proszę o oferty serwera
proszę o oferty serwera
hej,
chcialbym wynajac serwera, aby wrescie [POL]nadeo powrocil.
nie chce się bawic z ustawieniami itp.
proszę o oferte za serwera z dedi itp, gdzie admin mi ustawi raz na poczatku trasy i od szacu do czasu zmeinil trasy na turnieje.
sloty i cena do umowy.
place co rok i chce go utrzymac dlugo.
proszę bez linkow do stron, gdzie mozna kupic, ja chce osobisty kontakt do gracza tmn.
chcialbym wynajac serwera, aby wrescie [POL]nadeo powrocil.
nie chce się bawic z ustawieniami itp.
proszę o oferte za serwera z dedi itp, gdzie admin mi ustawi raz na poczatku trasy i od szacu do czasu zmeinil trasy na turnieje.
sloty i cena do umowy.
place co rok i chce go utrzymac dlugo.
proszę bez linkow do stron, gdzie mozna kupic, ja chce osobisty kontakt do gracza tmn.
-
exp300plus
- Jeździ konno
proszę o oferty serwera
Ja mogę wszystko zrobić razem z moim kolegą (co umie w tej dziedzinie to wszystko co potrzeba). Natomiast start serwera dla Ciebie na początku stycznia (bo teraz jest duże zamieszanie bo święta)
FreeZone (musisz mieć konto united z 10k CC jako kaucja FreeZone + opłaty 250cc)
40 Players 3 miesiące cena 69 złotych.
Po trzech miesiącach cena spada do 50 złotych ( czyli za 3 kolejne miechy)
12 miesięcy (rabat 10%) czyli...hmm.. 281 złotych
Oferta skierowana jest także do innych graczy. Cena jest na pewno konkurencyjna bo to promocja- wiadomo robię serwery dla zabawy nie dla forsy ; )
niestety taka cena tylko dla pierwszego klienta. kolejni płaca jak następuje:

FreeZone (musisz mieć konto united z 10k CC jako kaucja FreeZone + opłaty 250cc)
40 Players 3 miesiące cena 69 złotych.
Po trzech miesiącach cena spada do 50 złotych ( czyli za 3 kolejne miechy)
12 miesięcy (rabat 10%) czyli...hmm.. 281 złotych
Oferta skierowana jest także do innych graczy. Cena jest na pewno konkurencyjna bo to promocja- wiadomo robię serwery dla zabawy nie dla forsy ; )
niestety taka cena tylko dla pierwszego klienta. kolejni płaca jak następuje:

proszę o oferty serwera
http://ice-servers.info.tm/
Najlepszy koleś od serverów jakiego znam, polecam gorąco - tanio, bezpiecznie i pewnie, Ice Powwwa!
Najlepszy koleś od serverów jakiego znam, polecam gorąco - tanio, bezpiecznie i pewnie, Ice Powwwa!

proszę o oferty serwera
a bezpośredni kontakt do ice to
gg:8562933
można znaleźć go na stronie ^^
+ naprawdę polecam, nauczy cię obsługiwać serwer jak nie umiesz, a jak coś zmalujesz to szybko naprawi ;p naprawdę fachowa obsługa klienta ^^
no i pewniak
gg:8562933
można znaleźć go na stronie ^^
+ naprawdę polecam, nauczy cię obsługiwać serwer jak nie umiesz, a jak coś zmalujesz to szybko naprawi ;p naprawdę fachowa obsługa klienta ^^
no i pewniak

proszę o oferty serwera
sanpetro, stawia mi serwer dla SPW
33258920
gg
33258920
gg
proszę o oferty serwera
narazie wam dziekuje.
wyobrazona przezemnie liczba slotow jednak będzie o wiele drozsza niz myslalem.
mam ewentualnie alternatywe z niemiec.
musze jeszcze nad tym pomyslec, czy napradwe chce wydac tyle pieniedzy, niewiedzac, cze server będzie się czieszyl wieloma graczami.
widzialem tez mozliwosc wynajecia serwera np na parę godzin, lub dzień, w sumie takie coś by wystarczylo na turniej od czasu do czasu.
wyobrazona przezemnie liczba slotow jednak będzie o wiele drozsza niz myslalem.
mam ewentualnie alternatywe z niemiec.
musze jeszcze nad tym pomyslec, czy napradwe chce wydac tyle pieniedzy, niewiedzac, cze server będzie się czieszyl wieloma graczami.
widzialem tez mozliwosc wynajecia serwera np na parę godzin, lub dzień, w sumie takie coś by wystarczylo na turniej od czasu do czasu.
proszę o oferty serwera
Tylko tak z ciekawości zapytam w tym temacie (przepraszam Jakub):Ścierens wrote:http://ice-servers.info.tm/
Czy dobrze zrozumiałem? - zabrania się włączania P2P. Czy na tych serwerach nie ma pobierania modów, muzyki i innych dodatków do tras? Skoro tak to do mapek rpg chyba raczej się te serwery mnie przydadzą - czy się mylę?
proszę o oferty serwera
Nawet jak masz wyłączone P2P mody i muza się pobiera. O szczegóły proszę nie pytać tylko. Dodam tylko jeszcze że włączone P2P może powodować niestabilność serwera dlatego doradza się wyłączenie tego.
proszę o oferty serwera
Jakub - to kup póki co serwer na 16 osob? I zobacz czy bęzdie oblozenie przez np. 2 tygodnie. Jak będzie to powiększ go i tyle 
proszę o oferty serwera
tylko Jakub chciał żeby on też służył turniejom (czyli na przykład gracz tygodnia - 40 zapisanych osób - pewnie z 20-30 będzie grało)