Nie wiem dlaczego, ale prówbowałem skontaktować się z kilkoma lidermai klanów i nie odpowiadają. Chciałem zagrać mecza i nie mogę. Gdyby liderzy lukali i odpowiadali na GG albo Maile to by było wpożo. Jeżeli ktoś zobaczy ten temat z klanowiczów to niech przekażą to LIDEROM. PLS
P.S: Jak pisze na gg to jest możliwość, że ta osoba która nie odpowiada na moje pytania ma ma włączoną opcje "Nie pokazój wiadomości od nieznamjomych. Niech wyłączą to. PLEASE.
Co z adminami ??
Co z adminami ??
Jeżeli chodzi o FM to na pewno lider jest dostępny i da się z nim skontaktować jeśli chcesz gg do kmbs to mogę ci je dać wyśle na pw:)
Co z adminami ??
Z powodu szkoly oraz tych meczow NC2, nie mam zbytnio dużo czasu poza tym przygotwywuje się do sporego przedsiewziecia
zreszta mysle ze chodź 1/4 laddera polskiego skusi się ... ale to już niedlugo się dowiecie 
poz
dro...
poz
dro...
Co z adminami ??
Wyślij mi jakieś info o tym na PM ^^ skoro nie chcesz zdradzać wszystkim ^^hack wrote:Z powodu szkoly oraz tych meczow NC2, nie mam zbytnio dużo czasu poza tym przygotwywuje się do sporego przedsiewzieciazreszta mysle ze chodź 1/4 laddera polskiego skusi się ... ale to już niedlugo się dowiecie
poz
dro...
- czatowiec_POL
- Doświadczony driver