Batory Tournament - Kto się pojawi?
Może niektórych zdziwi ulokowanie tego tematu w dziale Menelgame, ale tylko na ten dział mogę moderować, a nie chciał bym tu nie potrzebnego spamu. Otóż chciałbym wiedzieć kto przyjeżdża do Warszawy na najbliższy weekend i kto gdzie śpi lub zamierza spać. Frekwencja ludzi ze sceny ma być większa niż się spodziewaliśmy, a X3nun pisał mi, że wszyscy śpią u Kiszona, nawet mnie tam wepchnął. Ale skoro osób ma być więcej to w ostateczności będzie można u mnie przenocować(nie o suchym pysku oczywiście%%%:P). Kto może niech napisze w tym temacie, że się wybiera i do kogo, a jak ma więcej informacji kto gdzie i jak to niech też pisze.
Jeśli ktoś zamierza w tym temacie pisać o czymś innym, bądź pieprzyć od rzeczy, to niech nie pisze nic, bo to grozi ostrzeżeniem.
Jeśli ktoś zamierza w tym temacie pisać o czymś innym, bądź pieprzyć od rzeczy, to niech nie pisze nic, bo to grozi ostrzeżeniem.

17.40 na wschodnim, o której do Ciebie? 
Kurcze, akurat wypada mi szkoła w ten weekend
Czy jak pojawię się koło 17
to ktoś tam jeszcze będzie ? Diav jak byś mógł to daj mi nr tel do siebie na PW
Czy jak pojawię się koło 17
Ja będę wraz ze Szramą -> pociąg mamy koło 7-8 rano w sobotę.
Co do noclegu, pewności 100% jeszcze ja bynajmniej nie mam.
Co do noclegu, pewności 100% jeszcze ja bynajmniej nie mam.
będę na lanie, a spac będę u siebie jako ze pod wawa mieszkam^^ Ulokowalbym kogos u siebie ale nie mam kompletnie gdzie:<
Wally in da haus i in da haus będzie spal. Niestety, jedyne wolne lokum w moim domu to moja podłoga bo na łóżko nie wpuszczam wiec i tak nikomu nie proponuje ;p ew mam fajna wiate metalowa ! 
No od iksów będzie:
- Ja
- Sajlas
- x3nun
- NBlast
- Biluś
- seque
- Lewy
Nocujemy u kiszona
- Ja
- Sajlas
- x3nun
- NBlast
- Biluś
- seque
- Lewy
Nocujemy u kiszona

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Shadow, o 17 w piatek jesteś w Wawie? 
Diav3l, a jakby udalo mi się skolowac kase na bilet i zaopatrzenie, to moglbys mnie u siebie przekimac?
Diav3l, a jakby udalo mi się skolowac kase na bilet i zaopatrzenie, to moglbys mnie u siebie przekimac?
Było by dobrze jakby się Kiszon wypowiedział kto u niego ma spać i czy kogoś jeszcze da się wepchnąć.

