Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wymiana Polsko-Francuska
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
auroxx
Jeździ konno

PostWysłany: 27 marca 2010, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt przedstawił FAKTY z historii ,oraz swoje przekonania, które świadomy człowiek powinien posiadać. Nie bardzo rozumiem na czym miałby polegać "rasizm" głoszony przez niego. Bo co, jest uprzedzony do niektórych narodowości? postawa narodu nie zmieni się na przestrzeni lat, to jest wpisane w jego dziedzictwo, zgadzam się z Tobą Abszt całkowicie. Niemcy zawsze będą mieli zapędy do rządzenia światem, w głowach Żydów wciąż będzie kiełkować jedna myśl: pieniądze; Francuzi już zostaną narodem tchórzliwym a Ukraińcy, Chorwaci, Jugosłowianie "bestiami i bandytami" Polaków jako ogół będzie cechować zawiść. Oczywiście jako jednostce, nie można przypiąć każdemu z nas (cytując lubianego przez Jakuba- Gombrowicza) "gęby" czyli pewnej postawy charakterystycznej dla danego narodu, jednak w każdym z nas tkwi demon przeszłości i nie ma co się dziwić, że tak jak i inne narodowości będziemy traktowani "szablonowo".

...a Tobie drogi Jakubie radzę się zastanowić nad sobą, spójrz na swoje zachowanie, chlasz do upadłego, piszesz tutaj pierdoły, używasz wulgaryzmów na publicznym forum. No jakie wartości przekazujesz innym? Liczne bany, ostrzeżenia i co? i g*wno, brniesz w to dalej, więc oszczędź nam gadania o wychowywaniu i przekazywaniu ideałów polskiej scenie TM.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Maybe.
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 27 marca 2010, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Haha... ZaX, pomyśl następnym razem czy warto zaczynać tu jakikolwiek "nowy" temat Very Happy

http://www.euroislam.pl/index.php/2010/03/protest-ludu-kufar-na-blogu-wyborczej-ahmedbloxpl/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 27 marca 2010, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No k**wa. Dobra z doświadczenia można powiedzieć że np. Hindusi to brudasy, prawdopodobnie większość Hindusów których spotkasz potwierdzą ten stereotyp, możesz się spodziewać że tak będzie, ALE NIE ZAKŁADAJ TEGO PRZED SPOTKANIEM Z NIM. Jakbyś się czuł w sytuacji, gdyby oceniano cie tylko ze względu na wygląd, pochodzenie ...

Jest sobie taki Hindus i żyje w swoim kraju, ale nie podoba mu się ten brak higieny. Robi wszystko żeby żyć w higienie i wyjechać z ojczyzny. Nie dość że każdy w kraju mówi mu że głupio, źle robi i ze dziwak z niego. To w momencie gdy ląduje w innym kraju ludzie nie dostrzegaja jego staran i z góry mówią brudas. No k**wa...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

auroxx napisał:
FAKTY

SRAKTY

pierdoleniec wysyla rap muzyke i nie lubi ciemnoskurych.

muhammad ali. cat stevens, ice cube, mc ren, zinedine zidane
ch** wie ile jest muslimow i jednoczaem ciemneskurych.

wszyscy brudasy, ch** im w dupe duma polska no nie?

ja pi***olę, ten temat powinien zniknac ze wstydu z tej strony.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ksdfan
Doświadczony driver

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jakub napisał:
ja p***dole, ten temat powinien zniknac ze wstydu z tej strony.

ty też.

