Prośby o skina
Prośby o skina
Model: StadiumCar Mk II
Kolory: jaskrawa zieleń i czarny (gdzie nie gdzie szary lub biały)
CC: do 7k
Informacje dodatkowe: Na spojlerze napis ''kiss my ass'', po bokach napis Roar w stylu grafiti, na tzw. ''dziobie'' przeswitujaca nazwa teamu NS. Na oponach napis ''trackmania''.
Kontakt GG: 34348459
Kolory: jaskrawa zieleń i czarny (gdzie nie gdzie szary lub biały)
CC: do 7k
Informacje dodatkowe: Na spojlerze napis ''kiss my ass'', po bokach napis Roar w stylu grafiti, na tzw. ''dziobie'' przeswitujaca nazwa teamu NS. Na oponach napis ''trackmania''.
Kontakt GG: 34348459
Prośby o skina

Ode mnie takie coś. Podoba się? Coś poprawić?
- A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
Prośby o skina
Hm... Napis na spojlerku i neonik mi się podobają. Jakie zmiany bym prosił to napisałem Ci na gg.
Ktoś jeszcze jakieś propozycje ma? : )
Ktoś jeszcze jakieś propozycje ma? : )
Prośby o skina
Napisz do jokera, coś gadał, że miedź potrzebuje
A skiny spoko robi ^^
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Prośby o skina
chuja zrobi 
Chyba ze flaszke mu postawisz.
Chyba ze flaszke mu postawisz.
Prośby o skina
Dwa dni temu chyba, mowil ze może zrobić bo CC potrzbeuje 
Prośby o skina
Myślałem o Jokerze, jednego skina już od niego mam i nie narzekam
Ale sam mi pisał że nie ma ochoty bawić się w robienie skinów przez jakiś czas:/
Ale sam mi pisał że nie ma ochoty bawić się w robienie skinów przez jakiś czas:/
Prośby o skina
-Model:formuła ze stadium
-Kolory:czarny/szary, czerwony/pomarańczówy (nie jaskrawy
), może być trochę bieli.
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin: W tym momencie mogę dać 8k, ale jeśli będzie trzeba to wykombinuje o wiele więcej
-Informacje dodatkowe:Brak neony, na body i spojlerze mój nick, flaga polski (mo że być na spojlerze jak na skinie Jakuba by Trzeci), ogólnie jakiś napis Poland, tablica - może być pusta, tylko żeby była zrobiona na matowo. I jakieś wzorki na samochodze, wiadomo o co chodzi
Oczekuje dobrego wykonania, nie obraziłbym się, gdyby zrobił ktoś znany
-Kolory:czarny/szary, czerwony/pomarańczówy (nie jaskrawy
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin: W tym momencie mogę dać 8k, ale jeśli będzie trzeba to wykombinuje o wiele więcej
-Informacje dodatkowe:Brak neony, na body i spojlerze mój nick, flaga polski (mo że być na spojlerze jak na skinie Jakuba by Trzeci), ogólnie jakiś napis Poland, tablica - może być pusta, tylko żeby była zrobiona na matowo. I jakieś wzorki na samochodze, wiadomo o co chodzi
Oczekuje dobrego wykonania, nie obraziłbym się, gdyby zrobił ktoś znany
Prośby o skina
Ktoś podjąłby się zrobienia skina dla mnie na stadiumowej formułce ?
Oczywiście mogę zapłacić w miedzi... a nie k**wa, ja nie mam tmuf, w takim razie jedyna opcja to za darmo, oczywiście zależy mi na jakości. Chyba, że ktoś posiada jakieś moje starsze skiny to tak też można (jestem po 3 formatach w przeciągu 2 dni więc wiadomo..). A że coraz czesciej sobie pogrywam na miniasach to miło by było popatrzeć na coś ładnego (inna sprawa jakbym grał na kamerze ze zderzaka... ale gram na kamerze za bolidem ;/ ).
Oczywiście mogę zapłacić w miedzi... a nie k**wa, ja nie mam tmuf, w takim razie jedyna opcja to za darmo, oczywiście zależy mi na jakości. Chyba, że ktoś posiada jakieś moje starsze skiny to tak też można (jestem po 3 formatach w przeciągu 2 dni więc wiadomo..). A że coraz czesciej sobie pogrywam na miniasach to miło by było popatrzeć na coś ładnego (inna sprawa jakbym grał na kamerze ze zderzaka... ale gram na kamerze za bolidem ;/ ).
