Sry, mój błunt, był w minardi czy jak tam to się zwieLoxley wrote:bongo jest w arrowsie ;p
F1 Classic!
F1 Classic!
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
F1 Classic!
Gdy dowiedziałem się, że traska F1 nie działała poprawnie, postanowiłem to sprawdzić. Okazało się, że "kradzież paliwa" to nieświadoma, ale moja wina
Okazało się, że w edytorze mediatrackera na Imoli, była uruchomiona opcja, która uruchomiona być nie powinna (tryb warunkowy). Zapewne włączyłem tą opcje przypadkowo, ale to wystarczyło, aby "zawiesić" wyścig. 
Pragnę przeprosić organizatorów i graczy, za tą wpadkę, i że zawodnicy nie mogli dokończyć wyścigu.
Co do pozostałych tras F1 Classic. Po inspekcji działają one bez zarzutu i więcej taki problem zaistnieć nie powinien.
Jeszcze raz bardzo przepraszam
Pragnę przeprosić organizatorów i graczy, za tą wpadkę, i że zawodnicy nie mogli dokończyć wyścigu.
Co do pozostałych tras F1 Classic. Po inspekcji działają one bez zarzutu i więcej taki problem zaistnieć nie powinien.
Jeszcze raz bardzo przepraszam
F1 Classic!
mapka na 2. rundę została gruntownie przetestowana zarówno przeze mnie, jak i przez nblasta, co widać powyżej. jechałem ją z ustawieniami identycznymi jak na wyścig, po blisko połowie dystansu i 3 tankowaniach wszystko było w porządku.
trasę można już trenować na serwie, ale przypominam, że najlepszy local nie daje już dodatkowego punktu ;p
trasę można już trenować na serwie, ale przypominam, że najlepszy local nie daje już dodatkowego punktu ;p
F1 Classic!
nno, tym razem obyło się bez problemów. wyścig niezwykle zacięty, dla mnie osobiście najlepszy i najbardziej zacięty jaki jechałem (pozdro horn).
pierwsze kwalifikacje wg nowych zasad wygrał... a jakże, grono, i to on zdobywa dodatkowy punkt.

Klasyfikacja kierowców po rundzie 2.:
1. mor_olo - 15 pkt
2. HornET - 10 pkt
3. Grono - 10 pkt
4. Loxley - 7 pkt
5. Lewy - 5,5 pkt
6. Spy - 4 pkt
7. Pyszo - 3 pkt
8. Fist - 2 pkt
9. Szynpol - 1,5 pkt
10. ksdfan - 1 pkt
11. Karo - 1 pkt
12. BonGo - 0,5 pkt
13. Zbakany - 0 pkt
14. Eazy-E - 0 pkt
15. Zduninho - 0 pkt
15. J.Cezar - 0 pkt
16. Van - 0 pkt
Klasyfikacja konstruktorów po rundzie 2.:
1. Cooper - 15 pkt
2. Honda - 11 pkt
3. Lotus - 10 pkt
4. Ferrari - 8 pkt
5. Minardi - 5,5 pkt
6. Maserati - 4 pkt
7. Benetton - 2,5 pkt
8. McLaren - 2 pkt
9. Arrows - 0,5 pkt
10. Brabham - 0 pkt
pierwsze kwalifikacje wg nowych zasad wygrał... a jakże, grono, i to on zdobywa dodatkowy punkt.

Klasyfikacja kierowców po rundzie 2.:
1. mor_olo - 15 pkt
2. HornET - 10 pkt
3. Grono - 10 pkt
4. Loxley - 7 pkt
5. Lewy - 5,5 pkt
6. Spy - 4 pkt
7. Pyszo - 3 pkt
8. Fist - 2 pkt
9. Szynpol - 1,5 pkt
10. ksdfan - 1 pkt
11. Karo - 1 pkt
12. BonGo - 0,5 pkt
13. Zbakany - 0 pkt
14. Eazy-E - 0 pkt
15. Zduninho - 0 pkt
15. J.Cezar - 0 pkt
16. Van - 0 pkt
Klasyfikacja konstruktorów po rundzie 2.:
1. Cooper - 15 pkt
2. Honda - 11 pkt
3. Lotus - 10 pkt
4. Ferrari - 8 pkt
5. Minardi - 5,5 pkt
6. Maserati - 4 pkt
7. Benetton - 2,5 pkt
8. McLaren - 2 pkt
9. Arrows - 0,5 pkt
10. Brabham - 0 pkt
F1 Classic!
No z mojej perspektywy to dużo lepiej, bo mogłem coś porywalizować.
Przez pierwsze 20? okrążeń jechałem łeb łeb z gronem czasem on prowadził a czasem ja po czym.... zniknął mi z widoku i zdobyłem jakieś 5 sekund przewagi i widziałem to tylko na najdłuższym odcinku... po czym już nie wiedziałem nic... gdzieś na pitstopie zobaczyłem że mam 16sek przewagi nad kimś i tyle. Drugą część wyścigu jechałem sobie z muzyką zespołu Caspian i tylko z nią.
Miejmy nadzieje że następny wyścig będzie już cały emocjonujący
Mnie chyba za tydzień nie będzie na wyścigu, ale to się jeszcze zobaczy.
Tak czy inaczej GG all
Przez pierwsze 20? okrążeń jechałem łeb łeb z gronem czasem on prowadził a czasem ja po czym.... zniknął mi z widoku i zdobyłem jakieś 5 sekund przewagi i widziałem to tylko na najdłuższym odcinku... po czym już nie wiedziałem nic... gdzieś na pitstopie zobaczyłem że mam 16sek przewagi nad kimś i tyle. Drugą część wyścigu jechałem sobie z muzyką zespołu Caspian i tylko z nią.
Miejmy nadzieje że następny wyścig będzie już cały emocjonujący
Mnie chyba za tydzień nie będzie na wyścigu, ale to się jeszcze zobaczy.
Tak czy inaczej GG all
*... i wszystko jasne.
F1 Classic!
za tydzien nie ma wyscigu chyba ze normalnej F1... nasz chyba 4 wrzesnia ale nie jestem pewnie... graty dla najlepszych ...ale ja i tak zabiłem najwiecej komarów podczas wyscigu..h3h3h3
F1 Classic!
Jestem od tygodnia w Ferrari więc zobaczę jak będzie z dostępnością PC u rodziny i jak znajdę trochę czasu na trening to czemu nie pojechać 
*... i wszystko jasne.
F1 Classic!
can I take free place in Arrows team?
F1 Classic!
Rayden hello~!
F1 Classic!
więc jeśli można to proszę dopisać Rayden'a do Arrows 
F1 Classic!
I was kicked from server
WTF?
F1 Classic!
today we play regular f1 league, not classic. next classic f1 race is on friday next week. calendar is on 1st page.
F1 Classic!
Po pierwsze:
Today we play - czyli caly czas gramy dziś? Zle użyty czas!
Ma być Today we're playing.
Dziękuję...za uwagę
Today we play - czyli caly czas gramy dziś? Zle użyty czas!
Ma być Today we're playing.
Dziękuję...za uwagę
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

F1 Classic!
karo, ić f holere ;d
- Jack Bauer
- Moderator
F1 Classic!
w związku z awarią serwera, gramy dziś u teamu xx.
nazwa serwera: Liga eF1
pw: to co zawsze ;d
nazwa serwera: Liga eF1
pw: to co zawsze ;d
F1 Classic!
i dont knowpw: to co zawsze ;d
F1 Classic!
pw: gejeRayden wrote:i dont knowpw: to co zawsze ;d
but i'm not sure