Liczba drużyn

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply

Ile dziennie powstaje klanów?

1
6
55%
2
0
No votes
5
1
9%
10
4
36%

Total votes: 11

Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach

Liczba drużyn

Post by Vizzini »

Ostatnio zauważyłem, że liczba teamów z dnia na dzień masakrycznie wzratsa. Co o tym sądzicie?
ps. Przygotowałem małą ankiete :)
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Liczba drużyn

Post by Gobis »

Masz racje ale to dlatego ze graczy przybywa :D A jak wiesz ktos gra z miesiac może dluzej i chce do druzyny.Niestety nie jest tak łatwo dostac się do klanu wiec zbiera się kilku nowych graczy i zakladaja wlasna druzyne.Mysle ze dlatego tak jest.
Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach

Liczba drużyn

Post by Vizzini »

To wyglada tak, że takie klany istanieję max 2 tygodnie i już się rozpadają :lol:
reeloop
Jeździ konno

Liczba drużyn

Post by reeloop »

Masz racje Tiggeri takie klany szybko się rozpadaja.Chlopaki lapia zajafffke a po 2 tygodniach zapominaja o TMN i zaczynaja grać w coś innego :wink:
Yard
Emerytowany Admin

Liczba drużyn

Post by Yard »

co nie znaczy, ze jest w tym coś zlego, mysle, ze mnozace się klany to pozytywne zjawisko, co ktorys klan w koncu przetrwa dluzej :)
TRZ3CI
Pirat drogowy

Liczba drużyn

Post by TRZ3CI »

heh ja już gram dosy dugo prawie od poczatku TMN pamietam jak zaczynalo sietmpl.info :)Ale o team-ach grale w WPRT rozpadł się potem w FW rozpadl się potem w EP rozpadl się potem w fD a teraz sam z PETREM zrobilem 〄тP° i mam nadzieje ze przetrwa przynajmniej 3 miesiace :P
TRZ3CI
Pirat drogowy

Liczba drużyn

Post by TRZ3CI »

EP starym a potem nie w fd tylko dF :) kture tez się rozpadlo :/ wiec zapraszamy do 〄тP° ----> http://www.tmpl.info/teams.php?sid=6463 ... 4577acc5ba
Wally
Team Poland

Liczba drużyn

Post by Wally »

ja mam nadzieje ze wasz klan przetrwa dużo dluzej i ze będzie na wysokim poziomie pozwalajacym nawiazac konkurencje z każdym innym Polskim klanem. Ogolnie, zaluje ze mało drużyn było w PL1, bo trening zmuszal graczy do tego, by opanowywali jak najlepiej nowe trasy oraz nowe zakrety, co sprzyjalo zwiekszeniu ogolnego poziomu Polskiej ligi. Zabraklo potentatow jak eP lub POL, także nie było mocnych aktualnie nowo powstalych klanow, których zawodnikow widzialem na serwerach i mieli oni potencjal. Mam nadzieje ze PL2 nastapi i pokaze na co naprawdę stac Polskie klany :D
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”