Prośby o skina
Ja mam
jak Cie to interesuje ;p
Prośby o skina
davay przyda się
Prośby o skina
-Model: Z TM2 http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=13412
-Kolory: Biały, żółty i pomarańczowy
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin: 9000cc (Dał bym 10000cc ale podatek z czegoś jest
)
-Informacje dodatkowe: Neon z samym napisem Myy (Frontem Birth of a hero ze strony http://www.1001freefonts.com/) , a na skinie w tych kolorach takie paski oraz mój login Myy na samochodzie ( Najlepiej z boku, przy drzwiach)
/Edit: Nieaktualne.
-Kolory: Biały, żółty i pomarańczowy
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin: 9000cc (Dał bym 10000cc ale podatek z czegoś jest
-Informacje dodatkowe: Neon z samym napisem Myy (Frontem Birth of a hero ze strony http://www.1001freefonts.com/) , a na skinie w tych kolorach takie paski oraz mój login Myy na samochodzie ( Najlepiej z boku, przy drzwiach)
/Edit: Nieaktualne.
5 skinów na zamówienie
pojazd: stadium
kolory: 1: zielony 2: czerwony 3: niebieski 4: biały 5: źółty
co: do negocjacji
info:
Skiny będę używał do promocji tm-speedway
Szczególnie Zielony żeby był zabanerowany logiem tm-speedway. pozostałe 4 nie koniecznie, ale miło by było tak wkomponowac
proszę pisać na gg:5661115
kolory: 1: zielony 2: czerwony 3: niebieski 4: biały 5: źółty
co: do negocjacji
info:
Skiny będę używał do promocji tm-speedway
Szczególnie Zielony żeby był zabanerowany logiem tm-speedway. pozostałe 4 nie koniecznie, ale miło by było tak wkomponowac
proszę pisać na gg:5661115
Prośba o skina
Prośiłbym o skina
Model: Stadium Kolory Mocny czarny (prawie cały) i czerwone i zielone plamy neon: zielony : i napis (jak się zmiesci) Spa^@Sha koloru niebieskiego
Kontakt skype: seba_2120
Z GÓRY DZIĘKI!
Model: Stadium Kolory Mocny czarny (prawie cały) i czerwone i zielone plamy neon: zielony : i napis (jak się zmiesci) Spa^@Sha koloru niebieskiego
Kontakt skype: seba_2120
Z GÓRY DZIĘKI!
Nigdy się nie poddaje!
Prośby o skina
za free czy za ile miedzi?
i pokaż jakiegoś swego skina, co potrafisz.
i pokaż jakiegoś swego skina, co potrafisz.
TrackMania - I jedziesz dalej!
Odp
Print screen mi nie działa, więc moich (dzieł) nie pokażę. Mogę wysłać na emaila
Ale jeżeli będę komuś robił skin nie będzie się podobał to się nie pogniewam:P
Takie skiny to nie jest praca na 5 minut więc na pewno miedź będzie potrzebna
Jakby ktoś chciał zobaczyć jeden z moich skinów wyśle emailem:)
Piszcie: legionista111onet.pl, gg:40706690 lub w komentarzu ;p
Ale jeżeli będę komuś robił skin nie będzie się podobał to się nie pogniewam:P
Takie skiny to nie jest praca na 5 minut więc na pewno miedź będzie potrzebna
Jakby ktoś chciał zobaczyć jeden z moich skinów wyśle emailem:)
Piszcie: legionista111onet.pl, gg:40706690 lub w komentarzu ;p

Prośby o skina
Print skrin w tm standardowo jest przypisany do klawisza F10.
I byłoby miło gdybyś mógł go wrzucić na imageshacka i dodać post z nim
I byłoby miło gdybyś mógł go wrzucić na imageshacka i dodać post z nim

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Prośby o skina
Jeśli masz zamiar otworzyć interes ze skinami to proponuję Ci abyś założył własny temat. Ten służy raczej do zamawiania a nie reklamowania się. No i pewnie bez odpowiedniej reklamy (czyli najpierw pokaż co umiesz) mało osób się do Ciebie zgłosi.

C13