f1
f1
LOL Ordonek powiedziałem zebys się spytał Ksyksa jakie tory już mamy, na pewno GP Poland już jest bo jezdziłem po niejOrdonekQ7 wrote:Ej a mogę ja zrobić GP Poland?Pliizzzz xDD Bradzo bym chciał
Nikt nic nie gada, to robię
[ Dodano 23 marca 2008, 13:42 ]
Majkel wrote:0 ocen mojej traski :/
W takim razię biorę się do robienia GP Monaco/Monte Carlo
Monte Carlo/ Monaco tez już jest. SPYTAJCIE się KSYKSA JAKIE już SĄ
Last edited by Foxy on 23 March 2008, 13:43, edited 1 time in total.
f1
chyba tak 
PS: wiem ze mapa Ordonka jest fajna ale po h*j robić jeszcze raz to samo i tracic czas jakby mozna było się zabrac za inna mapke której nie ma, w końcu mamy na celu zorganizowanie całych F1 Championship a nie mamy dużo czasu. W koncu w realu tez nie wszystkie mapy sa swiietne
PS: wiem ze mapa Ordonka jest fajna ale po h*j robić jeszcze raz to samo i tracic czas jakby mozna było się zabrac za inna mapke której nie ma, w końcu mamy na celu zorganizowanie całych F1 Championship a nie mamy dużo czasu. W koncu w realu tez nie wszystkie mapy sa swiietne
f1
Zapraszam do tematu real tracks... Ja się zajmę Barcelona 
GP Brazil wg. mnie słąbe... Długo się jedzie, i jakieś takie... no niewiem... Bahrajn dobry, zapodajcie tym waszym ^^
MISI sorry za zapodanie topicu a trasach do zawodów, ale tu było wszystko o F1, a to też miało z tym związek
No i puźniej się skapnąłem 
GP Brazil wg. mnie słąbe... Długo się jedzie, i jakieś takie... no niewiem... Bahrajn dobry, zapodajcie tym waszym ^^
MISI sorry za zapodanie topicu a trasach do zawodów, ale tu było wszystko o F1, a to też miało z tym związek
f1
Kurenka, swieta sa to u rodzinki bylem ;>
Ale już jestem, jakby co to tracki raczej bym wolal, zebyscie przesylali na GG... chociaż sam już nie wiem ^^
Poprostu nie chcialbym, zeby ktos mapke za bardzo wycwiczyl, bo to byloby taki nie fair ;P No ale w sumie autor ma ja caly czas, wiec nie wiem ^^
Ale już jestem, jakby co to tracki raczej bym wolal, zebyscie przesylali na GG... chociaż sam już nie wiem ^^
Poprostu nie chcialbym, zeby ktos mapke za bardzo wycwiczyl, bo to byloby taki nie fair ;P No ale w sumie autor ma ja caly czas, wiec nie wiem ^^
f1
nie
[ Dodano 27 marca 2008, 18:15 ]
mam bolida dla renault
http://trackmania-carpark.com/skin.php?id=4544
[ Dodano 27 marca 2008, 18:15 ]
mam bolida dla renault
http://trackmania-carpark.com/skin.php?id=4544