PL5 - kwali.
PL5 - kwali.
JEEEEST mamy wolne 30 grudnia jupi !!
ale layt
a myslalem ze będę się musial klocic z jakąś druzyną o przelozenie 
PL5 - kwali.
Hyh, nie wiem, raczej nie, bo mapki rozstawiam, no chyba ze prosiaki będą w dołku to możę możę....
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - kwali.
^^ wlasnie ponawiam pytanie, w końcu grasz czy nie ? bo pisales ze ty i szyna nie będziecie grać ;> a to zwieksza szanse innych drużyn ;>hack wrote:JEEEEST mamy wolne 30 grudnia jupi !!ale layt
a myslalem ze będę się musial klocic z jakąś druzyną o przelozenie
@ PL5 co do kolejek to nawet, nawet, napoczatku będą mecze z drużynami "lepszymi" ( nie mowie ze inni sa gorsi, ale wd mnie powinno się uwazac bardziej na hs, ps
PL5 - kwali.
a co Ci to da, że będziesz wiedział czy Hack i Szyna grają? ;s przestaniesz trenować? Bezsensowne pytanie.

PL5 - kwali.
Z terminarzem poprosiłbym się jeszcze wstrzymac jutro powinein być oficjalny.
*... i wszystko jasne.
PL5 - kwali.
o no właśnie nie róbcie sobie nadziei, bo się okaże, że wszystko napisałem na odwrót XD

PL5 - kwali.
To bardzo proszę zeby prosiaki nie grały 30 grudnia, bo mnie na pewno nie będzie i pewnie całej reszty, w ogóle to jestem za tym zeby ten termin nie wchodzil w rachube bo tylko mozna sobie narobic gorszących opinii, co wy na to ;>? może ten temat był poruszany ale nie zauwazylem.
PL5 - kwali.
narobiłem wam smaku, a było dużo błędów XD teraz jest poprawniejszy terminarz
[ Dodano 17 grudnia 2007, 0:20 ]
1-sza kolejka
SOD vs RBF
HS vs nikt
GT vs TCW
p~S vs FM
2-ga kolejka
TCW vs SOD
HS vs RBF
FM vs GT
p~S vs nikt
3-cia kolejka
nikt vs RBF
HS vs TCW
SOD vs FM
p~S vs GT
4-ta kolejka
GT vs SOD
FM vs HS
TCW vs nikt
RBF vs p~S
5-ta kolejka
p~S vs SOD
RBF vs TCW
FM vs nikt
GT vs HS
6-ta kolejka
FM vs RBF
SOD vs HS
GT vs nikt
p~S vs TCW
7-ma kolejka
nikt vs SOD
FM vs TCW
RBF vs GT
HS vs p~S
[ Dodano 17 grudnia 2007, 0:20 ]
1-sza kolejka
SOD vs RBF
HS vs nikt
GT vs TCW
p~S vs FM
2-ga kolejka
TCW vs SOD
HS vs RBF
FM vs GT
p~S vs nikt
3-cia kolejka
nikt vs RBF
HS vs TCW
SOD vs FM
p~S vs GT
4-ta kolejka
GT vs SOD
FM vs HS
TCW vs nikt
RBF vs p~S
5-ta kolejka
p~S vs SOD
RBF vs TCW
FM vs nikt
GT vs HS
6-ta kolejka
FM vs RBF
SOD vs HS
GT vs nikt
p~S vs TCW
7-ma kolejka
nikt vs SOD
FM vs TCW
RBF vs GT
HS vs p~S

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL5 - kwali.
Jeszcze terminaż 2 ligi trzeba zrobić 
Dobry rozkład meczów dla nas.
766mhz,510mb ramu i jakaś integra 8mb da rade tmn na low?
PL5 - kwali.
drugiej ligi nie robiłem, bo jak nie umiecie się zakwalifikować, to nie zasłużyliście ;s

