Cappy's Skins ^^
Cappy's Skins ^^
Nie podoba mi się troszkę ta "pikseloza" . Ale bardzo ładnie dobrane kolorki, dobra kombinacja (znaczy dobrze poustawiane te wzorki). Bardzo ładnie
8,5/10

Cappy's Skins ^^
Nie ma pixelozy
To wzorek na kanale alpha, którego niestety nie widać na screenach. I mi gópi ImageShack poucinał część obrazków 
Cappy's Skins ^^
Ja go akurat sam zrobiłem, zamalowując kilka elementów na białoZaX' wrote:a gdzie pobrać biały mod?
Cappy's Skins ^^
Na początku: dziękuję Johnowi za jego rady dotyczące skina, jak i za naprawienie zdupczonego przeze mnie Prelight'a
Snake

Cappy's Skins ^^
No kozackie
W tym GRUIII kolorystyka jest po prostu obłędna! Aczkolwiek w drugim jest także bardzo ładnie 
GJ Capson

/edit: poprawione
GJ Capson
/edit: poprawione
Last edited by AnteQ on 11 April 2010, 13:24, edited 1 time in total.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Cappy's Skins ^^
Twoje skiny skłaniają mnie do powrotu do TM
spoko są
Cappy's Skins ^^
Najs najs, ale mógłbyś ciut więcej poprawcować nad kaskiem, szczególnie w gruiii ^^ Ogólnie to git malina ;P

Cappy's Skins ^^
Postanowiłem stworzyć także publiczną wersję ciepło przez was przyjętego skina GruiiiPower m.in update'ując opony oraz pozbywając się napisów z tylnych błotników. To także drugi wstawiony przeze mnie skin na Carpark.
Do pobrania TUTAJ

Cappy's Skins ^^
Zdecydowanie największe i najpoważniejsze zamówienie: skin dla MaDrivers.
Stworzenie czternastu wersji (dla każdego zawodnika) pochłonęło trochę czasu

Stworzenie czternastu wersji (dla każdego zawodnika) pochłonęło trochę czasu