W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
Mielu, ja czekam. A możesz opisać jakie wrażenia z jedynki GW?

Wrażenia jak najbardziej na plus:]
Multum q. Bardzo dobra optymalizacja.
Wydawca czuwa nad grą, co chwila wychodzą uptade.
Minusy też się znajdą,
-praktycznie na polskim dystrykcie sa same pustki(ale na amerykańskim graczy od zaje***- w każdej chwili można zmienić bez ponoszenia kosztów dysrykt-to takie jakby serwery)
-brak otwartego świata, graczy widzisz tylko w miastach, na "otwartych" terenach zobaczysz ich li tylko gdy masz ich w pt. Jednakże przez to gra tak nie zamula.
-niemożność skakania i pływania.
-brak mailbox i domu handlowego.
Gra pomimo upływu lat wygląda pięknie.
System gry ma ręce i nogi, PvP jest jedne z najlepszych w grach MMORPG.
Guild Wars będzie zawierał wszystkie plusy jedynki i... zlikwidują minusy częsci pierwszej:)
naprawdę Guild Wars 2 może okazać się najlepszym MMO na rynku:]
Multum q. Bardzo dobra optymalizacja.
Wydawca czuwa nad grą, co chwila wychodzą uptade.
Minusy też się znajdą,
-praktycznie na polskim dystrykcie sa same pustki(ale na amerykańskim graczy od zaje***- w każdej chwili można zmienić bez ponoszenia kosztów dysrykt-to takie jakby serwery)
-brak otwartego świata, graczy widzisz tylko w miastach, na "otwartych" terenach zobaczysz ich li tylko gdy masz ich w pt. Jednakże przez to gra tak nie zamula.
-niemożność skakania i pływania.
-brak mailbox i domu handlowego.
Gra pomimo upływu lat wygląda pięknie.
System gry ma ręce i nogi, PvP jest jedne z najlepszych w grach MMORPG.
Guild Wars będzie zawierał wszystkie plusy jedynki i... zlikwidują minusy częsci pierwszej:)
naprawdę Guild Wars 2 może okazać się najlepszym MMO na rynku:]
- Soap
- Doświadczony driver
no co ja gram dużo na PC:TrackMania , World Of Tanks , Call Of Duty 4:Modern Warfare PsP:Pes2009 , assasin jakiś dam Ps2:Star Wars BatlleFront2
[img] http://sign.tm-ladder.com/BQV2ZwNjBGx5.png [/ img]
[img] http://sign.tm-ladder.com/BQV2ZwNjBGx5.png [/ img]
graało się 
ja najchętniej wracam do skoków 2005, czad
ja najchętniej wracam do skoków 2005, czad
Co ty Luka. Najlepsza byla wersja 2002. "serdecznie zapraszam, Adam Małysz" 

Albo w jakieś czesci skoków narcairskich komentator mowil tak :
"Taaaak .... Nieeeeee " Zawsze mnie to rozwalalo.
@ luka
Sygna sourceeee????
//forgifs.com /oz
@oz
Tyle to wiem, chodizlo mi o zrodlo materialu filmowego, z którego wyciagnieto ten gif. Z tego co widze to teleturniej jakiś. MMoze będzie wiedzial jaki
Skoki narciarskie 2002, serdecznie zapraszam, Adam Małysz.
"Taaaak .... Nieeeeee " Zawsze mnie to rozwalalo.
@ luka
Sygna sourceeee????
//forgifs.com /oz
@oz
Tyle to wiem, chodizlo mi o zrodlo materialu filmowego, z którego wyciagnieto ten gif. Z tego co widze to teleturniej jakiś. MMoze będzie wiedzial jaki
Skoki narciarskie 2002, serdecznie zapraszam, Adam Małysz.

