X-Trem-E: Finał
powiem Ci jutro ok?? zobacze co się będzie dzialo w piatek, ale mysle ze jest to bardzo prawdopodobne. muck to będzie tak samo TA 4 minuty tylko ze 3 mapy?? czy gramy 5 map i kto wygra na 3 to koniec??

może jakiś wczesniejszy dzień niz piatek?, i wczesniejsza godzina?
wiec mrozio będzie tak:
masz liste map na finał, wraz z lukashem ustalacie sobie ich kolejnosc od najgorszej do najlepszej, nastepuje ich sortowanie i odpada jedna z nich, a reszta czyli 5, zostanie wykorzystana w meczu w zaleznosci od wyniku,
zaczynacie od tej która wyszla jako wspolna,
istnieja różne warianty wyniku i rozegrania meczu, jeśli będzie to mecz wyrownany może dojsc do sytuacji ze zagramy na 5 mapach, natomiast jeśli będzie to jednostronne widowisko zaprzestamy final na 3 mapach,
ogolem gramy do 3 wygranych map. każda po 4 minuty
wiec mrozio będzie tak:
masz liste map na finał, wraz z lukashem ustalacie sobie ich kolejnosc od najgorszej do najlepszej, nastepuje ich sortowanie i odpada jedna z nich, a reszta czyli 5, zostanie wykorzystana w meczu w zaleznosci od wyniku,
zaczynacie od tej która wyszla jako wspolna,
istnieja różne warianty wyniku i rozegrania meczu, jeśli będzie to mecz wyrownany może dojsc do sytuacji ze zagramy na 5 mapach, natomiast jeśli będzie to jednostronne widowisko zaprzestamy final na 3 mapach,
ogolem gramy do 3 wygranych map. każda po 4 minuty
w miedzynarodowym jezyku sportu to się poprostu nazywa "best of 5".
dajesz lokash!
dajesz lokash!
dajesz Mrozik
!!! gogogo
... GL HF chłopaki 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
utawilem tracki od najgorszgo do najlepszego
Kolejnosc map na finał wedlug list finalistow:
1 mapa: Speedy mini 18
2 mapa: Mini 56
3 mapa: Mini 57
ew. 4 mapa: Mini 58
ew. 5 mapa: Speedy Mini 20
1 mapa: Speedy mini 18
2 mapa: Mini 56
3 mapa: Mini 57
ew. 4 mapa: Mini 58
ew. 5 mapa: Speedy Mini 20
mroozio mecz o 18.00.... jak będziesz to pisz i gramy
Rozmawiałem z Mrooziem.. niestety nie ma neta.
Burza szaleje w Suchej Beskidzkiej.
Na pewno się odezwie jak przywrócą mu łącze
Burza szaleje w Suchej Beskidzkiej.
Na pewno się odezwie jak przywrócą mu łącze
Ja pi***olę, dużo to tematu wprowadziłeś.. A rozpisałes się..
Pierdolone spamery, jest taki obrazek 'remember kids, more posts u send the bigger your penis is'
jak będę na kompie to wyśle. Kiszon Ciebie to nie tyczy Tobie i to nie pomoże...
Wybaczcie ale musiałem. Co do tematu..u mnie też burza była ale naszczęście nic się nie stało. Chyba koło 17 skończyło lać. Nawet później
Pierdolone spamery, jest taki obrazek 'remember kids, more posts u send the bigger your penis is'
jak będę na kompie to wyśle. Kiszon Ciebie to nie tyczy Tobie i to nie pomoże...
Wybaczcie ale musiałem. Co do tematu..u mnie też burza była ale naszczęście nic się nie stało. Chyba koło 17 skończyło lać. Nawet później

hyhy
ja 3-1 mrozio , mrozio nie grał na swoim kompie i miał problemy z nim, ale i tak była wyrónana walka ;]
screeny dam kiedy indziej bo teraz się spiesze na pociąg
screeny dam kiedy indziej bo teraz się spiesze na pociąg
GG chłopacy
. Słyszałem, że była ostra walka.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
przynajmniej mogę się chwalic, ze przegralem z tym co wygral cupa ^^
gratki, lokash!