Trackmania Original - Internet
Najpierw host bo szalu mozna dostac.Wiecej latania niz jazdy :? Mapy mozna coś sciagnac z TMX bo jeszcze sa dostepne tylko niech ktos się tym zajmie.Jutro mozna spokojnie zagrac
Ja zaraz do pracy lece wiec Sebik jak mozesz zrób jaka liste tras zeby było wszystko zgrane.
no jutro ja mode spokojnie postawic... traski najlepiej na maila arek(at)falubaz.com lub wysyłać mi linki na GG 1295388
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
A dzisiaj nie hostujesz też do HugeStuntCup na TMUF? Jeśli tak, to postaraj się, aby oba terminy nie kolidowały ze sobą. Jeśli nie będzie przeszkód, myślę że na TMSX zagramy o 19 jak wczoraj.Siekierka wrote:no jutro ja mode spokojnie postawic... traski najlepiej na maila arek(at)falubaz.com lub wysyłać mi linki na GG 1295388
PS. Mapy do dzisiejszego mappacku (dajcie max. 4 lub 5 bo przecież nie zdążymy zagrać potem na 100 mapach
dobra HSC jest o 20, nawet jeśli to mogę postawić 2 servery naraz
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
No, ale ja też biorę udział w HSC - może na TMSX demo o 18:00? Żeby potem zdążyć na turniejSiekierka wrote:dobra HSC jest o 20, nawet jeśli to mogę postawić 2 servery naraz
Mi również pasuje bardziej 18:00.
może by zrobić taką ligę na stuntsach na wakacje po zakończeniu PL6
18:00 pasuje
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Ta liga miałaby być w TrackMania Sunrise Extreme Demo?
Ey z tą demówką na multiplayera też się dołączę 
Ale czy to musi być TMSX? W TMS jest Island a się nimi super jedzie
No skoro bierzecie TMSX to się zastanawiam
Chyba że będę mieć to i to 
Ale czy to musi być TMSX? W TMS jest Island a się nimi super jedzie
No skoro bierzecie TMSX to się zastanawiam
W TMS demo nie da się grać przez internet.

Last edited by Paweł7 on 21 June 2008, 15:53, edited 1 time in total.
Mnie też 18 pasujeNuclear wrote:może by zrobić taką ligę na stuntsach na wakacje po zakończeniu PL6![]()
A co do ligi to raczej nie, ale można jakiś sparing zrobić 3vs3 i mapki do trenu dać. W sumie zrobiłem 1 techa na TMSX już
@Corvetter - wiem, TMS demo to najlepsza demówka ze wszystkich, bo ciekawy envir, dużo klocków do budowy jak na demko i jest do pobrania copper cheat (możesz budować trasy do 12k), ale nie ma Multi już (hamachi by zadziałało jako przez lan?)
No cóż... przynajmniej przetestuję jak się tam jedzie - dopiero co ściągam 
Później se ściagnę TMSX, skoro tam multi
Później se ściagnę TMSX, skoro tam multi
Dobra. Tutaj mappack z trasami typu RACE dla hostera z łącznie 22 trasami w tym:
- 2 Nadeo,
- 4 by radPL,
- 5 by Sebik1992,
- reszta wyciągnięta z TMX,
Link: http://www.fileden.com/files/2007/9/18/ ... appack.zip [97kb]
To czekam na 18:00
PS. Jutro gramy stunty!! (może na TMO?)
EDIT: Ustawienia zapomniałem dać: TA na 3 lub 4 minuty, mapy wybierać losowo (nie przez guzik "zaznacz wszystko", bo wtedy trasy ustawią się alfabetycznie i wszystkie mapy radzia będą ostatnie)
- 2 Nadeo,
- 4 by radPL,
- 5 by Sebik1992,
- reszta wyciągnięta z TMX,
Link: http://www.fileden.com/files/2007/9/18/ ... appack.zip [97kb]
To czekam na 18:00
PS. Jutro gramy stunty!! (może na TMO?)
EDIT: Ustawienia zapomniałem dać: TA na 3 lub 4 minuty, mapy wybierać losowo (nie przez guzik "zaznacz wszystko", bo wtedy trasy ustawią się alfabetycznie i wszystkie mapy radzia będą ostatnie)
-
rad
- Doświadczony driver
o lol ale moj temacik się rozrosl, dzięki za odpowiedz, jakby co to już wszystko dziala
temacik się rozrasta, ponieważ teraz to jest temat w którym umawiamy się na spotkania 
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Do której będzie serv bo dopiero co sciagam a siora przed chwila grala i jeszcze pozostalo 40 min do sciagniecia ;/
Jak będzie stabilny i nie będzie zadnych problemow mysle ze ponad godzine postoi.coś było pisane wczesniej ze do 20:00 wiec masz czas.