Live from Diav3l House | WCG
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A mógłby ktoś powiedzieć kto kim na tamtych dwóch zdjęciach?
Discord: vanitasss
O matko
no dobra zobaczymy cyz mi się uda
1. od góry: eXclusive, fatal, Shadow<3, SuNRisE<3, Lewy<3, Xenun<3, Tuner</3, Kiciak, Na dole od lewej: Mat<3, Jero <3, Arek<3 , Mrozik, Chybek<3 *
* <3= alkoholicy ponad miare ;D
2. od lewej: jakieś okulary
, Shadow, Mat, SuNRisE, eXclusive, Nothing, Jero, Arek, tuner, Chybek, mikuś, ScooterFox, fatal, kiciak, Lewy, Diaw3l, kyzzyn!
, Xenia:D
1. od góry: eXclusive, fatal, Shadow<3, SuNRisE<3, Lewy<3, Xenun<3, Tuner</3, Kiciak, Na dole od lewej: Mat<3, Jero <3, Arek<3 , Mrozik, Chybek<3 *
2. od lewej: jakieś okulary

:*SuNRisE wrote:O matkono dobra zobaczymy cyz mi się uda
2. od lewej: jakieś okulary, Shadow, Mat, SuNRisE, eXclusive, Nothing, Jero, Arek, tuner, Chybek, mikuś, ScooterFox, fatal, kiciak, Lewy, Diaw3l, kyzzyn!
, Xenia:D

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Tego poznam wszędzieSuNRisE wrote:Shadow<3
Tego gdzieś już widziałemSuNRisE wrote:Tuner</3
Hehe widzę pierwszy raz ale poznałem od razuSuNRisE wrote:kyzzyn!
Resztę zobaczyłem po raz pierwszy ;d
Ło matko to ty chyba na żadnym lanie nie byłeś skoro nikogo praktycznie nie znasz
lepiej zacznij jezdxic bo nie wiesz co tracisz ;D

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Brawo, bezbłędna dedukcja, Cpt. ObviousSuNRisE wrote:Ło matko to ty chyba na żadnym lanie nie byłeś skoro nikogo praktycznie nie znaszlepiej zacznij jezdxic bo nie wiesz co tracisz ;D
PS A jak tam Prokop spisał się jako prowadzący?
Spisał się jak jedliśmy obiad
Wiesz jak wpadniesz na jednego lana z ekipa która była na wcg to już wpadniesz w lanowy nałóg
także wypadało by przyjechać kiedyś ;D znaczy na nastepny lan ;D

ej no czemu ta fota tylko? ja chce te druga z krzywymi mordami 
Prokop był suaby. On tam przecież tylko dla twarzy był. Próbował być zabawny ale mu nie wychodziło zadał każdemu po 2,3 pytania i tyle.
Ale mam dziś ciężki dzień w robocie ^^ Jak nie zasnę to będzie dobrze. Ale czego się nie robi aby znaleźć się z najlepszą sceną e-sportową na dachu ZT
Po pierwszej byliśmy dopiero w chacie bo przy Olsztynie trafiliśmy na koniec świata ^^ Nawałnica taka że masakra, nic nie widać na 5 metrów w przód grad i błysk za błyskiem. Później może wrzucę jakieś Print screeny błyskawic z półgodzinnego filmiku, który kręciłem ^^
Cu @ Stęszew
Ale mam dziś ciężki dzień w robocie ^^ Jak nie zasnę to będzie dobrze. Ale czego się nie robi aby znaleźć się z najlepszą sceną e-sportową na dachu ZT
Po pierwszej byliśmy dopiero w chacie bo przy Olsztynie trafiliśmy na koniec świata ^^ Nawałnica taka że masakra, nic nie widać na 5 metrów w przód grad i błysk za błyskiem. Później może wrzucę jakieś Print screeny błyskawic z półgodzinnego filmiku, który kręciłem ^^
Cu @ Stęszew
"Zbliżamy się do Olsztyna, welcome to hell" i chyba wszystko jasne hahaLewy wrote:Po pierwszej byliśmy dopiero w chacie bo przy Olsztynie trafiliśmy na koniec świata ^^ Nawałnica taka że masakra, nic nie widać na 5 metrów w przód grad i błysk za błyskiem.

- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
Sun a co to tam za dziecko na koncu ? przygarneliscie go czy był z wami ? XD
to był Warlike
nie no joke ;D on zamawiał 12kg kurczaka a ten mały z tył to... nie wiem

nie jest to czasem julek cezar? 
tak się fartem zalapal, z rodzicami i dziadkami coś tam wpieprzali - francuska nazwa jakiegoś czegoś co wygladalo jak zwykla szynka, nie zapamietalem[K&D]sonny wrote:Sun a co to tam za dziecko na koncu ? przygarneliscie go czy był z wami ? XD
@Bot adamka nie ogladalismy, chociaż jeszcze o polnocy wszyscy zgodnie twierdzili ze nie spimy i będziemy ogladac
1. Dostalismy 3 litry Coli wiec był successkyzzn wrote:Myślę Sun, że powinieneś zostać zawodowym negocjatorem. Kelner prawie się zgodził na więcej kolki i więcej żarciaByło go bardziej przycisnąć
A w ogóle to czemu tu się wypowiadają osoby, których ton wypowiedzi sugeruje, że były, ale się nikomu nie pokazały? Co to ma znaczyć?:>
2. True, ale dla nich najwazniejsze było wpisanie się na liste "kto jedzie do warszawy" i mozliwosc powiedzenia z duma "bylem tam!"
o dumie mogą mówić osoby które były na obiedzie
a także o przetrwaniu w pokoju Diav3la
to jest prawdziwa "d*pa" ..yyy znaczy Duma!