ohoho zart prawie jak ProkopSuNRisE wrote:o dumie mogą mówić osoby które były na obiedziea także o przetrwaniu w pokoju Diav3la
to jest prawdziwa "d*pa" ..yyy znaczy Duma!
Live from Diav3l House | WCG
czuję pewien niedosyt... nie pozwolili mi zrobić ani spaghetti ani niczego 
a serio to świetnie znów spotkać ludzi z którymi można się zajebiście bawić, wejść na dach świata, wypić colę za 50zł ze słoika, porzucać się pizzą, wrzeszczeć na całe wcg, że diav wygrywając 4 miejsce jest jeb***
no cóż więcej rzec. krzesła ma diavel niewygodne
a serio to świetnie znów spotkać ludzi z którymi można się zajebiście bawić, wejść na dach świata, wypić colę za 50zł ze słoika, porzucać się pizzą, wrzeszczeć na całe wcg, że diav wygrywając 4 miejsce jest jeb***
no cóż więcej rzec. krzesła ma diavel niewygodne
Dobrze że Ibisz tej imprezy nie prowadził ^^
słabo nas słychać bo daleko od nas nagrywane, ale był ogień haha (40 sekunda <3)
tmpl://www.youtube.com/watch?v=whWbS7fJ6jk
tmpl://www.youtube.com/watch?v=whWbS7fJ6jk

Działo się
. Dobry filmik ^^.
Ech.. pamiętam sytuacje jak diav3l wyprzedził pod koniec wszystkich.. i wielka orgia na widowni 
a potem noth smutna minka :<
(na filmiku 3 minuta)
albo: "ciśnie kurwaa!"
Mogłem wyjąc vuvuzele, bym się ujawnił
może mnie ktos widział
Miałem na sobie na poczatku czarno-szara koszule,
a potem t-shirta niebieskiego :DD z takim pieskiem fajnym :DD
Na poczatku gdzie koło 10 koło Kiciaka przed multikinem siedziałem, może mnie jeszcze pamieta
a potem noth smutna minka :<
(na filmiku 3 minuta)
albo: "ciśnie kurwaa!"
Mogłem wyjąc vuvuzele, bym się ujawnił
może mnie ktos widział
Miałem na sobie na poczatku czarno-szara koszule,
a potem t-shirta niebieskiego :DD z takim pieskiem fajnym :DD
Na poczatku gdzie koło 10 koło Kiciaka przed multikinem siedziałem, może mnie jeszcze pamieta
Prosciutto?francuska nazwa jakiegoś czegoś co wygladalo jak zwykla szynka, nie zapamietalem

to nie mogles się odezwac do mnie?:DToby wrote:Na poczatku gdzie koło 10 koło Kiciaka przed multikinem siedziałem, może mnie jeszcze pamieta
francuski =/= włoski, zaczynalo się na C chyba...Majkel wrote:Prosciutto?francuska nazwa jakiegoś czegoś co wygladalo jak zwykla szynka, nie zapamietalem
Dopiero wstałem loool
. ale wczoraj był horror na drodze i 8 godzin samochodem z wawy do gda
. dzięki wszystkim ;p no i chyba Stęszew tym razem uda mi się zaliczyć;p ale już bez samochodu;<
podpis...
myslalem ze może się pomyliles, obydwa to jednak jezyki romanskie ;ddamianhhh wrote:francuski =/= włoski, zaczynalo się na C chyba...Majkel wrote:Prosciutto?francuska nazwa jakiegoś czegoś co wygladalo jak zwykla szynka, nie zapamietalem

Skoro tak tu wszyscy wspominają, to chciałam powiedzieć, że Fatal ma fajną fryzurę!
Ten gość w okularkach jadł Carpaccio (fufufu za dużo mięska). Chcę pozdrowić również brzuch Diav3la, który się naprawdę zmniejszył!
To nieprawdopodobne, a jednak to prawda. I w ogóle i w ogóle 

Taka "Indie Rock Pani z Dziekanatu" jesteś ? ;Pkyzzn wrote:Skoro tak tu wszyscy wspominają, to chciałam powiedzieć, że Fatal ma fajną fryzurę!....
*... i wszystko jasne.
Szkoda ...kyzzn wrote:Morololo, jestem ideałem Pani z Dziekanatu (!).
*... i wszystko jasne.
Czwartą pozycję zajął faworyt publiczności, Krzysztof Cholewa. Za każdym razem kiedy "Diav3l" zajmował pierwszą lokatę, widzowie w wypełnionej po brzegi sali, wiwatowali.
<33333333
<33333333