Liga I » Runda 3: xp vs |GT|
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 3: X Power vs |Gothic Trackers|
Link do meczu
Link do meczu
mam nadzieje ze do max czwartku ustalimy termin meczu, a nie tak jak z RBF to mialo miejsce ze dopiero termin był ustalony w sobote
spokojna twoja rozczochrana Grono dogadamy się na pewno do czwartku...pewnie będziemy grać w niedziele

tak się dogadamy jak wy z ps 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ojjj, xp, to będzie ciezki mecz, lepiej ostro trenujemy chlopaki 
ja już mowie ze gramy w niedziele jak dla mnie kto za?? kto przeciw??
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
bulet wrote:ja już mowie ze gramy w niedziele jak dla mnie kto za?? kto przeciw??
za

może się dogadajmy na 20:00 :DDD
Ja jestem za niedzielą 20, a jak
Najlepsza pora na mecze.
Najlepsza pora na mecze.
No to jesteśmy ugadani na Niedziele o 20:00...widzisisz Grono jak szybciutko poszlo 

Fistashi sorki za to spięcie nie potrzebuje napięcia przedmiesiączkowego przed meczem 
tylko na przyszłość zastanów się kogo nazywasz dzieckiem bo do mnie to już raczej nie pasuje na chyba ze masz 40 lat to respect, ja jestem poprostu nerwowy i widzę ze ty tez ale to dobrze
tylko na przyszłość zastanów się kogo nazywasz dzieckiem bo do mnie to już raczej nie pasuje na chyba ze masz 40 lat to respect, ja jestem poprostu nerwowy i widzę ze ty tez ale to dobrze
xp jest cholernie mocne ale jestem za GT i zycze im wygraną w lidze choć będzie ciężko . 
Do boju xp. GL xp. GL |GT|.
Termin już ustalony na niedziele godz. 20:00 ale pozostaje kwestia serwera a wiec: GT czy możemy zagrać na waszym serwie???
Wszystkie mecze gramy na naszym servie, więc raczej musicie zagrac tam ;]
<- Drzwi