RGS - dlaczego tak, a nie inaczej?

mo*majhal
Jeździ konno

Post by mo*majhal »

jakub ja jechalem sam bo calegho teamu nie było aoni hcieli to zrobicdzisiaj wiec pojechalem sam ale jeżeli to stanowi taki problem to ja spokojnie odfstapie miejsce w ldize bo dla mnie to zabawa a wy placzcie dalej albo jak hack napsial zebysmy jeszcze raz ejchali nie wiem robcie co chcecie dostosuje się do kazdej waszej decyzji a jeżeli chdozi jakieś pro bardziej lubienie sympatie itp to wydaje m isie ze czegoś takiego nie ma w zawodach takich ale nie wiem PRZEPRASZAM TU WIXA I SHADOWA KTORZY DALI MI MOZLIWOSC POJECHANIA EJSZCZE RAZ ZA TE KLOPOTY I "WASZE HANIEBNE ZACHOWANIA" ZIGNOROWANIE RH I w ogóle DYSKRYMINACJE MNIEJ ZNANYCH POLAYEROW ogolnie to chciałem powiedziec ze mam to wszystko gleboko w mojej brudnej d*pie i robcie co chcecie
Kurwy zawsze się zdazają
Adaś
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Adaś »

jakby była to dla Ciebie zabawa to byś się nie sprzeczał ze ktoś ci przeszkodził i przyjął przegrana z honorem :D
Image

mister kratka z browarkiem
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

mo*majhal wrote: mam to wszystko gleboko w mojej brudnej d*pie i robcie co chcecie
nie mow glosno bo jakub czuwa :D
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Nawet jeżeli Yo_oo tak bardzo przeszkodziła graczom, że nie byli w stanie się już w ogóle skupić na jeździe (co dla mnie jest trochę śmieszne i wybitnie wyssane z palca) to mecz powinien być przerwany od razu i rozpoczęty na nowo przez wszystkich graczy. Czemu tylko majhal powtarzał to dla mnie zagadką. Mimo szczerych chęci adminów nie wyszło to najlepiej, dlatego może dajcie się im zastanowić co z tym zrobić. Spamowanie nic tutaj nie pomoże. Tym bardziej obrażanie PGS'u ...
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
izzi
Jeździ konno

Post by izzi »

Majhal za bledy się placi niestety sprawiedliwosc musi być ale narazie jej niewidac:(
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

kiszonka wrote:jakby była to dla Ciebie zabawa to byś się nie sprzeczał ze ktoś ci przeszkodził i przyjął przegrana z honorem :D
Hahaha.. dokładnie :D strzał w 10tkę :P + mój poprzedni post.
suwak

Post by suwak »

Drodzy zawodnicy TEAMU RH :
TMNF to nie zycie TMNF to ZABAWA nic wiecej !
jeśli macie coś sobie zrobić nie spać po nocach lub cokolwiek naprawdę tak samo jak majhał odstapie wam miejsca mi to nie robi .

Szopek Majhał :*
Image
Image
Guest

Post by Guest »

Wszyscy piszą, że jak nar miło lagi to pech, ale chyba nie doczytaliście, że all wywaliło z serva i nie było nawet jak czasy spisać, że o skrinach nie wspomnę?
no to co mieliśmy robić> weszliśmy znów na serva sędzia też i powiedziałe że w tym wypadku jedziem jeszcze raz...
Nie poszło nam najlepiuej, ale liczyliśmy, że powalczymy w tl2, a tu takie cóś...