nie wiem z jakiego teleturnieju, ale z mojego zrodla 
ja ostatnio z nudow wzialem się za gierki niewymagajace za bardzo uzywania glowki, ale frajdy daja sporo, a mianowicie: DeathSpank (na razie mecze 1-sza czesc), shank2 i trine2, no i wczoraj chapnalem nowego cannon foddera
chciałem pograc w LA Noire, ale nie wiem czemu gra strasznie mi muli
chciałem pograc w LA Noire, ale nie wiem czemu gra strasznie mi muli
ktoś poleci jakieś darmowe mmorpg
?
najlepiej by miało wbudowany Bot w grę ^^
, ale nie musi
te co grałem i te co nie zamierzam:
jadę dynasty
metin 2
wow
KAL online
maplestory
Loong
2swords
Last Chaos
runes of magic
i znajdzie się więcej, ale jakiekolwiek doradzone tytuły zawsze ułatwiają sprawę
najlepiej by miało wbudowany Bot w grę ^^
te co grałem i te co nie zamierzam:
jadę dynasty
metin 2
wow
KAL online
maplestory
Loong
2swords
Last Chaos
runes of magic
i znajdzie się więcej, ale jakiekolwiek doradzone tytuły zawsze ułatwiają sprawę
Rappelz
Najlepsza darmowa gra mmo - grałem w nią bodajże 3 lata, byłem adminem i założycielem największej polskiej strony tematycznej o niej (że się pochwalę, we współpracy z firmą-twórcą, którą załatwiłem). Świetny, przejrzysty UI, cudnie wykonane sprawy ze zwierzakiem (polecam panterę ;p), ładna, przejrzysta, a nie jest taka lolowata, jak japońskie mmo.
Najlepsza darmowa gra mmo - grałem w nią bodajże 3 lata, byłem adminem i założycielem największej polskiej strony tematycznej o niej (że się pochwalę, we współpracy z firmą-twórcą, którą załatwiłem). Świetny, przejrzysty UI, cudnie wykonane sprawy ze zwierzakiem (polecam panterę ;p), ładna, przejrzysta, a nie jest taka lolowata, jak japońskie mmo.
Kiedyś próbowałem, zraził mnie system kierowania.
Iam gra lubi dotowanie?
Iam gra lubi dotowanie?
Tak, jak gadałem, dawno temu w to grałem, nie pamiętam dokładnie, jak było z dotowaniem, ale z tego, co jeszcze mi w głowie zostało, to są klasy, które głównie dotują + filler, więc jeśli tak lubisz, to Ci przypasuje 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gra ktoś w demo Mass Effecta III w trybie co-op? Gram z bratem, napierniczamy Cerberusa, ale we dwóch trudno osiągnąć większy sukces. Gdyby ktoś był chętny może słać PW 

C13
Łał. Oglądał ktoś z Was trailer Mass Effect 3 w jakości 1080p? Niesamowita jakość renderu..
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Vs7kix6_8Ks&fea ... AAAAAAAAAA
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Vs7kix6_8Ks&fea ... AAAAAAAAAA

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Ja czasami gram w komputer. A tak to tylko w bierki.
Ja ostatnio zaczalem Alan'a Wake'a i powiem szczerze, ze po 10min (wiecej nie mialem czasu na gre) zapowiada się swietnie. Takie oderwanie od TM
W sumie jakos nigdy nie gralem (bo mnie nie jaralo) w zaden survival horror czy jak tez mozna okreslic taki gatunek, ale ta gierka wydaje się wciagajaca
Poza tym ciagle czekam na "Diablo 3" i "I am alive" o ile w ogole to 2-gie wyjdzie na pc, a niby ma wyjsc 
polecam gierke. Idealna na odstresowanie
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162, ... kalna.html
istnieje także wersja na iOS
edit: własnie siedzialem prawie godzine na chillmodzie nie mogąc się oderwać xd. Jak mi się teraz mieni w oczach od tych odblasków..
edit: Apropo Guild Wars 2. zauważyłem że jakiś tydzień temu ruszyła przedsprzedaż. http://buy.guildwars2.com/ . Szkoda, że aż tak sobie cenią te gre, no ale skoro ma nie być okresowego abonamentu to na czymś muszą zarobić za taką mase roboty.
istnieje także wersja na iOS
edit: własnie siedzialem prawie godzine na chillmodzie nie mogąc się oderwać xd. Jak mi się teraz mieni w oczach od tych odblasków..
edit: Apropo Guild Wars 2. zauważyłem że jakiś tydzień temu ruszyła przedsprzedaż. http://buy.guildwars2.com/ . Szkoda, że aż tak sobie cenią te gre, no ale skoro ma nie być okresowego abonamentu to na czymś muszą zarobić za taką mase roboty.

Znalazłem po paru latach, prosta i przyjemna zręcznościówka/strzelanka 'czołgami' ;3
tmpl://www.youtube.com/watch?v=A9IAzftuxKQ
tmpl://www.youtube.com/watch?v=A9IAzftuxKQ