ESWC 2008, co, kiedy i gdzie?
ładny występ, trzeba przyznać że lechu pokonał ruska i na równi walczy z takimi zawodnikami jak gallo, sapy i sis
Gratulacje Lechu i Khas
Gratulacje Lechu i Khas
zajebiście

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Marsz,marsz Dąbrowski...
Zajebioza,może się doczekamy(wątpie) aby TM była tak popularna jak CS
Zajebioza,może się doczekamy(wątpie) aby TM była tak popularna jak CS
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

teraz musza się podzielic tymi 40 tysiaczkami ^^
Last edited by Flagg on 27 August 2008, 9:27, edited 1 time in total.

Miałem czekać na transmisje finału CS-a, ale mi się odechciało, teraz czekam na powtórkę... ;]
Tak btw, z tego, co wyczytałem, finał Trackmanii jest dziś o 20?
Tak btw, z tego, co wyczytałem, finał Trackmanii jest dziś o 20?

tutaj macie mały wywiadzik z
n!frostbeule przed wielkim finałem ... przy okazji widać trochę jak wygląda arena zmagań
...
Wywiad
n!frostbeule przed wielkim finałem ... przy okazji widać trochę jak wygląda arena zmagań 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Zgrywałem frapsem 1/2 finału WB:
Lign, Xenogear, Gh0st, Fruit
Więc jak skompresuje to wrzuce na jakiś serv albo na youtube
Finał też zgrywałem ale były takie lagi że żal...
Lign, Xenogear, Gh0st, Fruit
Więc jak skompresuje to wrzuce na jakiś serv albo na youtube
Finał też zgrywałem ale były takie lagi że żal...

Finał będzie tylko na manialinkach, czy w HSTV też?
[ Dodano 27 sieprpnia 2008, 19:18 ]
ludzie jak wy to ogladacie, te manialinki nie dzialaja bo pisze ze nie znany serwer lub brak polaczenia z internetem, a na live streamie tez nie idzie
[ Dodano 27 sieprpnia 2008, 19:18 ]
ludzie jak wy to ogladacie, te manialinki nie dzialaja bo pisze ze nie znany serwer lub brak polaczenia z internetem, a na live streamie tez nie idzie

