showmatch POL vs ESP 26.09. - news na esports.pl
No musze przyznać że Cracow rzondzi :DDDDD I to ostro. Armagedon totalny zrobił, rozwalił Hiszpanów na łopatki xdd A tak do rzeczy gg Paweł i Shief, Wam chyba należy się tamta nagroda o ile to było na serio ^^
Z drugiej strony dzięki temu pokazujemy jak silna druzyne mamy w porównaniu do innych scen, patrze na te komentarze (EPIC fail, wszystko w dupe itp.) No i Trackmania jest takim zbawca serii tych showmatchyziomek_pol_ wrote:GG ;] Żeby jeszcze w pozostałych grach były takie wyniki jak w TM to by było miodzio ;]
*... i wszystko jasne.
wielkie gratki panowie, pokazaliscie kolejny raz klase.
mimo pierdoleniem hiszpanow na meczowej stronie ESL, mino z naszej strony slabo, a z ich strony mocno wytrenowanych tras, daliscie rade.
WIELKIE GRATKI!!!.
napiszcie uczciwie, komu się naleza nagrody, no i scrappler, licze ze wybagrodzisz naszych ORLOW.
z tego co mi wiadomo, jako jedyna!!! polska drużyna wygralismy jeden z tych meczow pokazowych, wszystkie inne gry wygrala ESP.
WIELKIE GRATKI ZA TO!!!
super rzecz dla trackmanii!!!
mimo pierdoleniem hiszpanow na meczowej stronie ESL, mino z naszej strony slabo, a z ich strony mocno wytrenowanych tras, daliscie rade.
WIELKIE GRATKI!!!.
napiszcie uczciwie, komu się naleza nagrody, no i scrappler, licze ze wybagrodzisz naszych ORLOW.
z tego co mi wiadomo, jako jedyna!!! polska drużyna wygralismy jeden z tych meczow pokazowych, wszystkie inne gry wygrala ESP.
WIELKIE GRATKI ZA TO!!!
super rzecz dla trackmanii!!!
a jaki wynik? opowidać co i jak xd
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
^^
2:0 wygraliśmy :-P
nie był to łatwy meczyk wiśnia ;D
Ale uważam, że był sukcesem, gdyż parę osób znało mapę od może 2-3 dni a chyba wszyscy z reprezentacji Hiszpanii znali mapy z ESL które już są podobno bardzo długo "jeżdzone" ^^ i wytrenowane aż do perfekcji.
A mimo wszystko żule z PE-EL pokonały żuli z ES-P(y). ;-)
2:0 wygraliśmy :-P
nie był to łatwy meczyk wiśnia ;D
Ale uważam, że był sukcesem, gdyż parę osób znało mapę od może 2-3 dni a chyba wszyscy z reprezentacji Hiszpanii znali mapy z ESL które już są podobno bardzo długo "jeżdzone" ^^ i wytrenowane aż do perfekcji.
A mimo wszystko żule z PE-EL pokonały żuli z ES-P(y). ;-)
Nie owijając w bawełnę:
1)Paweł
2)Shief
3Foxy / Hack <---- wybierajcie ^^
1)Paweł
2)Shief
Foxy wrote:Nie owijając w bawełnę:
1)Paweł
2)Shief
Hmmm
jak dla mnie kolejność nie ma znaczenia, bo graliśmy jako reprezentacja i cała drużyna ma wkład w zwycięstwo. Nie da się powiedzieć kto był najlepszy a kto nie... każdy punkt się liczy.
Ja bym nie stawiał na osobistości ale na całą drużynę bo jesteśmy super reprezentacją która gra dla Narodu i dla całej Polskiej Sceny Trackmanii. !!
dokładnie jak Hack uwazam
Ja mało widzialem bbo obiad gotowalem lecha ogladalem i trochę ciężko było
:D
A team polega wlasnie an tym ze widzisz dwoch teammatow z przodu to nie chcesz ich wyprzedzic, ale dowiezc cenne punkty jako ten trzeci i starasz się jechac spokojnie
A team polega wlasnie an tym ze widzisz dwoch teammatow z przodu to nie chcesz ich wyprzedzic, ale dowiezc cenne punkty jako ten trzeci i starasz się jechac spokojnie
*... i wszystko jasne.
no to b ładnie 
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
nie wkurwiajta mnie z lechem ;p
Gratulacje
. Hiszpanie domagają się screenów
... też chętnie bym zobaczył ;p

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Również tak uważam i sam nie jestem zwolennikiem nagród za wystep w reprezentacji, ale skoro Dżejkop się domaga...hack wrote:Foxy wrote:Nie owijając w bawełnę:
1)Paweł
2)Shief
Hmmm
jak dla mnie kolejność nie ma znaczenia, bo graliśmy jako reprezentacja i cała drużyna ma wkład w zwycięstwo. Nie da się powiedzieć kto był najlepszy a kto nie... każdy punkt się liczy.
Ja bym nie stawiał na osobistości ale na całą drużynę bo jesteśmy super reprezentacją która gra dla Narodu i dla całej Polskiej Sceny Trackmanii. !!
ustalić top 3
, dawać na priva:
imię, nazwisko, miasto, ulica, nr lokalu, nr konta bankowego
mocne gz madafaka

imię, nazwisko, miasto, ulica, nr lokalu, nr konta bankowego
mocne gz madafaka
...
thx scrappler, pakazujesz wielka KLASE!
ustalimy jak naj szybciej.
1. pawel
2. shief
3. hack
odczekajmy glosy przeciwko i argumenty, czemu tak nie mialoby być.
1. pawel
2. shief
3. hack
np: obiecałem więc tak musi być
, miałem ciężki dzień/tydzień i nie chce mi się pisać za dużo ale bardzo się cieszę. waiting your details.....
...
Jak dla mnie, sprawiedliwie wybrałeś top3.Jakub wrote:thx scrappler, pakazujesz wielka KLASE!
1. pawel
2. shief
3. hack

Shief wymiatał bo to bocik ESL ^^