PL8 - rozmowa z gg

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by szopek »

CraDleS wrote:
szopek wrote:jak jo żech wybieroł mapy to sam wszyscy byli zadowoleni ;d
bo i tu przepraszam zapewne zapłace kare 10000000zł za kopiowanie stylu bez zgody autora:

to je ono! xD
to je ono jak ch** !
Grono
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Grono »

mi się wydaje ze było dokładnie tak jak coof napisal, a Xardas w to uwierzyl i rozpeta się wieksza zadyma niz w poprzednich PL razem wzietych, niech te osoby ktore się chwalily ze maja mape mu wysla, on pozniej wysle nam i się wszystko wyjasni, bo zaczna się bezdpodstawne oskarzania nas ze dalismy mape w obieg...
Maybe.
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Maybe. »

Grono wrote:mi się wydaje ze było dokładnie tak jak coof napisal, a Xardas w to uwierzyl i rozpeta się wieksza zadyma niz w poprzednich PL razem wzietych, niech te osoby ktore się chwalily ze maja mape mu wysla, on pozniej wysle nam i się wszystko wyjasni, bo zaczna się bezdpodstawne oskarzania nas ze dalismy mape w obieg...
Tylko, że te same osoby, które rzekomo posiadają mapę mogą teraz równie dobrze wysłać jakąkolwiek inną, żeby się nie wydało i żeby mapka na kwali nie została zmieniona. Jednak uważam to jedynie za głupi żart ;]
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by Maxer »

pomysl grona jest niezly, czekam na odpowiedz tej osoby co niby dostala mape na kwali. niech pokaze jaja a nie ukrywa się.

sprawa się wtedy szybko wyjasni :)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Grono
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Grono »

rozmawialem z Xardasem na gg i się domyslam jak mapa trafila w obieg, ale nie chce tu nikogo oskarzac bo nie widze sensu zeby rozpetala się klotnia na 20stron, wiec w dniu kwali zostanie wybrana nowa mapa i daje 100% pewności ze nikt ja przed czasem nie zobaczy! dziekuje za uwagę
1X4rd451
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by 1X4rd451 »

miło ze mogłem pomóc , skoro nie było przecieku to dziwne ze wiedziałem o mapie dość dużo od osób trzecich całkowicie nie związanych z organizacją PL i te informacje okazały się prawdziwe , jako jeden z adminów poczułem się do odpowiedzialności poinformowania o tym , thx za uwagę ...
Image
Image
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PL8 - rozmowa z gg

Post by Fefan »

Xard, mimo wszystko bys mogl powiedziec, kto taki Ci pisal o tych trasach. Wtedy może uda się na 2 raz uniknac takich sytuacji. Rozumiem ze nie chcesz zdradzac tych osob, ale wg mnie ta sytuacje by trzeba było wyjasnic do konca.
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by szopek »

a ja mysle ze to doskonala nauczka dla tych osob i na 2 raz już tak nie zrobia
Wizard_The_One
Jeździ konno

PL8 - rozmowa z gg

Post by Wizard_The_One »

i tu się zgadzam wiecej tak nie zrobią bo jak mapa wycieknie to nikt się nie przyzna ci dostali bedą siedziec cicho
1X4rd451
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by 1X4rd451 »

osoby wybierające mapke wiedzą kto puścił parę i wprowadził mapke w obieg teraz bankowo się to nie powtórzy :) reszcie proponuje nie drążyć w temacie i spokojnie oczekiwać na ujawnienie innej mapki w stosownej dla niej porze ;]
Image
Image
FRED
Street shaman!

PL8 - rozmowa z gg

Post by FRED »

stfu, nie mam zamiaru tego wszystkiego czytać... Co wy odpierdalajta to głowa mała ;x Po co to wszystko? się pytam... Coś tam zauważyłem w wypowiedzi Grona, że niby mapy wypłynęły do innych graczy itp - niech pl wystartuje, niech będzie organizacyjnie tak jak być powinno - ja mam wyjebane. jeśli ktos, kto znał mapy wcześniej będzie je trenił długo przed meczem... no cóż, CIPKI są na każdym kroku ;)
dla frajerstwa pogarda, nie wiem w jakim celu ciśniecie te bzdety. Po co w ogóle takowe wypowiedzi zaczynać... ŻENADA!!! :? ;/

(Dodano Pią Paź 02, 2009 12:47 pm)
zmień to Szopek, bo mi się forum rozkurwia ;x
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Jarecki
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Jarecki »

A niech ktoś mapki zna nawet 5 lat wcześniej. Jest takie hasło "mimo szczerych chęci z gówną bata nie ukręci". W tydzien czasu nawet początkujący jeśli chce pojedzie na 110% możliwości. Nie pierdolcie bo szkoda....
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL8 - rozmowa z gg

Post by Maciuś »

Dokładnie, co to da, jeżeli ktoś zna mapę 4-5 dni wcześniej.. ? To nie oznacza, że będzie miał sekundę lepsze PB od tego co pozna mapę później, jest coś takiego jak limit i nie przekroczy go nawet Frost, jeżeli do niego dobije, fakt faktem, że to jest oszustwo, ale nie jestem za tym żeby robić z tego aferę :roll:
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

PL8 - rozmowa z gg

Post by CraDleS »

Maciek,wez chlopie nie pisz to co piszesz bo to nie jest pisane przez to co jest i nie jesteś zbyt intelygentny więc zamknij się bo ci śmierdzi... -.-
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Grono
Pirat drogowy

PL8 - rozmowa z gg

Post by Grono »

dajcie jemu w końcu ZP bo to idiota jakich mało
Post Reply

Return to “Polish League”