A teraz przechodzimy do sedna, chce wam przedstawić nowość na polskiej scenie trackmanii , mianowicie zakłady.Niestety jest to bardziej skrypt typowania wyników meczów, ale myślę że się wam spodoba. Przez jakiś okres będzie to wersja beta, do czasu usunięcia większych błędów.

Pewnie mało osób kojarzy mnie z naszej sceny , w ogóle jeśli ktokolwiek mnie kojarzy
link: http://bettm.zxy.me
link dzięki psikowi: http://zaklady.tmnf.pl
Funkcje jakie posiada serwis:
-typowanie wyników danej kolejki
-statystyki indywidualne
-tabela Top10 najlepszych typujących
-możliwość stworzenia grupy - czytaj news'a
-ranking grup
Podchodzę z lekkim dystansem do tego projekciku , ponieważ nie wiem czy ludziom się to spodoba , jeśli tak będzie to zakupie domenę, i zacznę prace nad nowym , funkcjonalniejszym skryptem, ponieważ na razie jest to zmodyfikowany gotowiec , ciężko podatny na zmiany w kodzie.
Co w najbliższym czasie zostanie dodane:
-nowy lepszy system newsów
-forum ( chyba , że tmpl jest stanie oddać mi jeden dział na te cele
-lepszy rotator banerów
-naprawienie przypomnienia hasła , ponieważ chwilowo nie działa dobrze
- w okresie świątecznym napisanie własnego skryptu
Co by tu dodać , następna runda (może) będzie już na miedziaki ;] , top3 typerów danej kolejki otrzyma nagrody. A najlepsza grupa będzie miała możliwość tygodniowej reklamy w boxie pod główną zawartością strony.
Jeśli są osoby które chętnie pomogą , znają się na html/php niech piszą do mnie to nowy silnik serwisu powstanie szybciej. Nabór na adminów wkrótce!
Kilka informacji jak używać:
-aby typować musisz się zarejstrować
-mecze do typowania znajdują się w zakładce "typowanie"
-wyniki meczów piszemy TYLKO w postaci dużych punktów , czyli punktów z map
-rozkład punktów:
Punkty za dokładny wynik:3
Punkty za różnicę bramek:1
Punkty za wygraną stronę:2
Bonus za mecz kolejki:1
kontakt:
mail: aaarys@gmail.com
GG : 5175221
Chciałbym od was usłyszeć jak to widzicie, czy w ogóle jest sens się w to bawić, jakie macie uwagi ;]

--->