5.3 - Monako
5.3 - Monako
Dla tych, którzy uważają, że 80 kółek z ostatniego wyścigu to przesada, mam dobrą wiadomość. Dystans następnego wyścigu to jedyne 78 okrążeń!
A odbędzie się on na niezapomnianej mapce użytej w pierwszym i drugim sezonie. Niektórzy ją uwielbiają, niektórzy nienawidzą. Jak przystało na Monako, jest ona nie-płaska, a w paru miejscach z łatwością da się wylecieć z trasy bez możliwości powrotu. Tak więc przed wyścigiem radzę się zapoznać z trasą, żeby potem nie było że połowa stawki wyleci na tym charakterystycznym wyskoku po największym na mapce podjeździe. Tak, tam trzeba zwalniać. Ostrzegałem.
Mapka jest w stanie oryginalnym, jak używana wtedy - łącznie z MT. Oznacza to tyle, że będzie to powrót do MT z paliwem. Żadnych trzęsień i skomplikowanej taktyki. Ot, po prostu po upływie czasu ekran robi się całkiem czerwony. Oczywiście nie będzie tak już zawsze, to jeden z trzech planowanych w tym sezonie wyścigów z tego typu MT.
Download (mapka jest "fabrycznie" ustawiona na 78 okrążeń i na tyleż zweryfikowana, tak więc nie trzeba kombinować z odpalaniem przez edytor)
Informuję i przypominam - od tego wyścigu wracamy do ścigania się jak zawsze, w piątki!
A odbędzie się on na niezapomnianej mapce użytej w pierwszym i drugim sezonie. Niektórzy ją uwielbiają, niektórzy nienawidzą. Jak przystało na Monako, jest ona nie-płaska, a w paru miejscach z łatwością da się wylecieć z trasy bez możliwości powrotu. Tak więc przed wyścigiem radzę się zapoznać z trasą, żeby potem nie było że połowa stawki wyleci na tym charakterystycznym wyskoku po największym na mapce podjeździe. Tak, tam trzeba zwalniać. Ostrzegałem.
Mapka jest w stanie oryginalnym, jak używana wtedy - łącznie z MT. Oznacza to tyle, że będzie to powrót do MT z paliwem. Żadnych trzęsień i skomplikowanej taktyki. Ot, po prostu po upływie czasu ekran robi się całkiem czerwony. Oczywiście nie będzie tak już zawsze, to jeden z trzech planowanych w tym sezonie wyścigów z tego typu MT.
Download (mapka jest "fabrycznie" ustawiona na 78 okrążeń i na tyleż zweryfikowana, tak więc nie trzeba kombinować z odpalaniem przez edytor)
Informuję i przypominam - od tego wyścigu wracamy do ścigania się jak zawsze, w piątki!
5.3 - Monako
to ja jeszcze tylko dopowiem komu możecie być wdzięczni za tę mapę (w kalendarzu by Lox jest napisane, że mapka by cholerawiekto)
Autorem jest Foxy.
Dziękuję za uwagę.
Autorem jest Foxy.
Dziękuję za uwagę.
5.3 - Monako
nie, foxy nie. on tylko robił mt + validate. samą mapkę robił ktoś z zagranicy, pierwsze wyścigi były właśnie na mapkach branych z tmx-a, nie robionych specjalnie dla ligi.
5.3 - Monako
UWAGA UWAGA
niniejszym informuję, iż liga f1 zostaje wstrzymana na czas trwania pl9. trochę późno, ale zawsze ;e
niniejszym informuję, iż liga f1 zostaje wstrzymana na czas trwania pl9. trochę późno, ale zawsze ;e
5.3 - Monako
LOX THE KOX! Dobra decyzja, bo nie chce mi się na razie grać w eF1, po PL9 pewnie będzie inaczej 
5.3 - Monako
bezsensu decyzja, a po PL jest STC, czyli ligę dokończymy w następnym roku? :>
5.3 - Monako
możliwe ^^
5.3 - Monako
kiedy uznacie, że nadszedł czas na kontynuację ligi, zasypcie mnie wiadomościami na gg.
ktoś jeszcze pamięta, co to liga f1? :<
ktoś jeszcze pamięta, co to liga f1? :<
5.3 - Monako
panie, idź lep bałwana.
skoro ludziom nie chce się zbytnio grać w poważnych turniejach (być może patrzę na to wliczając własną osobę) to wątpię że te 8-10 osób się na ligę znajdzie, pomijając pierwszy wyścig.
skoro ludziom nie chce się zbytnio grać w poważnych turniejach (być może patrzę na to wliczając własną osobę) to wątpię że te 8-10 osób się na ligę znajdzie, pomijając pierwszy wyścig.
5.3 - Monako
No to jest nas dwóch...Charnan wrote:Pamiętamy o lidze, ja z utęsknieniem czekam na dokończenie ligi.
5.3 - Monako
trzech.
chociaż wolałbym by monako było w wersji by Pyszo ;e
chociaż wolałbym by monako było w wersji by Pyszo ;e

--->