Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Problem przy zakładaniu serwera z tutka.
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalka-06
Samochodowy prawiczek


Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 2


PostWysłany: 22 Maj 2009, 14:57    Temat postu: Problem przy zakładaniu serwera z tutka. Odpowiedz z cytatem  

Witam! Mad
Chcę założyć serwer do TM (wszystko robię zgodnie z http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=1363&postdays=0&postorder=asc&start=0 )
lecz gdy na koniec klikam w servermani klikam connect pojawia się komunikat :

Pozdrawiam Crying or Very sad
Z góry dzięki

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dom
Jeździ konno


Dołączył: 25 Lut 2009
Posty: 24


PostWysłany: 19 czerwca 2009, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

w MatchSetingsFiles nie podales ściezki tras lokalizacja server/gamedata/tracks/matchsetings/nations lub united i kliknij na nationsred dwa razy! np lub stadium ale to w folderze united Smile
_________________
Mowcie mi Maps Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bogdan
Lubi ostrą jazdę


Dołączył: 22 Sie 2006
Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 1
Posty: 1472

Skąd: przyjdzie Mikołaj?

PostWysłany: 19 czerwca 2009, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dom napisał:
w MatchSetingsFiles nie podales ściezki tras lokalizacja server/gamedata/tracks/matchsetings/nations lub united i kliknij na nationsred dwa razy! np lub stadium ale to w folderze united Smile

Nie znam angielskiego ale w tym komunikacie nic o trasach nie pisze :wink: Wprowadzasz gościa w błąd.Nie znasz się to się nie wypowiadaj.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dom
Jeździ konno


Dołączył: 25 Lut 2009
Posty: 24


PostWysłany: 20 czerwca 2009, 8:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jak ja mam serw tm-mini server i trzeba podac tam taką lokalizacje server/gamedata/tracks/matchsetings/nations ja tez tak mialem co on ma i wlasnie zrobilem tak jak opisalem i dziala Exclamation
_________________
Mowcie mi Maps Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?