[teaser=http://www.tmpl.info]http://img96.imageshack.us/img96/6876/aglqe.jpg[/teaser]Pierwszy etap inauguracyjnego turnieju All Games League za nami! Już wczoraj poznaliśmy najlepszych 32 kierowców z fazy Time Attack, którzy awansowali do drabinki 1v1. Teraz na uczestników czeka tryb Cup z limitem 150 punktów i zmianą trasy co dziesięć rund. Na in_errogaçăo -2 oraz Hipp-E -2 można umawiać się na spotkania do 2 kwietnia. [more]
W podsumowaniu fazy Time Attack na stronie AGL można znaleźć ciekawą informację dotyczącą ilości godzin spędzonych na serwerze. Najwyższym wynikiem może szczycić się Kinguś z prawie całą dobą przesiedzianą na serwerze (dziś siedział do 3 w nocy i nabił 25 godzin). Ponadto, nieletni redaktor zdaje się być szefem kampanii proalkoholowej. Temu samemu osobnikowi udało się jednak w miarę sprawnie ułożyć drabinkę, którą można znaleźć pod tym adresem.
Tutaj naotmiast znajdziecie ankietę, w której można głosować na naszą grę (przypominam, iż każdy oddany głos to kasa wyrwana CS-owi na nagrody! Chyba, że zostanie ona prędzej wydana na zachcianki Mastera).
Play-offy AGL. TOP32 wyłonione
4 setne, najs ;d zapomniałem o tym i w ogole nie wchodziłem na serva w poniedziałek xd
nie rozumiem czemu niby pikuś ze mna wygrał?? nie dawalem w/o...
sam jestem w szoku ;d
Ja nie miałem czasu trenować i dowiedziałem się w niedziele, że turniej się zaczął... do końca kwali miałem -50 ale nie udało mi się dojechać :/
Więc można mi wpisać w/o, bo zamiast trenować na mecz z shadem, który przegram na 100% to wole trenować na mecz teamowy.
GG.
Więc można mi wpisać w/o, bo zamiast trenować na mecz z shadem, który przegram na 100% to wole trenować na mecz teamowy.
GG.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
no to z mojej strony gg dla Ciebie za podejscie, jak dajesz w/o to to z szadem ustalcie i wpiszczei wynik, imo glupota oto jestskt7 wrote:Ja nie miałem czasu trenować i dowiedziałem się w niedziele, że turniej się zaczął... do końca kwali miałem -50 ale nie udało mi się dojechać :/
GG.
ej, jak ktoś daje w/o to dajcie nastepne miejsca, 33, 34, a nie rozwalajcie grupy, chetnie zagram...
Sprawa pikusia i Szyny się wyjaśniła i wsztsko już jest ok
przperaszam za kłopot mam nadzieje że wybaczycie 

Co do pikusia i szyny to nie wiem jak to się stało ale:
wszedłem w link podany do tabeli, myślałem, że można tu obstawiać mecze itp, wchodzę w pierwszy lepszy mecz z góry i ustawiam kto wygra.
Myślałem, że nic się nie stało a tu takie buty, jeśli to z mojej winy - przepraszam, ale poprawcie na tym AGL to.
PS: To nie jest głupi żart.
wszedłem w link podany do tabeli, myślałem, że można tu obstawiać mecze itp, wchodzę w pierwszy lepszy mecz z góry i ustawiam kto wygra.
Myślałem, że nic się nie stało a tu takie buty, jeśli to z mojej winy - przepraszam, ale poprawcie na tym AGL to.
PS: To nie jest głupi żart.
Po prostu mam mecz w środe, mecz z shadem pewnie środa/czwartek, więc się nie wyrobię, a wolę pomóc drużynie niż przegrać krytycznie mimo starań. Gdybym zdążył zrobić lepszy czas to bym grał normalnieszopek wrote:no to z mojej strony gg dla Ciebie za podejscie, jak dajesz w/o to to z szadem ustalcie i wpiszczei wynik, imo glupota oto jestskt7 wrote:Ja nie miałem czasu trenować i dowiedziałem się w niedziele, że turniej się zaczął... do końca kwali miałem -50 ale nie udało mi się dojechać :/
GG.
Człowiek banda