Powrót do góry
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wieczorkiem przysiądę do kompa na dłużej to Tobie Jakub odpiszę. Na poczatek taka rada - czytaj ze zrozumieniem, a potem pisz cokolwiek i obrażaj. Znajdź mi zdanie w którym pisze : "nienawidzę czarnych etc".W sumie najlepiej to Tobie obrażanie wychodzi. Jestem takim rasistą, że takiego w życiu nie widziałeś? Raz - na pewno mnie nie widziałeś, bo Dwa- nie znasz mnie, Trzy - mało w życiu widziałeś, ograniczony panie po 30stce. A najbardziej rozbawiło mnie zdanie:
"jesteś w ch** glupi ii temu polska scena cierpi" - gram od 2,5 roku w Tm - od tego czasu 'scena' cierpi? Widocznie tak panie dziecinny. Ciekaw jestem czym w ogóle jest dla Ciebie 'scena'? Ja gram dla przyjemności i dla niektórych ludzi, ale nie dla takich ograniczonych pijaczków z klepkami na oczach jak ty. I pisz sobie nawet ile to zrobiłeś dla 'sceny' i inne rzeczy, jak to masz w zwyczaju, gdy ktos odpisuje na twoje 'zaczepki'
Wyraź swoje zdanie na ten temat, odpowiedz z głową, a nie wyzwiskami. Zapewne nie odpowiesz, bo szare komórki odpowiedzialne za takie rzeczy już dawno ci alkohol wypalił.

Powrót do góry
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 6

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a ty akurat swoimi zjebanymi komentarzami jesteś najbardziej fajny . . .
myślisz że jak pojedziesz mnie czy jakuba co gramy w te gre 4 lata to będziesz miał respekt? nie możesz nawet kubie butów k**wa czyścić tak że won Rolling Eyes
*to do ksdfana nie do abszcika :>

Powrót do góry
Mike
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

King, po waszym poziomie kultury osobistej jakoś respektu wielkiego do Was nie mam. Smile
Jakub, goł slip Razz

Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nawet mi nie żal jakuba, king trolluj mocniej

nie odpowiadajcie, nie karmcie trolla i będzie git

Powrót do góry
[POL] Jakub

PostWysłany: 27 marca 2010, 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt napisał:
Wieczorkiem przysiądę do kompa na dłużej to Tobie Jakub odpiszę. Na poczatek taka rada - czytaj ze zrozumieniem, a potem pisz cokolwiek i obrażaj. Znajdź mi zdanie w którym pisze : "nienawidzę czarnych etc".W sumie najlepiej to Tobie obrażanie wychodzi. Jestem takim rasistą, że takiego w życiu nie widziałeś? Raz - na pewno mnie nie widziałeś, bo Dwa- nie znasz mnie, Trzy - mało w życiu widziałeś, ograniczony panie po 30stce. A najbardziej rozbawiło mnie zdanie:
"jesteś w ch** glupi ii temu polska scena cierpi" - gram od 2,5 roku w Tm - od tego czasu 'scena' cierpi? Widocznie tak panie dziecinny. Ciekaw jestem czym w ogóle jest dla Ciebie 'scena'? Ja gram dla przyjemności i dla niektórych ludzi, ale nie dla takich ograniczonych pijaczków z klepkami na oczach jak ty. I pisz sobie nawet ile to zrobiłeś dla 'sceny' i inne rzeczy, jak to masz w zwyczaju, gdy ktos odpisuje na twoje 'zaczepki'
Wyraź swoje zdanie na ten temat, odpowiedz z głową, a nie wyzwiskami. Zapewne nie odpowiesz, bo szare komórki odpowiedzialne za takie rzeczy już dawno ci alkohol wypalił.

zkasuj tych brudasow z twojego podpisu.
pewnie tez muzelmany, a na pewno ta historia grala w oriencie PFUJ.

masz na swojej stronie envy i corvettera, GRATZ. jeden pseudoszatan, a drugi zdiecie wysyla w pizamie. potwierdza to twoj poziom.

Powrót do góry
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 6

PostWysłany: 27 marca 2010, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

seq zawze musi mi odpisać bo mnie kocha poprostu zycie Rolling Eyes

Powrót do góry
Mike
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 15:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie chodzi mi o to, że jestem po stronie Abszta, tylko żebyś skończył lepiej ten flamewar.

Powrót do góry
[POL] Jakub

PostWysłany: 27 marca 2010, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Corvetter napisał:
flamewar.

rasistow trzeba stopowac.

bergie jest turkiem O_O. brudas, zal.

turcja ma team na NC, FUUU.
algeria nawet brala udzial kiedyś. ZYGAM!!!!

