Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Pytanie czy można wgrac asco na serwa do którego mam ftp?
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hurricane93
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 5


PostWysłany: 18 Maj 2009, 20:21    Temat postu: Pytanie czy można wgrac asco na serwa do którego mam ftp? Odpowiedz z cytatem  

Wiec tak mam serwer na gametec.pl mam dostęp do ftp może wie ktoś jak wgrac asco żeby działało??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
TheViP
Emerytowany Admin


Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 532


PostWysłany: 18 Maj 2009, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A masz dostep do shela ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hurricane93
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 5


PostWysłany: 18 Maj 2009, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a cóż to ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
devt
Doświadczony driver


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 168


PostWysłany: 18 Maj 2009, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

http://pl.wikipedia.org/wiki/Shell
_________________



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
TheViP
Emerytowany Admin


Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 532


PostWysłany: 19 Maj 2009, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Raczej nie ebdziesz mial, wiec mozesz zapomniec.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
devt
Doświadczony driver


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 168


PostWysłany: 19 Maj 2009, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

wgrać oczywiście przez ftp możesz, ale uruchomić bez shell'a nie uruchomisz ;p
_________________



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
krzys_pery
Jeździ konno


Dołączył: 01 Kwi 2009
Ostrzeżeń: 2
Posty: 46

Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19 Maj 2009, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mozesz ale aseco będziesz odpalal ze swojego kompa, oczywiście musisz znać tez hasło superadmina i port xml servera
_________________
Click here to join My MINI LOOL Server


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
devt
Doświadczony driver


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 168


PostWysłany: 20 Maj 2009, 4:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

krzys_pery napisał:
mozesz ale aseco będziesz odpalal ze swojego kompa, oczywiście musisz znać tez hasło superadmina i port xml servera

no ale jak ma wewnętrzne ip to lipa i wtedy dobrze by było kupić np. konto shellowe ...
btw. o tym to nie pomyślałem Razz

_________________



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
krzys_pery
Jeździ konno


Dołączył: 01 Kwi 2009
Ostrzeżeń: 2
Posty: 46

Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20 Maj 2009, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

daj namiary na server postawie ci xaseco u siebie na shellu za drobna opłata w postaci coppersów Happy Smile
_________________
Click here to join My MINI LOOL Server


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?