f1
f1
Po dzisiejszym zamieszaniu ze zwoływaniem ludzi i fochu Kamilosa mam propozycję: niech wybierze się jedną osobę, która będzie miała kontakt na gg/jakiś inny z uczestnikami ligi i informowała o wyścigu np. w dniu wcześniejszym i godzinę przed wyścigiem... Żeby więcej ludzi było, a nie 'bo zapomniałem' czy 'bo nikt mi nie powiedział'.
f1
Ewentualnie mógłbym pomóc komuś organizować, szkoda by było żeby Liga F1 upadla.
-
diablo III
- Samochodowy prawiczek
f1
właśnie chciałem dostać się do któregoś z teamów, a widze, że mogę nie mieć okazji;/ Za bardzo nie ogarniam tematu ale jeśli ktos mi przydzieli jakieś zadanie i wytłumaczy co mam robić to mogę pomóc w organizacji
f1
Dobra biczys, to niniejszym ogłaszam, że z 'błogosławieństwem' Ksyksa postaram się pociągnąć drugi sezon naszej ligi... Jeśli chodzi o pomoc w organizacji, to się zobaczy na starcie v2, który będzie we wrześniu, myślę...
Jednak już teraz trzeba pomyśleć o serwerze - kto ewentualnie mógłby załatwić?
Jednak już teraz trzeba pomyśleć o serwerze - kto ewentualnie mógłby załatwić?
f1
Uwaga uwaga, nasza liga dołącza do turniejów zrzeszonych w serwisie tmpolska.com. Zmienia się w zasadzie niewiele - forum ligowe nadal będzie tutaj, na tmpolska będą się znajdować informacje o lidze, aktualne wyniki, składy i tak dalej. No i serwerek będzie ;]
Niusy o F1 na tmpolska.com
Witam, tu Mtik, zawodnik teamu STR (wraz z Ordonem i Macem). Po propozycji i rozmowie z Loxleyem i Yo_oo dostałem możliwość pisania niusów o lidze F1 na tmpolska.com
Jako że wyścigi rozgrywane są co piątek, a nikt na tmpolska.com o tym nie wspomina (albo nie ma czasu), to myślę, że mogę pisać informacje nt. każdego Grand Prix. W przypadku wyścigu, w którym nie musiałbym jechać, zostałby mi przeznaczony jeden slot na obserwatorze, ale TYLKO "free spec". Ja zaś starałbym się podawać dokładniejsze dane np. kto na jakim okrążeniu wypadł, kiedy zaczęły się zjazdy do alei serwisowej itp. W przypadku wyścigu w którym musiałbym jechać, tych danych byłoby mniej. Niusy byłyby zamieszczane w piątek wieczorem lub w sobote do południa.
Myślę że przyda się to, poza tym każdy w niedziele chciałby przeczytać coś
Ja ze swojej strony postaram się być jak najbardziej obiektywny, w razie jakichkolwiek błędów z góry przepraszam. W niusach będę zamieszczał także zdjęcie z wynikiem rywalizacji.
Jako że wyścigi rozgrywane są co piątek, a nikt na tmpolska.com o tym nie wspomina (albo nie ma czasu), to myślę, że mogę pisać informacje nt. każdego Grand Prix. W przypadku wyścigu, w którym nie musiałbym jechać, zostałby mi przeznaczony jeden slot na obserwatorze, ale TYLKO "free spec". Ja zaś starałbym się podawać dokładniejsze dane np. kto na jakim okrążeniu wypadł, kiedy zaczęły się zjazdy do alei serwisowej itp. W przypadku wyścigu w którym musiałbym jechać, tych danych byłoby mniej. Niusy byłyby zamieszczane w piątek wieczorem lub w sobote do południa.
Myślę że przyda się to, poza tym każdy w niedziele chciałby przeczytać coś