Witam mam problem zrobiłem klan o nazwie:pirates on the route i nie mogę zrobić dobrej strony chciałbym
1.herb to sam zrobie
2.szablon może być darmowy
3.dobry hosting taki jak ugu rox
I to wszystko żegnam odpiszcie
jak zrobić strone klanowa tmmf
php-fusion 7.
hosting lua.pl albo yoyo.pl. Jak możesz trochę wydać to boo.pl albo nazwa.pl, home.pl itp
hosting lua.pl albo yoyo.pl. Jak możesz trochę wydać to boo.pl albo nazwa.pl, home.pl itp
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
a co to tmmf ??
Anteq podał nazwy najdroższych hostingów (np. ceny odnowienia domeny sięgające kilkuset złotych). Jest o wiele lepszych ofert.
Jeśli chcesz dobrą (płatną) stronkę, (możliwe z subdomeną(tmnf.pl) i hostingiem) to napisz do mnie na gg :] .
Stronka może być pod php-fusiona lub webspella
.
Stronka może być pod php-fusiona lub webspella
trackmania mafia forever , a ty w co grasz ^^ *a co to tmmf ??
a jak chcesz miec darmowy hosting to np fora.pl phorum.pl
Tyle, że takie mają ograniczone możliwości.Krakus88 wrote:a jak chcesz miec darmowy hosting to np fora.pl phorum.pl
Jest taki jeden fajny hosting www.boo.pl; nie jest drogi, a pojemność zaskakująca.
EDIT: widzę, że już się pojawiła ta domena. Sry.
ja bym dodał że przydałaby się jakakolwiek znajomość choćby samego html'a... ale php też mile widziane....