FU wrote:rounds sa za latwe
jedziesz asekuracyjnie i tylko patrzysz jak kolejni odpadaja
bez sensu
a time attack to jednak umiejetnosc - zblizyc się do WR na customach potrafia nieliczni majac ograniczona liczbe prob
Wally wrote: LOL? to zagraj w rounds z kims dobrym... zwykle jest tak ze na rounds, niewielu jest dobrych graczy bo wiekszosc idzie se ponabijac punkty, a na UK~Rounds, jak przyjda jacys z UK~ to jest dopiero wyzwanie!Time Attack mi osobiscie nie sprawia frajdy, bo atakowac czas to ja se mogę solo bez podlaczania do internetu, Trackmania kipi grywalnoscia dopiero w rozgrywkach rounds! chcesz zagrac z kims porzadnym - spróbuj zlapac na UK~Rounds kogos z UK~, jak go pokonasz kilka razy pod rząd, to wtedy się wypowiedz ze Rounds sa za latwe
pozdrawiam
mor_olo wrote:dokładnie wally mi tez najwieksza frajde sprawia pocwiczenie mapy na solo a potem albo jakiś meczykl zagram albo narounds i to jets prawdziwa rywalizacja
myślę, że zrodziła się nam ciekawa dyskusja na temat sensu gry w TMNFU wrote:a co to znaczy "lowranker" dla Ciebie
ja już mam 450, jak znajde dobry serwer to jutro będzie już 300
każdy powyzej mojego miejsca to highranker
a roundsy w porównaniu do time attack sa banalne - uwierz mi, bo sporo czasu przesiedzialem na roundsach
jak widzimy jedni grają w TMN po to, by być najlepszymi. Nabijają punkty na Time Attack, sprawia im to frajdę. Dla niektórych tryb Rounds jest zbyt łatwy, więc grają na Time Attacku. Dla innych kwintesencją gry jest tryb Rounds, gdzie walka trwa cały czas, walka o punkty, nie o jak najlepszy czas.
Dla mnie prawdziwa gra to tryb Rounds, ew. Team. Każdy startuje równo, w tym samym czasie, każdy ma 1cel - dojechać jak najszybciej do mety. Tryb ten eliminuje błędy, 1błąd i przy graczach na poziomie, możemy pożegnać sięjużz walkąo zwycięztwo w tej rundzie, lecz nic straconego, są jeszcze następne! Za to kocham ten tryb, tutaj trackmania kipi grywalnością. Może wydaje mi się tak bo wychowałem się na wyścigach formuły1, więc lubię jak sa przyznawane punkty itd
Czekam na wasze opinie, mam nadzieję, że pomożecie mi rozwinąć ten temat i zrodzi się ciekawa dyskusja, czekam na wasze opinie