PL5 - kwali.
nie da. watpie, ze w ogole wystartuje.Win'a wrote:Jeszcze terminaż 2 ligi trzeba zrobić
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL5 - kwali.
coof nie cfaniakuj nie każdy gra w to tyle co ty:]... poczekaj jeszcze pol roku i zobaczymy kto nie będzie umial się zakwalifikowac...:]
eh
problem tylko tkai ze ty tez będziesz gral te pol roku:P wiec i tak będziesz zawsze do przodu:] .. zycie:]
eh
PL5 - kwali.
to kiedy będzie ten terminarz

PL5 - kwali.
Ku**a aż się szczepałem ze szcześcia 
W 1 kolejce RBF
będzie jazda....
W 1 kolejce RBF
PL5 - kwali.
@balagan
pomyslmy dalej z taka twoja plologika, i wychodzi, ze ten który pierwszy zaczal grać w te gre, jest również najlepszy, a ten który ostatni doszedl najgorszy. o cholera, trochę nudna ta gra, i czemu np szyna jest lepszy ode mnie? przeciez ja dluzej gram od niego! no poprostu swinstwo.
@PL5 kwali
graty pS, ta przewaga jest już nie smieszna. jako jedyny team nie mieliscie slabszego czasu (no bo czas prezesa trudno nazwac slaby).
jakos GT i my mielismy slabszy wynik, niz pokazywaly czasy na treningach, ale mysle, ze i tak HS. może być zadowolony z 2. mieisca (brzerz, już się nie martw, wszyscy wiemy, ze na warm upie, i przez caly trening lekko robiles 58.xx).
a tak w ogole chciał bym pogratulowac teamowi RBF.
mimo ze opuscili ich niby paru dobrych graczy zakwalikowali się bez problemu na 1. lige 2 raz z rzedu, i to nawet na 4 mieiscu.
raczej zadko gadaja bzdory, i nie pisza bez sensu na forum (może seque tu jest wyjatek
).
maja fajna strone, i widocznie nie zle zorganizowany team.
wiec dla mnie to jest team tych kwalifikacji, gg.
zobaczymy jak to dalej będzie szlo na rundach, ja już jestem bardzo ciekawy. będzie ostro, już teraz mowie, ze z teamem "nikt" damy od siebie wszystko, i wygramy do zera
.
GL i HF
gratki wszystkim, ktorym się udalo dostac do tej 1. ligi.
@master
czemu nie grales na kwalifikacji, i nie pomogles swoim teamu?
pomyslmy dalej z taka twoja plologika, i wychodzi, ze ten który pierwszy zaczal grać w te gre, jest również najlepszy, a ten który ostatni doszedl najgorszy. o cholera, trochę nudna ta gra, i czemu np szyna jest lepszy ode mnie? przeciez ja dluzej gram od niego! no poprostu swinstwo.
@PL5 kwali
graty pS, ta przewaga jest już nie smieszna. jako jedyny team nie mieliscie slabszego czasu (no bo czas prezesa trudno nazwac slaby).
jakos GT i my mielismy slabszy wynik, niz pokazywaly czasy na treningach, ale mysle, ze i tak HS. może być zadowolony z 2. mieisca (brzerz, już się nie martw, wszyscy wiemy, ze na warm upie, i przez caly trening lekko robiles 58.xx).
a tak w ogole chciał bym pogratulowac teamowi RBF.
mimo ze opuscili ich niby paru dobrych graczy zakwalikowali się bez problemu na 1. lige 2 raz z rzedu, i to nawet na 4 mieiscu.
raczej zadko gadaja bzdory, i nie pisza bez sensu na forum (może seque tu jest wyjatek
maja fajna strone, i widocznie nie zle zorganizowany team.
wiec dla mnie to jest team tych kwalifikacji, gg.
zobaczymy jak to dalej będzie szlo na rundach, ja już jestem bardzo ciekawy. będzie ostro, już teraz mowie, ze z teamem "nikt" damy od siebie wszystko, i wygramy do zera
GL i HF
gratki wszystkim, ktorym się udalo dostac do tej 1. ligi.
@master
czemu nie grales na kwalifikacji, i nie pomogles swoim teamu?

<- Drzwi