Liga II » Runda 5: 2F2F vs PZ-
Przepraszam bardzo, a dlaczego my się mamy do nich akurat dostosowywać?? Dlatego że jesteśmy słabszym klanem?? O nie, nie damy sobą pomiatać (bez obrażania innych :p).
PZ- chcialo jechac ze mna w piatek o 20? Chcialo. Niezgodziliscie się wiec będziecie ssac w neidziele o 20 tyle ze mi nie ;/ Mecz niedziela 20:00, PZ szykowac miecze! ;]
Wtrące się jeszcze raz 
$p!3rd4l4j
@MASTER oczywiście ^^
$p!3rd4l4j
@MASTER oczywiście ^^
Ok niech bedize ta niedziela 20
BTW. To dla mnie ciężka decyzja, ale jednak muszę ją podjąć. Po PL4 rozwiązuję 2F2F, i zakładam nowy klan, gdyż nie ma sensu dłużej ten klan. Jest kilka powodów, szczególnie reputacja jaka posiadamy. Tak więc, trzeba będzie zacząć od nowa i myślę że już nie będzie żadnego obrażania, ani tego typu rzeczy.
BTW. To dla mnie ciężka decyzja, ale jednak muszę ją podjąć. Po PL4 rozwiązuję 2F2F, i zakładam nowy klan, gdyż nie ma sensu dłużej ten klan. Jest kilka powodów, szczególnie reputacja jaka posiadamy. Tak więc, trzeba będzie zacząć od nowa i myślę że już nie będzie żadnego obrażania, ani tego typu rzeczy.
nie ma chuja we wsi, chcieliśmy piątek o 20 od samego początku, to się nie zgodziliście, uparcie chcieliście niedzielę o 20, więc ustąpiliśmy i zgodziliśmy się na ten termin. Nie ma już żadnych zmian, jedziemy w niedzielę o 20 i w d*pie mam to czy znajdziecie skład :]
Jak ty w nim będziesz to i tak będzie miał "reputacje"...Master wrote:Ok niech bedize ta niedziela 20

kurde to sykes będzie niezadowolony, że już nie ma 2f2f. radzę Ci master ty uważaj na niego jak się dowie to prezentacja praktycznie gotowa.

Oj tam, poza tym chcę mieć lepszą reputację, a w 2F2F będzie mi ja trudno odzyskać.
pytanie tylko czy gdziekolwiek odzyskasz reputacje po przejściach z 2f2f :]
to były traumatyczne przezycia ;pFace wrote:pytanie tylko czy gdziekolwiek odzyskasz reputacje po przejściach z 2f2f :]
Face wrote:pytanie tylko czy gdziekolwiek odzyskasz reputacje po przejściach z 2f2f :]
Mam nadzieję, że mi się uda, oczywiście na tak na pstryknięcie, ale po kilka/kilkunastu dniach może się uda.
ja bym ci radził nie robić nowego klanu bo to i tak sława 2f2f pozostanie 
wez sobie flage brazyli i graj po jakims nie kolorowym nickiem na zagranicznych servach
nie dziwcie się ,astera, to takie dziecinne myslenie:
jak dam se reke przed oczy, i nie będę innych widzial, to inni mnie tez nie będą widzieli
jak dam se reke przed oczy, i nie będę innych widzial, to inni mnie tez nie będą widzieli
jakub wrote:nie dziwcie się ,astera, to takie dziecinne myslenie:
Że jak?? Ja tak wcale nie myślę. Po prostu nie wiem po co mam nie jeździć na polskich serwerach i to jeszcze pod innym nickiem.
ja pi***olę, tak ciężko to zrozumieć?
nie wazne pod jakim nickiem będziesz jezdził a ludzie Cie poznają, to i tak reputacja nadal będzie na takim poziomie jakim jest teraz
nie wazne pod jakim nickiem będziesz jezdził a ludzie Cie poznają, to i tak reputacja nadal będzie na takim poziomie jakim jest teraz
No więc mówie zę nie tak na pstryknięcie tylkopo pewnym czasie się powinno to zmienićFace wrote:ja p***dole, tak ciężko to zrozumieć?
Nie, nie zmieni się, zawsze będziesz mastełem czy chcesz czy nie. ^.^