f1

Majkel
Lubi ostrą jazdę

f1

Post by Majkel »

Sorry, ale nikt nie powiedział, żebym nie mówił... Nie wiedziałem, że to ściśle tajne... Następnym razem będę się pytał czy mogę to komukolwiek powiedzieć ^^
XyX
Lubi ostrą jazdę

f1

Post by XyX »

nie jest scisle tajne :P ^^
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

Po dzisiejszym zamieszaniu ze zwoływaniem ludzi i fochu Kamilosa mam propozycję: niech wybierze się jedną osobę, która będzie miała kontakt na gg/jakiś inny z uczestnikami ligi i informowała o wyścigu np. w dniu wcześniejszym i godzinę przed wyścigiem... Żeby więcej ludzi było, a nie 'bo zapomniałem' czy 'bo nikt mi nie powiedział'.
Majkel
Lubi ostrą jazdę

f1

Post by Majkel »

NIe ma to sensu... Ja np. pamiętam, że co sobotę o 17 musze mieć czas wolny... Jak ktoś nie pamięta, to znaczy, że albo mu się nie chce jechać, albo ma jakieś problemy z pamiecia... jeszcze żeby się o to obrażać -.-
XyX
Lubi ostrą jazdę

f1

Post by XyX »

Liga jest zawsze, w sobote, zdarzaja się wyjatki raz na 12523493543 wiec tam wiecie.. :P
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

Ksyks odszedł, co więc robimy z ligą? Szkoda by było, żeby to przepadło... Jest ktoś chętny ciągnąć to dalej?
Bilus
Moderator

f1

Post by Bilus »

Ewentualnie mógłbym pomóc komuś organizować, szkoda by było żeby Liga F1 upadla.
diablo III
Samochodowy prawiczek

f1

Post by diablo III »

właśnie chciałem dostać się do któregoś z teamów, a widze, że mogę nie mieć okazji;/ Za bardzo nie ogarniam tematu ale jeśli ktos mi przydzieli jakieś zadanie i wytłumaczy co mam robić to mogę pomóc w organizacji
Szynpol
Pirat drogowy

f1

Post by Szynpol »

Ja bym chtnie pomogl z organizacja. Tylko nie zebym robil za dużo bo w ciagu roku szkolnego może nie być czasu.
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

Dobra biczys, to niniejszym ogłaszam, że z 'błogosławieństwem' Ksyksa postaram się pociągnąć drugi sezon naszej ligi... Jeśli chodzi o pomoc w organizacji, to się zobaczy na starcie v2, który będzie we wrześniu, myślę...

Jednak już teraz trzeba pomyśleć o serwerze - kto ewentualnie mógłby załatwić?
karo007
Doświadczony driver

f1

Post by karo007 »

GRatulacje odwazny Jamesie,zycze powodzenia :)
envy
Osiwiał za kierownicą

f1

Post by envy »

dogadaj się z isports :)
Szynpol
Pirat drogowy

f1

Post by Szynpol »

No. Seque ma racje. Isports ma mocne te servery
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

Uwaga uwaga, nasza liga dołącza do turniejów zrzeszonych w serwisie tmpolska.com. Zmienia się w zasadzie niewiele - forum ligowe nadal będzie tutaj, na tmpolska będą się znajdować informacje o lidze, aktualne wyniki, składy i tak dalej. No i serwerek będzie ;]
Majkel
Lubi ostrą jazdę

f1

Post by Majkel »

Nieeeeeeee... Poruta zwiazana z posiadaniem 1pkt na koniec sezonu się rozniesie xD
Image
Image
Mtik333
Doświadczony driver

Niusy o F1 na tmpolska.com

Post by Mtik333 »

Witam, tu Mtik, zawodnik teamu STR (wraz z Ordonem i Macem). Po propozycji i rozmowie z Loxleyem i Yo_oo dostałem możliwość pisania niusów o lidze F1 na tmpolska.com

Jako że wyścigi rozgrywane są co piątek, a nikt na tmpolska.com o tym nie wspomina (albo nie ma czasu), to myślę, że mogę pisać informacje nt. każdego Grand Prix. W przypadku wyścigu, w którym nie musiałbym jechać, zostałby mi przeznaczony jeden slot na obserwatorze, ale TYLKO "free spec". Ja zaś starałbym się podawać dokładniejsze dane np. kto na jakim okrążeniu wypadł, kiedy zaczęły się zjazdy do alei serwisowej itp. W przypadku wyścigu w którym musiałbym jechać, tych danych byłoby mniej. Niusy byłyby zamieszczane w piątek wieczorem lub w sobote do południa.

Myślę że przyda się to, poza tym każdy w niedziele chciałby przeczytać coś :) Ja ze swojej strony postaram się być jak najbardziej obiektywny, w razie jakichkolwiek błędów z góry przepraszam. W niusach będę zamieszczał także zdjęcie z wynikiem rywalizacji.
LECHU
Team Poland

f1

Post by LECHU »

no i elegancko :) powo ;)
Image
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

profesjonalizm, no. :mrgreen:
Lox
Moderator

f1

Post by Lox »

słuchajcie, lewy prosi, żeby przesunąć wyścigi na 20.30. mnie to w sumie też by nawet bardziej pasowało, może na 21 nawet. co wy na to?
OrdonekQ7
Moderator

f1

Post by OrdonekQ7 »

z powodu jednego zawodnika mamy przesuwać godzine? jeśli więcej osób będzie za tym, to jestem na "tak".
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Post Reply

Return to “Liga F1”