PL10-Amini i Sędziowie
PL10-Amini i Sędziowie
Proszę aby osoby chętne do pomocy w organizacji PL10 zgłaszały się w tym temacie. Proszę napisać w czym chcielibyście pomóc i jakim zakresem czasu dysponujecie.
Potrzebni będą ludzie do wyboru map ( tu ważne by były to osobo z niezłym skillem, dobrze ogarniajace temat, aby mapki stały na wysokim poziomie )
Sędziowanie-wiadomo o co chodzi, kilka osób do sędziowania kwalifikacji, robienia skreenów
Administracja-czuwanie nad całym przebiegiem turnieju
Admini:
Słowik (4796944)
Lexiu (922295)
Becks (9344842)
Jakub (187620)
Sędziowie:
Scooter Fox (2449555)
Styś (25173467)
Crowmaster (10257184)
Pikaczu (225182)
Wybór map: Key, Matu, Maxer, Jeffrey, Ajem
Potrzebni będą ludzie do wyboru map ( tu ważne by były to osobo z niezłym skillem, dobrze ogarniajace temat, aby mapki stały na wysokim poziomie )
Sędziowanie-wiadomo o co chodzi, kilka osób do sędziowania kwalifikacji, robienia skreenów
Administracja-czuwanie nad całym przebiegiem turnieju
Admini:
Słowik (4796944)
Lexiu (922295)
Becks (9344842)
Jakub (187620)
Sędziowie:
Scooter Fox (2449555)
Styś (25173467)
Crowmaster (10257184)
Pikaczu (225182)
Wybór map: Key, Matu, Maxer, Jeffrey, Ajem
Last edited by Słowik on 29 July 2011, 22:13, edited 7 times in total.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Amini i Sędziowie
Jakieś tam obeznanie w temacie jest ; ] Organizowałem a jednocześnie "adminowałem" ostatnie 2 ligi nadeo (European Nadeo League oraz Nadeo Champions League) .. Także jakby co to mogę pomóc w sędziowaniu albo administracji ;] .. Czasu na pewno wystarczy ;]
Last edited by Becks² on 22 July 2011, 22:12, edited 2 times in total.

PL10-Amini i Sędziowie
ja mogę pomóc ale niewiem w czym zawsze pomoge w tym albo w tym jakby ci ludzi zabrakło i jestem czesto po 3h-8h dziennie zawsze wbije bo mam czas wolny wakacje itd 
PL10-Amini i Sędziowie
Ja jeśli mogę to zgłaszam się do map 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PL10-Amini i Sędziowie
Także mogę pomóc, tylko raczej nie jako jury map, bo minutowe techy to nie moja działka.
Discord: vanitasss
PL10-Amini i Sędziowie
chcialbym wam tylko kolejny raz przypomnac, ze mimo waszych dobrych mysl, mozecie zepsuc PL, probujac zrobić coś, co było kiedyś.
czasy, gdzie zapisywalo się 20+ drużyn minely.
tmt, gdzie nawet final nie zostal rozegrany, pokazal chyba, ze nie wglada tak rozowo na scenie.
za wysoko siegaja wasze nadzieje i jak to się nie uda, będzie to na pewno ostatnie PL.
jak jednak skromnie się do tego przygotujemy i damy stare trasy lub nawet zagramy trasy STC, może z tego coś wyjsc i już wtedy szansa, ze będzie niewypasl się zmniejszy.
fajnie, ze jest angazement z waszej strony, ale nie przesadzajcie z napalem, bo jest mozliwosc, ze zepsujecie wiecej, niz chcecie polepszyc.
czasy, gdzie zapisywalo się 20+ drużyn minely.
tmt, gdzie nawet final nie zostal rozegrany, pokazal chyba, ze nie wglada tak rozowo na scenie.
za wysoko siegaja wasze nadzieje i jak to się nie uda, będzie to na pewno ostatnie PL.
jak jednak skromnie się do tego przygotujemy i damy stare trasy lub nawet zagramy trasy STC, może z tego coś wyjsc i już wtedy szansa, ze będzie niewypasl się zmniejszy.
fajnie, ze jest angazement z waszej strony, ale nie przesadzajcie z napalem, bo jest mozliwosc, ze zepsujecie wiecej, niz chcecie polepszyc.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
PL10-Amini i Sędziowie
Tak, tak, popieram. Rób Santa mapy bo nie będzie po czym jeździć w PL10Santacruz wrote:Ja jeśli mogę to zgłaszam się do map
Zgłaszam się do sędziowania kwalifikacji. Byłem sędzią w UTC jakby się ktoś pytał.