(Dodano Sob Mar 27, 2010 3:42 pm)
abszt,
ktos mi powiedzial, ze mam przeczytac twoj post, wiec to zrobilem.

nie mogę Ciebie oceniac, bo cie nie znam.
na drugiej stronie jestem alkoholikiem, ktoremu szare komorki umieraja i który się caly czas chwali jakiś tam zarobkow dla trackmanii.
wiec jak to jest na koncu?

ja nie mogę Ciebie oceniac, bo Ciebie nie znam, a ty mnie mozesz, mimo ze mnie nie znasz?

przez takich ch**ow, jakim ty jesteś, wlasnie cierpia normalni, CZYSCI ludzie.
sam k**wa wyjedz gdzies i mam nadzieje, ze Ciebie będę traktowac wlasnie tak, jak ty o innych mowisz.
poznal k**wa 2 obcokrajowcow i się madrzy.

a ty k**wa wiesz jak o polakach mowia w innych krajach? i myslisz, ze maja racje, ze my jesteśmy norodem zlodzieji i akloholikow?

to wlasnie tacy sami chuje jak ty pi***olony rasisto.

Powrót do góry
auroxx
Jeździ konno

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

(Dodano 27 marca 2010, 16:06)
a ja się pytam, czy jest tu jakiś admin, który ogarnie to g*wno i czy w końcu ktoś zbanuje Jakuba?

chłopak ciężko na to pracuje, no jak jeszcze trzeba kogoś zbluzgać na forum,żeby dostać za to pochwałę w postaci bana?

aha, zatem żeby dowód raptem nie dostał nóżek:

Jakub napisał:

"przez takich ch**ow, jakim ty jesteś, wlasnie cierpia normalni, CZYSCI ludzie.
sam kur** wyjedz gdzies i mam nadzieje, ze Ciebie będę traktowac wlasnie tak, jak ty o innych mowisz.
poznal kur** 2 obcokrajowcow i się madrzy.

a ty kur** wiesz jak o polakach mowia w innych krajach? i myslisz, ze maja racje, ze my jesteśmy norodem zlodzieji i akloholikow?

to wlasnie tacy sami chuje jak ty pi***olony rasisto. "

Powrót do góry
[POL] Jakub

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

tutaj zdiecie popierdolonych obcokrajowcow. tak na szybko poszukalem, na pewno da się znalesc wiecej.
bana mi, ze nie nawidze rasizmu!!!
tak abszt, caly czas siedze w domu i k**wa przed kompem.

Powrót do góry
auroxx
Jeździ konno

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a wiesz czym jest RETORYKA ?

czy Ty nie potrafisz wygłaszać poglądów tak jak większość ludzi na tym świecie, w sposób pokojowy ? musisz komuś grozić, bluzgać bo co, on obraził Twojego "czarnego" brata, a Ty kim jesteś? jakie masz prawo by naubliżać komukolwiek? to jest chore.

Powrót do góry
KD Psik
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

przecież Kuba ma tu 100% racji... sieją jakieś rasistowskie poglądy... a wyraźnie w regulaminie pisze :

Cytat:
Na wszystkich forach TrackMania Poland zabronione są:
- treści obrażające innych uczestników dyskusji lub wymierzone przeciwko konkretnym osobom lub grupom społecznym,
- używanie zwrotów lub wyrazów powszechnie uważanych za wulgrane lub obraźliwe (moderatorzy zastrzegaja sobie prawo do cenzury wyrazów wulgarnych, a w skrajnych przypadkach usuwania postów)

wiadomo kuba jak zwykle ostro i za to może bana dostać ale przecież było 100 innych powodów ważniejszych od tego -.-

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jakub napisał:
Abszt napisał:

zkasuj tych brudasow z twojego podpisu.
pewnie tez muzelmany, a na pewno ta historia grala w oriencie PFUJ.

masz na swojej stronie envy i corvettera, GRATZ. jeden pseudoszatan, a drugi zdiecie wysyla w pizamie. potwierdza to twoj poziom.

