Trasy ligowe
Trasy ligowe
Seque, sam sobie zaprzeczasz 
Trasy ligowe
nie, moje zdanie ma 2 strony medalu, wiec nie mam nic na popracie tego, ze było bardziej realnie
Trasy ligowe
Słuchajcie ludzie, liga za niedługo już może ruszy... Co z mapkami? Jedziemy na tych, które były w 1. 'sezonie' i załatwiamy do tego parę nowych, czy też wszystkie nowe chcecie?
I tak w ogóle, co z Foxym, jakby trzeba pity robić na nowych mapkach? Ktoś inny może umie to zrobić?
I tak w ogóle, co z Foxym, jakby trzeba pity robić na nowych mapkach? Ktoś inny może umie to zrobić?
Last edited by Lox on 24 September 2008, 16:53, edited 1 time in total.
Trasy ligowe
Jedziemy na starych, żeby chaosu nie było, i kłótniLoxley wrote:Słuchajcie ludzie, liga za niedługo już może ruszy... Co z mapkami? Jedziemy na tych, które były w 1. 'sezonie' i załatwiamy do tego parę nowych, czy też wszystkie nowe chcecie?
Trasy ligowe
No ee jak foxega nie ma to liap;d
Trasy ligowe
mam pytanie
jakiś team ma jeszcze wolne miejsca ??
jakiś team ma jeszcze wolne miejsca ??
Trasy ligowe
NBlast miał zrobić mapki, ale oczywiście nie zrobił.
A widziałem jedną co zmajstrował i wyglądała genialnie....
A widziałem jedną co zmajstrował i wyglądała genialnie....

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Trasy ligowe
Co z tego jak bez pitów...
Trasy ligowe
Właśnie pit stopy zrobiły na mnie wrażenie. naprawdę ciekawie to rozwiązał i wygląda to niesamowicie.
NBlast mój miszczonio mediatrackera ^^.
NBlast mój miszczonio mediatrackera ^^.

[4 more]
[...?]
Trasy ligowe
Mam jedną traskę, ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym zrobił wiecej. W sobote dam ta jedną tutaj, abyscie zobaczyli czy wam się podoba.
Trasy ligowe
halo halo? Ja tam zrobilem chyba 2 traski i nie chce zeby się marnowaly i tkaie tez odczucie maja inni gracze... pamte trasy były ok i wydaje mi się ze tego 

Trasy ligowe
czy ktos mi powie czy sa jeszcze jakieś wolne miejsca w teamach ??
Trasy ligowe
Sprawdź sobie k**wa w rynku transferowym...To nie jest temat od składów...Spash wrote:czy ktos mi powie czy sa jeszcze jakieś wolne miejsca w teamach ??
Trasy ligowe
a ty się opanuj macóś bo się kolega grzecznie spytał a ty na niego "z mordą"...
- OrdonekQ7
- Moderator
Trasy ligowe
jedziemy na starych i ch** ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Trasy ligowe
Ja nawet mogę zrobić te traki, tylko będę musiał poprosić NBlasta o zrobienie tego zajebistego pita. ^^.

[4 more]
[...?]
- OrdonekQ7
- Moderator
Trasy ligowe
no bo stare są fajne, z nowymi by było za dużo zamieszania znowu i by się kłocili czemu wybrali jego mape!? a nie moją. Jak bedą stare to będzie spokój.
Pozdro
Pozdro

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!