@topic
jestem z Herbatą ;p

ja Pawcio ;p
zapomniłem się zalogować sry^^
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

ale z jakiej paki rh ma jechac jeszcze raz skoro pojechali dziś na taki czas który pozwoliby brac udzial w 1 lidze to raczej ty powinienes dostac jakas kare za to ze zdeklarowales się na nick majhal a uzyles innego niby podobnego ale to nei to samo :)) wyroby czekoladopodobne xD
Image Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

IrRed wrote: Tym bardziej obrażanie PGS'u ...
wlasnie bo się zaraz będą kurwy i dziwki z mojej strony sypały :)
RGS powiedzcie prosto z mostu ze yo_oo weszla na serw i się rozebrala to każdy zrozumie ze nie było jak jechac ;d *
izzi
Jeździ konno

Post by izzi »

Czekamy tylko na decyzje sedziow może teraz naprawia swoj blad
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

Diav3l wrote:
Bilus wrote: Jakby PGSowi wywaliło serwer, to by kary nie było.
, a gdyby były lagi na PGSu to by mogli sobie znaleźć inny.
I tu się mylisz bo ja miałem niemiłosierne lagi, i ping mi skakał nawet do 3.5k. I nic na to nie moglem poradzić, musiałem grać w takich warunkach. Regulamin każdego obowiązuje każdego tak samo.
Mogl Cie ktos zmienic xD jedna zmiana jest dowolona :P
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

ci się kurwy i dzifki sypia Szopek, jak najebany jesteś :D :D
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

MAXERRR wrote:ci się kurwy i dzifki sypia Szopek, jak najebany jesteś :D :D
to swoja droga :D
mikohn_vegas

Post by mikohn_vegas »

Nie mam nic do powiedzenia wiec z tego powodu nie będę się za bardzo rozpipsywał.

Pozdro
Adaś

Post by Adaś »

ja nie widzę żadnego obraźliwego słowa w stronę pgs`u ^^
tam było tylko porównanie do pgs który jest uważany za największa markę na scenie (to raczej jest komplement) a widzę ze chyba tylko Jakub to zrozumiał
Image

mister kratka z browarkiem
mo*majhal
Jeździ konno

Post by mo*majhal »

DOBRA TO ZACZYNAM BO NAM OCZY WYDRAPIECIE NA POCZATKU POWIEM ZE OFICJALNIE ODVCHODZIMY Z PL I było TO MOJE 1 A ZA RAZEM OSTATNIE PL W ZYCIU W JAKIM MIALEM PRZYJEMNOSC STARTOWAC NA NASZE MIEJSCE WSKAKUJE NASZE KOCHANE RH? CZY RS NIE PAMIETAM (I TAK będziecie OSTATNI HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA pokoj:) piszac do wixa nie myslalem ze będzie to az taki problem .

jest to ostateczna decyzja nawet gdysbymy chcieli nie wpuszcvzajcie nas do pl napisal bym tu dużo wiecej ale tak naprawdę zal mi waswszytskich zycze powodzenia w pl JAKUBOWI chciał bym zebys wystartowal chociaż w 1 meczów w pl :):):):):):):):):)

gracze RGS
Kurwy zawsze się zdazają
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

mo*majhal wrote:DOBRA TO ZACZYNAM BO NAM OCZY WYDRAPIECIE NA POCZATKU POWIEM ZE OFICJALNIE ODVCHODZIMY Z PL I było TO MOJE 1 A ZA RAZEM OSTATNIE PL W ZYCIU W JAKIM MIALEM PRZYJEMNOSC STARTOWAC NA NASZE MIEJSCE WSKAKUJE NASZE KOCHANE RH? CZY RS NIE PAMIETAM (I TAK będziecie OSTATNI HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA pokoj:) piszac do wixa nie myslalem ze będzie to az taki problem .

jest to ostateczna decyzja nawet gdysbymy chcieli nie wpuszcvzajcie nas do pl napisal bym tu dużo wiecej ale tak naprawdę zal mi waswszytskich zycze powodzenia w pl JAKUBOWI chciał bym zebys wystartowal chociaż w 1 meczów w pl :):):):):):):):):)

gracze RGS
KONIEC
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

ALLELUJA k**wa w koncu a teraz dzieci sklepac co trzeba i wy****dalać spac ! :D
Locked

Return to “Polish League 7”