WESOŁYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA!!!
Cóż... już jutro wigilia, więc wypada złożyć już życzenia ;d.
Z okazji nadchodzących świąt życzę wam, jako scenie tmpl, zdrowych, spokojnych, miłych świąt. Życzę was spędzenia ich w gronie rodziny/znajomych. Ważne to, bo święta tracą na ważności, kiedy się je spędza samemu. Bo o to chodzi w tym dniu... by być razem, bez żadnych kłótni czy innych wojen.
Życzę też, żeby na ten jeden czy dwa dni wam komputer padł, bo takiego dnia nie wypada przesiedzieć przed komputerem. Są ważniejsze rzeczy od komputera, życzę wam żebyście o tym ciągle pamiętali.
Ogólnie wszystkiego najlepszego, niech pokój zagości w waszych sercach!
.
Z okazji nadchodzących świąt życzę wam, jako scenie tmpl, zdrowych, spokojnych, miłych świąt. Życzę was spędzenia ich w gronie rodziny/znajomych. Ważne to, bo święta tracą na ważności, kiedy się je spędza samemu. Bo o to chodzi w tym dniu... by być razem, bez żadnych kłótni czy innych wojen.
Życzę też, żeby na ten jeden czy dwa dni wam komputer padł, bo takiego dnia nie wypada przesiedzieć przed komputerem. Są ważniejsze rzeczy od komputera, życzę wam żebyście o tym ciągle pamiętali.
Ogólnie wszystkiego najlepszego, niech pokój zagości w waszych sercach!

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Wszystkiego dobrego w tym jakże miłym okresie świątecznym
Życze wszystkim standardowo zdrowia.. bo ono najważniejsze jest a reszte to już wg uznania ;] uogólniając wszystkiego dobrego. (w czasie kolacji świątecznej won mi od komputera..) 
Tyle ode mnie, pozdrawiam
Tyle ode mnie, pozdrawiam
Wesołych piczki 

NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH OD CAŁEJ SPOŁECZNOŚCI ZGROMADZONEJ POD TAGIEM *TCW*.
Merry X-Mas i mokrego dyngusa 
853 posty od ostatniego wejścia na tmpl
Mimo wszystko, że ostatnio czasu nie miałem żeby tutaj zaglądać nie jestem ani trochę na czasie, to chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego podczas Świąt Bożego Narodzenia, jak i również w nowym roku, aby w każdym momencie waszego życia żyła nadzieja i spokój, aby waszym rodzinom żyło się jak najlepiej i żebyście swoim rodzicom dawali radość i przykład, że jesteście ludźmi porządnymi i potrzebnymi temu światu jak i ojczyźnie.
Mógłbym się długo rozpisywać, ale nie będę. :-P
Jednak moim takim wielkim życzeniem, które życzył bym każdemu jak i sobie to to, że życzyć trzeba tego czego samemu sobie się życzy ( chciej i miej :-P ) ;-)
POZDROOOOO od Hacka ;]
UDANEGO SYLWESTRA "PROSIAKI"
Mimo wszystko, że ostatnio czasu nie miałem żeby tutaj zaglądać nie jestem ani trochę na czasie, to chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego podczas Świąt Bożego Narodzenia, jak i również w nowym roku, aby w każdym momencie waszego życia żyła nadzieja i spokój, aby waszym rodzinom żyło się jak najlepiej i żebyście swoim rodzicom dawali radość i przykład, że jesteście ludźmi porządnymi i potrzebnymi temu światu jak i ojczyźnie.
Mógłbym się długo rozpisywać, ale nie będę. :-P
Jednak moim takim wielkim życzeniem, które życzył bym każdemu jak i sobie to to, że życzyć trzeba tego czego samemu sobie się życzy ( chciej i miej :-P ) ;-)
POZDROOOOO od Hacka ;]
UDANEGO SYLWESTRA "PROSIAKI"
Hou, hou to jest okrzyk Mikołaja,gdy się dzwonkiem walnie w jaja,wór spuchnięty we łbie jebie,więc nie będzie go u Ciebie,gwiazdka też Cię nie odwiedzi,bo w agencji k**wa siedzi,daje dupy za mamone,takie czasy pierdolone

Marzeń, o które warto walczyć,
radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się ... żyć.
Pogody ducha na każdy dzień
i miłości, dla której warto żyć.
Tego wszystkiego nie tylko w Święta i w Nowym Roku, ale w każdym kolejnym dniu życia Wam życzę.
radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się ... żyć.
Pogody ducha na każdy dzień
i miłości, dla której warto żyć.
Tego wszystkiego nie tylko w Święta i w Nowym Roku, ale w każdym kolejnym dniu życia Wam życzę.
Również chciałbym życzyć Wszystkim wszystkiego najlepszego, zadowolenia z Siebie jak i z bliskich dla Nas osób. Oraz aby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego
:* Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i celów przez Siebie zamierzonych
życzy Guts
Merry Christmas
Buźka
)
życzy Guts
Merry Christmas
Buźka

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
HOo Hoo HOooo:D MErry CHristmas!!
najlepszego Chłopaki i Dziewczeta.. spokojnych , (wesołych) , radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!!:D NIe grajcie za dużo !!:p spedzicie ten czas z najblizszymi!! niech mają z Was trochu pociechy;p!!
jeszcze raz najlpszego!!! dużo usmiechu..!!:]
No i hucznego sylwestra!!!:P --> Szczesliwego nowego ROku!!:]
pozdro !!;]
najlepszego Chłopaki i Dziewczeta.. spokojnych , (wesołych) , radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!!:D NIe grajcie za dużo !!:p spedzicie ten czas z najblizszymi!! niech mają z Was trochu pociechy;p!!
jeszcze raz najlpszego!!! dużo usmiechu..!!:]
No i hucznego sylwestra!!!:P --> Szczesliwego nowego ROku!!:]
pozdro !!;]
Wszystkim wesołych , białych, oraz spokojnych i zdrowych świat
Życzy
Filip aka TheViP
Życzy
Filip aka TheViP
łi łisz ju a mery krismas, łi łisz ju a mery krismas, łi łisz ju a mery krismas, end heppi niu jer!

Wesołych Świąt

no fajnie fajnie ale mimo wszynio polsko brzmiące wesołych świąt ma bardziej domowy nastrój.ZaX' wrote:łi łisz ju a mery krismas, łi łisz ju a mery krismas, łi łisz ju a mery krismas, end heppi niu jer!