Hmm no to mamy wielki finał 
Match #30 11:30
Frostbeule 0
Xenogear 0
Carl 0
Lign 0
Powtorka z zeszlego roku praktycznie - jedynie co nie jest zaskoczeniem - Frostbeule
ale o coś innego mi chodzi
naszla mnie taka refleksja
Wielu z nas zadaje sobie w myslach takie coś "kiedy ktos z polski wygra ... ba będzie w finale". Uwazam ze musi być granie na poziomie - nasze PL jest za slabe - powinnismy zaczac bardziej priorytetowo podchodzic do meczów w ligach swiatowych i turnieju NC. trochę się zagaopowalem bo chciałem o samym finale cosik pokazac.
Popatrzcie na pierwsze mecze w trybie rounds naszych finalistow - na pewno zauwazycie coś
)
Frostbeule 132
JWH 80
Crtl|alt|Del 0
31 in match #0
________________-
Xenogear 120
Spy 76
Grand 60
shooshoo 0
Yazeed 0
Khasius 52
chciałem tym tylko powiedziec, ze na takich turniejach nie ma mowy o jakimkolwiek fuksie, chwili dnia czy jakichś bandach. Te wyniki pokazuja jak daleko nam i wielu innym zawodnikom podczas finalu do poziomu który pozwolilby osiagnac final. W trybie TA miec gorszy czas o sekunde !! to już wielki sukces dla wielu z nas, zblizyc siena 0.50 s potrafia pojedyncze osoby ze sceny polskiej. A teraz dodajcie sobie podroz, stresy (tych co licza na wygrana), inny sprzet, publike, zgiełk, do dupy logistyke i nieporozumienia oraz dziwne zmienne decyzje organizatorow - macie pelen obraz mistrzostw swiata. Tylko nieliczni to znosza, a tylko najpewniejsi i najlepsi wygrywaja.
Najbardziej smieszne a zarazem dziwne jest to ze jak się patrzy na nich jak jeżdżą (najlepsi) to nic dziwnego nie widac, natomiast utrzymac się przy nich podczas gry to smiem twierdzic ze maja inne auta
.
Uwazam, ze jeżeli nie będzie meczów miedzy panstwowych oraz ligi swiatowej czy tez sparingow z ekipami w których graja fnalisci, to jeżeli tego nie będzie za rok będzie taka sama bez wzgledu kto z nas wygra polskie eswc.
Kłaniam się Lechowi i Khasiusowi za ich wyniki - swietny wystep - powitajmy ich kwiatami
Mam pomysl !!!
wyslijmy imkartki internetowe z gratulacjami
) super siepoczuja po przyjezdzie Nie mam ich email, jak ktos ma niech zapoda
)
A teraz zobaczmy sobie finał
Match #30 11:30
Frostbeule 0
Xenogear 0
Carl 0
Lign 0
Powtorka z zeszlego roku praktycznie - jedynie co nie jest zaskoczeniem - Frostbeule
ale o coś innego mi chodzi
naszla mnie taka refleksja
Wielu z nas zadaje sobie w myslach takie coś "kiedy ktos z polski wygra ... ba będzie w finale". Uwazam ze musi być granie na poziomie - nasze PL jest za slabe - powinnismy zaczac bardziej priorytetowo podchodzic do meczów w ligach swiatowych i turnieju NC. trochę się zagaopowalem bo chciałem o samym finale cosik pokazac.
Popatrzcie na pierwsze mecze w trybie rounds naszych finalistow - na pewno zauwazycie coś
Frostbeule 132
JWH 80
Crtl|alt|Del 0
31 in match #0
________________-
Xenogear 120
Spy 76
Grand 60
shooshoo 0
Yazeed 0
Khasius 52
chciałem tym tylko powiedziec, ze na takich turniejach nie ma mowy o jakimkolwiek fuksie, chwili dnia czy jakichś bandach. Te wyniki pokazuja jak daleko nam i wielu innym zawodnikom podczas finalu do poziomu który pozwolilby osiagnac final. W trybie TA miec gorszy czas o sekunde !! to już wielki sukces dla wielu z nas, zblizyc siena 0.50 s potrafia pojedyncze osoby ze sceny polskiej. A teraz dodajcie sobie podroz, stresy (tych co licza na wygrana), inny sprzet, publike, zgiełk, do dupy logistyke i nieporozumienia oraz dziwne zmienne decyzje organizatorow - macie pelen obraz mistrzostw swiata. Tylko nieliczni to znosza, a tylko najpewniejsi i najlepsi wygrywaja.
Najbardziej smieszne a zarazem dziwne jest to ze jak się patrzy na nich jak jeżdżą (najlepsi) to nic dziwnego nie widac, natomiast utrzymac się przy nich podczas gry to smiem twierdzic ze maja inne auta
Uwazam, ze jeżeli nie będzie meczów miedzy panstwowych oraz ligi swiatowej czy tez sparingow z ekipami w których graja fnalisci, to jeżeli tego nie będzie za rok będzie taka sama bez wzgledu kto z nas wygra polskie eswc.
Kłaniam się Lechowi i Khasiusowi za ich wyniki - swietny wystep - powitajmy ich kwiatami
Mam pomysl !!!
wyslijmy imkartki internetowe z gratulacjami
A teraz zobaczmy sobie finał
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
no final już zakonczony;p Frost pała
frsbeule! chyba nikt nie powie że miał dużo szczęścia w finale ;] bezkonkrencyjny
No i mamy zwycięzce!! Frost pozamiatał wszystkich.
Drugi był xenogear
Trzeci Lign
a Czwarty Carl
Szkoda że servy padły i można było oglądać tylko przez stream....
Drugi był xenogear
Trzeci Lign
a Czwarty Carl
Szkoda że servy padły i można było oglądać tylko przez stream....

ani trochę sensacja - do przewidzenia było 
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde, nic nie widziałem, manialinki nie działały, dyyno livestream do dupy, wkurzony jestem idę się schlać.
PS: gg Frost!
PS: gg Frost!