3 kolejka;)
3 kolejka;)

3 kolejka;)
Tez wpakowales tam 4 mapy

3 kolejka;)
już wiem sora nie zauwazylem ze to replay 
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
3 kolejka;)
Na Fan-c jest cut który daje 6 sekund na pierwszym cp 
3 kolejka;)
cutow i tak nie mozna uzywac na turniejach wedlug headadmina, wiec spoko.
lepiej się go, jak by mial być (nie sprawdzalem), nie uczcie, bo będzie dyskwalifikacja.
albo dodaj Cp, fan, i wyslij nowa wersje.
lepiej się go, jak by mial być (nie sprawdzalem), nie uczcie, bo będzie dyskwalifikacja.
albo dodaj Cp, fan, i wyslij nowa wersje.
- OrdonekQ7
- Moderator
3 kolejka;)
albo zamiast dodawać Cp to już lepiej zmienić mapkę co sądzicie?

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
3 kolejka;)
czemu niby?
- OrdonekQ7
- Moderator
3 kolejka;)
Nie wiem np.ktos ze słabego kalnu mzoe przejechac skrótem i przejechac w takim czasie jak powiedzmy Gobis. I potem będzie mówił że jechał bez cuta bo tak wytrenował mapke (trochę zawile
)

- OrdonekQ7
- Moderator
3 kolejka;)
a jak się nikt nie dowie ze skrotem jechali 

3 kolejka;)
Nie zauważyłem, sprawdzacze nie zauważyli, tragedii nie ma, a ja przepraszam ;]
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=01907428697387771665 << wydanie drugie poprawione, mam nadzieję że już problemów nie będzie
I żeby nie było cały pack: http://s008.wyslijto.pl/?file_id=86411452117352334553
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=01907428697387771665 << wydanie drugie poprawione, mam nadzieję że już problemów nie będzie
I żeby nie było cały pack: http://s008.wyslijto.pl/?file_id=86411452117352334553
3 kolejka;)
To który pack jest oficjalny?
3 kolejka;)
ten gdzie sa 4 mapy
każdy wybiera 3 na których chce jechac
każdy wybiera 3 na których chce jechac
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
3 kolejka;)
dla naszego dobra sciagajcie ten co wyslal jarecki, bo nie będzie już w ogole problemow.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
3 kolejka;)
ok, ja coś napisze na temat mapek
- cob : dla mnie super mapka, wiele driftow, super zakrety, poprostu cudo
widac ze siedziales nad ta mapa najdluzej
- fan: może jak nieco wiecej na niej posmigam , to zrozumiem ta mape, i jak się powinno prawidlowo smigac na niej. jeden zakret na tej mapce jest jak z turniejowej mapki, mianowicie mam na mysli jak skaczesz, jest zwezenie drogi , skret, i slupy, super pomysl z tym miałeś. jednak jest tez minus :? po cholere dajesz te " dmuchane budynki " ? nie wiem jak reszcie, ale wlasnie dzięki temu laguje :?
-marcin : nie wiem jak reszta sadzi o tej mapie, ale ja proszę adminow zeby ja zmienili, i dali inna. mapa poprostu bez sensu, loopy, 10 boosterow.. jest fragment tech mapy, ale tylko fragment. :? dla mnie ta mapa to jeden totalny shit :?
- cob : dla mnie super mapka, wiele driftow, super zakrety, poprostu cudo
- fan: może jak nieco wiecej na niej posmigam , to zrozumiem ta mape, i jak się powinno prawidlowo smigac na niej. jeden zakret na tej mapce jest jak z turniejowej mapki, mianowicie mam na mysli jak skaczesz, jest zwezenie drogi , skret, i slupy, super pomysl z tym miałeś. jednak jest tez minus :? po cholere dajesz te " dmuchane budynki " ? nie wiem jak reszcie, ale wlasnie dzięki temu laguje :?
-marcin : nie wiem jak reszta sadzi o tej mapie, ale ja proszę adminow zeby ja zmienili, i dali inna. mapa poprostu bez sensu, loopy, 10 boosterow.. jest fragment tech mapy, ale tylko fragment. :? dla mnie ta mapa to jeden totalny shit :?
3 kolejka;)
sorry chlopaki, te trasy wybieral jeszcze Fred wiec ja poprostu dokonczylem, nast trasy ja wybieram;p i Szopek i tam ktos kto jeszcze zostal nominowany:P sciagajcie ta wersje Fana;)

<- Drzwi