Lan Party
Lan Party
Najlepiej do Piły, albo jak będzie to do Wałcza.
Lan Party
Radus a Ty skąd?
jak z moich terenów to bardzo chętnie się zabierzemy pks-em czy tam pkp jak kto woli
ale jeśli bysmy się spotkali to wiesz co będzie gwarantowane...
jak z moich terenów to bardzo chętnie się zabierzemy pks-em czy tam pkp jak kto woli
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Lan Party
ja kolo Boskiego
;D i jadez nim bo musi mi trochę poklekac
nie no bez jaj bo Boski się obrazi;***** btw i tak mi klekniesz;* my chyba pociagiem tylko kur**** skad ja tyle kasy wezme?:D

Lan Party
Już wszystko wiem, co do autobusów. Mor_olo kiedy będzie plan dojazdu do akademika
Czy ktoś będzie na dworcu głównym w Poznaniu około 9 rano 
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Lan Party
no i ch** bombki strzelil!!!
zadzwonil do mnie koleś z kursow i oznajmil mi k**wa ze od wtorku do soboty mam egzaminy k**wa jego mac i nie mogę przyjechac do poznania!!! dawno nie bylem tak wkurwiony!! najpierw przeszlo mi ESWC kolo nosa bo matury! a teraz Lan Party bo k**wa jeb*** w dupe kursy!!!!
Sory chlopaki za to ze nie będę mogl przyjechac
ide się pohlastac
Sory chlopaki za to ze nie będę mogl przyjechac

Lan Party
no to ch**owo Brzerz... po opowiadaniach Jakuba (i naszych spekulacjach na temat legalizacji...) chciałem Cie poznać...serio... jakiegoś browarka strzelić czy jak kto woli... no trudno.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Lan Party
le, bax nie jedzie, ty nie jedziesz, to ja k**wa tez nie jadę.
i tak morek to tylko robi, bo jego kumple nie chce się z nim spotykac.
no szkoda, bym chetnie pojechal, sorry dahag i lookash, wiem, ze dupiasto. sorry tez innym, ale nie chce mi się być kumplem tego mor_olo, i jak już nie będzie brzerza i baxa, to k**wa nie wiem poco tam jechac.
lokash, tego piwa nie zapomne, jestem ci go dalej winny.
scrap, wez nastepny raz kogos porzadnego na organizacje, bo ten mor_olo rozprasza, i nie chce mi się w ogole jego w niczym supportowac.
i tak morek to tylko robi, bo jego kumple nie chce się z nim spotykac.
no szkoda, bym chetnie pojechal, sorry dahag i lookash, wiem, ze dupiasto. sorry tez innym, ale nie chce mi się być kumplem tego mor_olo, i jak już nie będzie brzerza i baxa, to k**wa nie wiem poco tam jechac.
lokash, tego piwa nie zapomne, jestem ci go dalej winny.
scrap, wez nastepny raz kogos porzadnego na organizacje, bo ten mor_olo rozprasza, i nie chce mi się w ogole jego w niczym supportowac.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Lan Party
jakub jest mala szansa na to ze pojade ale musze namowic przynajmniej polowe ludzi na to aby puscili scieme ze nie moga w piatek i sobote i może koleś jakos by nam przelozyl te dwa dni. Ale watpie w to bo mam samych troli w grupie
k**wa jego jeb*** mac nie mial kiedy strzelic tych pierdolonych egzaminow!!
k**wa jego jeb*** mac nie mial kiedy strzelic tych pierdolonych egzaminow!!

Lan Party
a ch**, ten turniej i tak nie jest jakos tam znaczacy, tylko jak zawsze ma powyzszyc ego super organizatora mor_olo.
sram na to, nie jadę.
spotkamy się na pga i eswc.
sorry tez monia, wally, holus, radus, fred itp. chetnie z wami bym se wypil.
sram na to, nie jadę.
spotkamy się na pga i eswc.
sorry tez monia, wally, holus, radus, fred itp. chetnie z wami bym se wypil.
Lan Party
jakub nie pier**** smutow przybadz do nas skocz po Brzeza po drodze i Baxa dokieszeni wloz i come too papa;D
[ Dodano 02 się 2007, 14:05 ]
czy come to papa jakos tak wiecie o co biega;D
[ Dodano 02 się 2007, 14:05 ]
czy come to papa jakos tak wiecie o co biega;D

Lan Party
Jakub
nawet mnie nie wkurwiaj proszę Cie ...
Lan Party
O mnie zapomniales? Myslalem ze wypijemy troszke vodki razem a tu lipa... wszystko się pierdoli jeden nie jedzie to drugi tez nie:/ Szopek powiedzial ze nie jedzie ale ja się nie zachowuje tak jak Wy jadę i tyle...jakub wrote:sorry tez monia, wally, holus, radus, fred itp. chetnie z wami bym se wypil.