organizowac Turniej nie znajac Polskiej obecnej sceny zal....
jeśli tak to przepraszam, nie jestem wróżką.jakub wrote:glupi chuju, a jak wlasnie dziś blem na pogrzebie, i nie mogę spac?a zwlaszcza z pijanym wróżbitą który wszystko wie najlepiej.
spier**laj.
nudny jesteśmor_olo wrote:jeśli tak to przepraszam, nie jestem wróżką.jakub wrote:glupi chuju, a jak wlasnie dziś blem na pogrzebie, i nie mogę spac?a zwlaszcza z pijanym wróżbitą który wszystko wie najlepiej.
spier**laj.
Gratuluje poziomu posta.
z super nagrodami przepraszam nei mam takiej mozliwosci,
Niestety brak mi czasu żeby samemu grać, liczę żę reszta adminów mi pomaga jakoś w wyjaśnianiu wielu rozsiewanych plotek.Psikuta wrote:z super nagrodami przepraszam nei mam takiej mozliwosci,
mor olo mi nie chodzi o nagrody :/, tylko miedzy innymi o resjtrowanie każdego gracza na GB(nie tylko chodzi o "5min", tylko strona jak narazie zawiera w hu** błędów)
Z jednej strony ty poświęciłeś swój cenny czas, : ale czy nie mogłeś pogadać z graczami tak ogólnie na serwerach jak wg nich by to wyglądało ?
wtedy nie było by tyle pretensji do Ciebie ...
^^ jakub vs mor_olojakub wrote:ty nie grasz, misi siedzi 40 minut na SOD, i ani razu nie dojedzie, holus nie gra, tylko fred jest dobry gracz.
może jednak jako headadmin slaby wybor, bo 1 z 4 to trochę slabo, czy nie?
i jak nie masz tyle czasu, to "ic stond".
EDIT: mor_olo jest jeszcze gdzies tam na youtube ten twoj otwor na gitarze, gdzie kieds zrobiłeś tobic tu na forum? jak tak, proszę o linka, było zajeniste. i każdy by wiedzial, jak spedzasz czas, i by zrozumial, czemu tak mało go ci na TMN.
I nic nie zapowiada żeby się kiedykolwiek skończyła ^^MAXERRR wrote:^^ jakub vs mor_olo WOJNA TRWA
nie niestety go wykasowałem bo zauważyłem wiele wad w nim i nie jestem specjalnie z tego dumny.jakub wrote:ty nie grasz, misi siedzi 40 minut na SOD, i ani razu nie dojedzie, holus nie gra, tylko fred jest dobry gracz.
może jednak jako headadmin slaby wybor, bo 1 z 4 to trochę slabo, czy nie?
i jak nie masz tyle czasu, to "ic stond".
EDIT: mor_olo jest jeszcze gdzies tam na youtube ten twoj otwor na gitarze, gdzie kieds zrobiłeś topic tu na forum? jak tak, proszę o linka, było zajeniste. i każdy by wiedzial, jak spedzasz czas, i by zrozumial, czemu tak mało go ci na TMN.