C13
PL10-Amini i Sędziowie
Kto ocenia mapy - sam nie powinien wysylać swoich. Moje skromne zdanie. Inaczej oceny będą subiektywne.
PS. pozdrawiam Jakuba i Stara
PS. pozdrawiam Jakuba i Stara
PL10-Amini i Sędziowie
Jakub, z całym szacunkiem do Ciebie ale przymknij się i wyluzuj
Powtarzam, z calym szacunkiem 
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
PL10-Amini i Sędziowie
Każda ocena opierająca się na ludzkich emocjach jest subiektywna 
Dla mnie zapis, że wysyłający mapy nie może ich wybierać jest zły. Przecież będzie widać, że ktoś sika po nogach na temat własnych tras a gnoi inne. I nie będzie wybierała jedna osoba więc jak potem dojdzie do konfrontacji opinii to będzie widać - jedna 9+/10 a reszta ~3/10 to od razu widać, że coś jest nie tak.
Dla mnie zapis, że wysyłający mapy nie może ich wybierać jest zły. Przecież będzie widać, że ktoś sika po nogach na temat własnych tras a gnoi inne. I nie będzie wybierała jedna osoba więc jak potem dojdzie do konfrontacji opinii to będzie widać - jedna 9+/10 a reszta ~3/10 to od razu widać, że coś jest nie tak.

C13
PL10-Amini i Sędziowie
Dostosuję się Cob 
PL10-Amini i Sędziowie
trochę mi cieszko, bo jestem strassnie pod presji, zycie się mi kreci tylko o PL 10, ale dzięki ci za propozycje. już teraz wiem, ze mogę wyluzowac, bo bart mi pozwolil.b4rt144 wrote:Jakub, z całym szacunkiem do Ciebie ale przymknij się i wyluzujPowtarzam, z calym szacunkiem
nie ma sprawy, myslalem, ze kogos będzie interesowalo doswiadczenie z kilkakrotnych PL.
jeżeli tak nie jest, jestem pewny, ze ty, bart, na pewno wiecej pomozesz.
PL10-Amini i Sędziowie
Posluchajcie Jakuba czasami madrze gada 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL10-Amini i Sędziowie
Czesc 
mogę pomoc w ogarnieciu map.. doswiadczenie? yy o ile przypomne sobie jak wyglada edytor ..
a tak na powaznie, chcialbym sobie wrocic do tm dla czystego 4 fun, nie szukajac teamu czy coś, także nie będę wybieral mapek pod "druzyny" .
mogę pomoc w ogarnieciu map.. doswiadczenie? yy o ile przypomne sobie jak wyglada edytor ..
a tak na powaznie, chcialbym sobie wrocic do tm dla czystego 4 fun, nie szukajac teamu czy coś, także nie będę wybieral mapek pod "druzyny" .
PL10-Amini i Sędziowie
Właśnie podniosłeś poziom map w turnieju ^^MAXERRR wrote:Czesc
Jedziesz tam z koksem Maxer
Cobham- co do tego jest jedno proste rozwiązanie.
Oceniających mapy będzie powiedzmy sześciu, i jak w skokach, najwyższa i najniższa nota odpadają... i problem z głowy, co nie zmienia faktu, że do wyboru map wolałbym osoby posiadające dobrego skilla, aniżeli samych mapperów... SKillowcy lepiej sprawdzą mapy pod względem technicznym i tym czy trasa jest w 100% płynna...
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Amini i Sędziowie
Zagadaj na GG z ngt albo nothem i po sprawie
Najlepiej to jak najszybciej ustalic wymogi map, zeby mapperzy mieli więcej czasu, szczegółnie, ze obecnie ESL ma konkurs na mapy. A są jeszcze inne turnieje 
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach

<- Drzwi