F1 Rynek transferowy
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
macie miejsce z tym brawn gp ?
F1 Rynek transferowy
brawny jeżdżą choćby wcale...
F1 Rynek transferowy
Bez napinki Maxer, ale na początku sezonu byłeś w Ferrari z Kamilosem, Metexem i Kingiem, więc na Twoim miejscu bym napisał do Kamilosa o przywrócenie do składu Ferrari, jeśli chcesz jeździć w lidze 
F1 Rynek transferowy
lox proponuje wprowadzic zasade, wedle której jeśli dany team w ogole nie pojawi się (ani nie poinformuje o tym, ze go nie będzie) na 2 wyscigach z rzedu to zawodnicy zostana usunieci i zostanie otwarta rekru ;]
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
@ Mtik, ^^ , zadne ferrari.MAXERRR wrote:macie miejsce z tym brawn gp ?
F1 Rynek transferowy
tylko w 1 wyscigu zadzylo się ze nie było nikogo z brawna. Maxer mysle ze mozesz dojsc do nas ale będziesz jezdzil tylko wtedy gdy nie będzie mnie albo Matu ;d
F1 Rynek transferowy
...czyli często. ;d
F1 Rynek transferowy
W USGPE komplet jako 4 doszedł Gregorian.
F1 Rynek transferowy
zdun szuka jakijs zalogi..... obiecuje ze będę się stawiał na wyscigi i będę trenil mapki...moje gg 11901750 jak ktos zainteresowany to niech pisze
F1 Rynek transferowy
hm kilka teamów ma jeszcze wolne miejsca. Więc oferuje wam swoja skromną osobę jako 4 zawodnika 
F1 Rynek transferowy
ja również oferuję swoje usługi
kontakt jakby co: xfire - ksdfan, gadu gadu - 8649457
F1 Rynek transferowy
Ja również oferuję.
Odszedłem z teamu FI, bo nie miałem w ogóle czasu,ale teraz jest trochę inaczej, to chętnie bym gdzieś doszedł.
GG:9427812
Xfire:karo270
Odszedłem z teamu FI, bo nie miałem w ogóle czasu,ale teraz jest trochę inaczej, to chętnie bym gdzieś doszedł.
GG:9427812
Xfire:karo270
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

F1 Rynek transferowy
Ja również oferuję Wam Moją skromną osobę 
F1 Rynek transferowy
Scuderia Ferrari F1 Team - znalazlo by się miejsce dla mnie? ;p
albo Brawn GP F1 Team
albo Brawn GP F1 Team
Last edited by citro on 24 July 2009, 23:31, edited 1 time in total.
F1 Rynek transferowy
Chetnie dolacze do teamu jakiegoś !
nigdy nie jezdzilem F1 ale skila jakiegoś tam mam
jeśli ktos zainteresowany moja osoba to
xfire- dexedwow lub priv albo 9264179 gg
nigdy nie jezdzilem F1 ale skila jakiegoś tam mam
jeśli ktos zainteresowany moja osoba to
xfire- dexedwow lub priv albo 9264179 gg
F1 Rynek transferowy
Rada dla tych co chcą się zgłosić do teamu:Wykażcie trochę własnej inwencji,a pójdzie wam łatwiej(wiem co mówię)
F1 Rynek transferowy
hmm ... w 2010r. mają dojść 3 noew zespoły...
US F1 jest już zapisany do eF1.Czy jest możliwość stworzenia zupełnie nowego teamu np. Manor GP jeszcze w tym sezonie?
US F1 jest już zapisany do eF1.Czy jest możliwość stworzenia zupełnie nowego teamu np. Manor GP jeszcze w tym sezonie?
F1 Rynek transferowy
Karo dolaczyl do Brawna, a Maxera w Brawnie nigdy nie było wiec nie wiem why jest w naszym skladzie 
F1 Rynek transferowy
@Karo: rly będziesz przychodził?
@Citro: do Ferrari na pewno nie dojdziesz bo Kamilos na 100% Cię nie weźmie ;] w dodatku jeszcze jest Metex, ale do Brawna droga otwarta tylko zagadaj do Kiciaka lub Matu (któryś jest "kapitanem"
@Van: wiesz, niektórzy już zarezerwowali sobie nowe teamy, np. Loxley zamierza prowadzić Camposa, tam pójdzie też Key (chyba), niektórzy będą przechodzić do innych teamów, jakieś przetasowania mogą być; po prostu zagadaj do Loxleya z tym pytaniem ;]
I jeszcze jedna rada, żeby wejść do jakiegoś teamu który ma wolne miejsca to Wy musicie zagadać do prowadzących ten team, bo kapitanowie zazwyczaj jeśli mają skład to już nie szukają, więc sami musicie wykazać swą chęć, wtedy kapitanowie powinni was sprawdzić (wiem co mówie bo tak samo miałem w 2 sezonie w STR, musiałem do Ordona ;ee napisać i on mnie sprawdził i wprowadził do teamu).
@Citro: do Ferrari na pewno nie dojdziesz bo Kamilos na 100% Cię nie weźmie ;] w dodatku jeszcze jest Metex, ale do Brawna droga otwarta tylko zagadaj do Kiciaka lub Matu (któryś jest "kapitanem"
@Van: wiesz, niektórzy już zarezerwowali sobie nowe teamy, np. Loxley zamierza prowadzić Camposa, tam pójdzie też Key (chyba), niektórzy będą przechodzić do innych teamów, jakieś przetasowania mogą być; po prostu zagadaj do Loxleya z tym pytaniem ;]
I jeszcze jedna rada, żeby wejść do jakiegoś teamu który ma wolne miejsca to Wy musicie zagadać do prowadzących ten team, bo kapitanowie zazwyczaj jeśli mają skład to już nie szukają, więc sami musicie wykazać swą chęć, wtedy kapitanowie powinni was sprawdzić (wiem co mówie bo tak samo miałem w 2 sezonie w STR, musiałem do Ordona ;ee napisać i on mnie sprawdził i wprowadził do teamu).
F1 Rynek transferowy
w tym sezonie więcej zespołów nie będzie, już i tak dużym ustępstwem był ten usf1... trudno.
<- Drzwi