Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Captain Jack Sparrow
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 1 Posty: 88
|
Wysłany: 15 czerwca 2009, 13:04 Temat postu: Maraton skinowania |
|
|
Siemanko wszystkim starym i nowym znajomym
Emm... Od czego tu zacząć? Może powiem tyle, że nie było mnie przez pół roku (albo i trochę więcej) w świecie trackmanii ale... postanowiłem jeszcze wrócić na jakiś czas ;p Szperając po różnych forach i stronkach dotyczących TMN i TMU natrafiłem na rzecz zupełnie wcześniej niespotykaną i to w zasadzie pokusiło mnie do stworzenia NOWEJ mapki, która jak mam nadzieję, przejdzie do historii tej gry, ale to się jeszcze zobaczy
Taa... to by było na tyle wstępu a teraz konkrety
Potrzebuję dość znacznej pomocy dotyczącej skinowania modeli :/ Owszem, umiem to sam robić, ale licencja na używanie 3ds maxa wygasa za 2 dni, a ja mam jeszcze do zrobienia (do teksturowania) 20 modeli :/ Stąd zwracam się do wszystkich 2D masterów od skinowej roboty o pomoc
Jeśli będą jacyś chętni do (ech... bezinteresownej pomocy) to byłbym wdzięczny o wpisanie się tutaj wyszczególniając ile modeli byłby w stanie poskinować. Wtedy na priv dam link do modelu i parę wskazówek co i jak zrobić. Mam wielką nadzieję, że znajdą się jacyś ludzie dobrego serca
BTW.
Potrzebuje również pomocy z 3D modelowaniem... Nie wiem (a muszę wiedzieć!) jak zrobić, by koło kręciło się wzdłuż innej osi niż domyślna (chyba y?) tzn np. jak zrobić, by śmigło helikoptera obracało się równolegle do podłoża, a nie jak koło prostopadle?
Sporo tego jest ale sam niestety nie dam rady
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 15 czerwca 2009, 14:33 Temat postu: |
|
|
@seq - on nie ma czasu na toworzenie 2d
@jack - z miłą chęcią pomoge pisz na GG
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Captain Jack Sparrow
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 1 Posty: 88
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 15 czerwca 2009, 16:42 Temat postu: |
|
|
a chodzi ci o przerenderowanie modelu na postaci tekstury? tego nie umiem, ale jest to napisane na carparku
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|