Batory Tournament - Kto się pojawi?

Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Może niektórych zdziwi ulokowanie tego tematu w dziale Menelgame, ale tylko na ten dział mogę moderować, a nie chciał bym tu nie potrzebnego spamu. Otóż chciałbym wiedzieć kto przyjeżdża do Warszawy na najbliższy weekend i kto gdzie śpi lub zamierza spać. Frekwencja ludzi ze sceny ma być większa niż się spodziewaliśmy, a X3nun pisał mi, że wszyscy śpią u Kiszona, nawet mnie tam wepchnął. Ale skoro osób ma być więcej to w ostateczności będzie można u mnie przenocować(nie o suchym pysku oczywiście%%%:P). Kto może niech napisze w tym temacie, że się wybiera i do kogo, a jak ma więcej informacji kto gdzie i jak to niech też pisze.

Jeśli ktoś zamierza w tym temacie pisać o czymś innym, bądź pieprzyć od rzeczy, to niech nie pisze nic, bo to grozi ostrzeżeniem.
Image
ImageImage
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

17.40 na wschodnim, o której do Ciebie? :D
TRZ3CI
Pirat drogowy

Post by TRZ3CI »

Kurcze, akurat wypada mi szkoła w ten weekend :cry:
Czy jak pojawię się koło 17 :?: to ktoś tam jeszcze będzie ? Diav jak byś mógł to daj mi nr tel do siebie na PW
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Botrex »

Ja będę wraz ze Szramą -> pociąg mamy koło 7-8 rano w sobotę.
Co do noclegu, pewności 100% jeszcze ja bynajmniej nie mam.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

będę na lanie, a spac będę u siebie jako ze pod wawa mieszkam^^ Ulokowalbym kogos u siebie ale nie mam kompletnie gdzie:<
Image
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Wally in da haus i in da haus będzie spal. Niestety, jedyne wolne lokum w moim domu to moja podłoga bo na łóżko nie wpuszczam wiec i tak nikomu nie proponuje ;p ew mam fajna wiate metalowa ! ;)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Jero
Admin

Post by Jero »

No od iksów będzie:
- Ja
- Sajlas
- x3nun
- NBlast
- Biluś
- seque
- Lewy

Nocujemy u kiszona ;)
Image
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Mały »

Shadow, o 17 w piatek jesteś w Wawie? :D

Diav3l, a jakby udalo mi się skolowac kase na bilet i zaopatrzenie, to moglbys mnie u siebie przekimac?
Image
Image
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Było by dobrze jakby się Kiszon wypowiedział kto u niego ma spać i czy kogoś jeszcze da się wepchnąć.
Image
ImageImage
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

U mnie jak zawsze problem z zebraniem większej ilości gotówki :D Jak na razie mam na bilet i 1/2 noclegu w hotelu, więc nieciekawie, na 50% będę jechał. Oczywiście fajnie by było jak by mnie ktoś gdzieś wstępnie wcisnął, od razu ok 40zł w kieszeni, obiecuje, że trzeźwy spać nie pójde :D
/Dodam że nie wymiotuję po alkoholu :D
Last edited by skt7 on 11 January 2010, 21:20, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Szrama
Pirat drogowy

Post by Szrama »

O ile ktokolwiek da rade przybyć w te pierdoloną zimę.. zacznijmy od tego, wpadamy z botrexem ja wstępnie załatwione spanie u kiszona
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

ja na serio mega chcę przyjechac ale jest brak siana... a żeby nie było że piszę od rzeczy... jeżeli są jakieś osoby pr0 elo fajne i mają w dostatku kasy to jakby ktoś mnie dofinansował to bym się pojawił i na prawno odpłacił się z nadwyżką na kolejnym lanie ;ppp ( ile was kuźwa jedzie po 5zł dla Słowika i będzie grill!!!! xDD )
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

już widzę tam, wally krzyknie: "pieniądze na stół... ręce do góry"^^
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Ok, udało się zebrać potrzebną sume. Teraz czekam na dobrodzieja, który mnie przyganie(pozdro sajlas :D)
/jero-wiem,znam wypowiedzi :)
Last edited by skt7 on 12 January 2010, 18:45, edited 2 times in total.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jero
Admin

Post by Jero »

Do kiszona więcej osób nie wejdzie już.
Image
mariowit
Jeździ konno

Post by mariowit »

i ja tez tam będę! będę na miejscu od rana, spie u siebie w mieszkaniu;p ale miejsc niestety nie mam ;/
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Albo ch**, jednak napiszę.
Może i źle, że robię to tutaj, ale osoby do których pisałem nie raczyły odpisać.

Przed batorym dowiedziałem się, że nie ma dla mnie noclegu(diavel jako jeden z nielicznych chciał się poświęcić, thnx :*).

I tutaj moje pytanie - Czy was popierdoliło do reszty k**wa?

Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, że nie ma noclegu dla kogoś, skoro dla każdego się znalazł.

Rozumiem, często wchodzę tu po alkoholu, i wypisuje durne spamposty. Ale żeby ludzie, którzy ze mną nigdy nie rozmawiali pisali nagle "wydaje się być pojebany, nie będę spał z nim w jednym pionie". k**wa, nawet nie znam osoby, która to napisała(nick niech zostanie tajemnicą) i skąd ta opinia?

Nie chciałem tam jechać, żeby się napić i kogoś napierdalać, a odjebaliście coś, czego w życiu bym się nie spodziewał. Ci co mnie znają wiedzą, że w życiu bym takiego czegoś nie zrobił.

A więc teraz chciał bym dostać odpowiedź od panów z Xx, o co zapierdala? Bo osobiście odpowiedzi nie dostałem do tej pory.

Sorry, że tutaj, ale to mi k**wa nie daje spokoju za każdym razem jak widzę wasz tag.
/mody - powstrzymajcie się od bana do wyjaśnienia, thnx.
Człowiek banda
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

pisalem ci, nie pamietam czy to byla sobota czy niedziela, chodzilo mniej wiecej o to, ze jakbys przyjechal nikt by cie samego nie zostawil ;)
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Fakt pisałeś, wcześniej też ktoś inny pisał, żebym wpadał - wepchnie się gdzieś, ale nie chciałem takiej sytuacji. Jak mnie ktoś nie chce, to nie mam zamiaru się pchać, chodzi mi tylko i wyłącznie o powody, ale jak widzę tak samo na pw jak i tutaj nikt nic nie napisze.
Człowiek banda
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

chodzi mi tylko i wyłącznie o powody
Jak mnie ktoś nie chce
Image
Image
Post Reply

Return to “Menel Game”