U mnie jak zawsze problem z zebraniem większej ilości gotówki
Jak na razie mam na bilet i 1/2 noclegu w hotelu, więc nieciekawie, na 50% będę jechał. Oczywiście fajnie by było jak by mnie ktoś gdzieś wstępnie wcisnął, od razu ok 40zł w kieszeni, obiecuje, że trzeźwy spać nie pójde 
/Dodam że nie wymiotuję po alkoholu
/Dodam że nie wymiotuję po alkoholu
Last edited by skt7 on 11 January 2010, 21:20, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
O ile ktokolwiek da rade przybyć w te pierdoloną zimę.. zacznijmy od tego, wpadamy z botrexem ja wstępnie załatwione spanie u kiszona
ja na serio mega chcę przyjechac ale jest brak siana... a żeby nie było że piszę od rzeczy... jeżeli są jakieś osoby pr0 elo fajne i mają w dostatku kasy to jakby ktoś mnie dofinansował to bym się pojawił i na prawno odpłacił się z nadwyżką na kolejnym lanie ;ppp ( ile was kuźwa jedzie po 5zł dla Słowika i będzie grill!!!! xDD )
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
już widzę tam, wally krzyknie: "pieniądze na stół... ręce do góry"^^
Ok, udało się zebrać potrzebną sume. Teraz czekam na dobrodzieja, który mnie przyganie(pozdro sajlas
)
/jero-wiem,znam wypowiedzi
/jero-wiem,znam wypowiedzi
Last edited by skt7 on 12 January 2010, 18:45, edited 2 times in total.
Człowiek banda
i ja tez tam będę! będę na miejscu od rana, spie u siebie w mieszkaniu;p ale miejsc niestety nie mam ;/
Albo ch**, jednak napiszę.
Może i źle, że robię to tutaj, ale osoby do których pisałem nie raczyły odpisać.
Przed batorym dowiedziałem się, że nie ma dla mnie noclegu(diavel jako jeden z nielicznych chciał się poświęcić, thnx :*).
I tutaj moje pytanie - Czy was popierdoliło do reszty k**wa?
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, że nie ma noclegu dla kogoś, skoro dla każdego się znalazł.
Rozumiem, często wchodzę tu po alkoholu, i wypisuje durne spamposty. Ale żeby ludzie, którzy ze mną nigdy nie rozmawiali pisali nagle "wydaje się być pojebany, nie będę spał z nim w jednym pionie". k**wa, nawet nie znam osoby, która to napisała(nick niech zostanie tajemnicą) i skąd ta opinia?
Nie chciałem tam jechać, żeby się napić i kogoś napierdalać, a odjebaliście coś, czego w życiu bym się nie spodziewał. Ci co mnie znają wiedzą, że w życiu bym takiego czegoś nie zrobił.
A więc teraz chciał bym dostać odpowiedź od panów z Xx, o co zapierdala? Bo osobiście odpowiedzi nie dostałem do tej pory.
Sorry, że tutaj, ale to mi k**wa nie daje spokoju za każdym razem jak widzę wasz tag.
/mody - powstrzymajcie się od bana do wyjaśnienia, thnx.
Może i źle, że robię to tutaj, ale osoby do których pisałem nie raczyły odpisać.
Przed batorym dowiedziałem się, że nie ma dla mnie noclegu(diavel jako jeden z nielicznych chciał się poświęcić, thnx :*).
I tutaj moje pytanie - Czy was popierdoliło do reszty k**wa?
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, że nie ma noclegu dla kogoś, skoro dla każdego się znalazł.
Rozumiem, często wchodzę tu po alkoholu, i wypisuje durne spamposty. Ale żeby ludzie, którzy ze mną nigdy nie rozmawiali pisali nagle "wydaje się być pojebany, nie będę spał z nim w jednym pionie". k**wa, nawet nie znam osoby, która to napisała(nick niech zostanie tajemnicą) i skąd ta opinia?
Nie chciałem tam jechać, żeby się napić i kogoś napierdalać, a odjebaliście coś, czego w życiu bym się nie spodziewał. Ci co mnie znają wiedzą, że w życiu bym takiego czegoś nie zrobił.
A więc teraz chciał bym dostać odpowiedź od panów z Xx, o co zapierdala? Bo osobiście odpowiedzi nie dostałem do tej pory.
Sorry, że tutaj, ale to mi k**wa nie daje spokoju za każdym razem jak widzę wasz tag.
/mody - powstrzymajcie się od bana do wyjaśnienia, thnx.
Człowiek banda
pisalem ci, nie pamietam czy to byla sobota czy niedziela, chodzilo mniej wiecej o to, ze jakbys przyjechal nikt by cie samego nie zostawil 
Fakt pisałeś, wcześniej też ktoś inny pisał, żebym wpadał - wepchnie się gdzieś, ale nie chciałem takiej sytuacji. Jak mnie ktoś nie chce, to nie mam zamiaru się pchać, chodzi mi tylko i wyłącznie o powody, ale jak widzę tak samo na pw jak i tutaj nikt nic nie napisze.
Człowiek banda