Tak to racja, że głupoty karmić nie można, ale skoro już obiecałem, że napiszę to tak zrobię, bo jakiś jeden głupek zamieszkały w Niemczech nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem i wyłapac kontekstu z napisanych przeze mnie postów. Czy ja napisałem, że dla mnie czarny, żółty, arab to wróg nr 1? Możesz sobie pisać, że to są poglady rasistowskie. Ja je za takie nie uważam, bo gdybym był rasistą to nie przyjaźniłbym się z facetem z Jemenu, Murzynkiem z którym bardzo często graliśmy w kosza etc, czy to Czechami, czy chłopakimi z Laosu. To są te wyłacznie dwie osoby co je znam? Trzeba skończyć podstawy matematyki a potem liczyć. Jak dla Ciebie rasizmem jest to, że nie chcę w swoim kraju (a nawet Europie) muzułman, to tak ejstem rasistą. Ale tylko wg Ciebie. Ja sadzę, że to ma bardziej wydźwięk nacjonalistyczny i tak tez tam siebie bym widział. Pisałem głównie o Islamie i ortodoksach i ich 'inwazji' na Europę, ale ty panie Jakubie ze spermą w d*pie wyciagniesz jakieś jedna zdanie, do którego się przyczepisz i będziesz je pisał przez cały czas. Pisałem też o swoich przeżyciach i przemyśleniach, w których to nie atakowałem czarnych, o których to piszesz z taką zawziętością. Mam swoje poglady, ale nie popadam z nimi od skrajności w skrajność.

Za to ty nie odpowiedziałeś, w zadnym poście na inny post z argumentami itp. Jest za to dużo wulgaryzmów, ironii, sarkazmu ale przede wszytskim głupoty i kretynizmu w twoim wykonaniu. Wyciagasz z postu Auroxxa słowo "Fakty" i odpisujesz: "Srakty" - jak nie wiesz co pisać, to lepiej nie dotykaj klawiatury kmiocie.

Jakub napisał:
nie mogę Ciebie oceniac, bo cie nie znam.
na drugiej stronie jestem alkoholikiem, ktoremu szare komorki umieraja i który się caly czas chwali jakiś tam zarobkow dla trackmanii.
wiec jak to jest na koncu?

ja nie mogę Ciebie oceniac, bo Ciebie nie znam, a ty mnie mozesz, mimo ze mnie nie znasz?

Oceniłem nie Ciebie, ale twoje wypociny, którymi karmisz nas na tym forum. Twórczosc dorosłego człowieka, który ma problemy ze sobą, który jak totalny idiota nie wyciaga wniosków i nadal brnie w swoim ograniczonym grajdołku. To an podstawie tego, co piszesz i pod wpływem czego mogę napisac o Tobie, że jesteś pijaczkiem . Nie napisałem, żę alkoholikiem, bo to znacząca różnica. Poza tym znajdź mi więcej rzeczy, w których Ciebie oceniłem. Zobaczymy, czy będzie coś do czytania. Poza tym ty pisząc, ze jestem prosty człowiek, popierdoleniec, rasista, że mnie nikt nie lubi- jak to bys nazwał? Chyba oceną kogoś bez podstaw panie cwelu.

Jakub napisał:
masz na swojej stronie envy i corvettera, GRATZ. jeden pseudoszatan, a drugi zdiecie wysyla w pizamie. potwierdza to twoj poziom

To raczej potwierdza twój poziom. Mam kogos po stronie?? A co to sa, zabawy w piaskownicy?? Ogarnij się cieciu. I nazywasz mnie rasistą, podczas gdy ty wrzucasz mnie do jedengo worka z pewnymi osobami, których nie lubisz... Bo taki idiota jak ty nie wie, że rasizm to nie tylko wyznanie i kolor skóry, ale tez nawet subkultury czy pewne elementy, których nie akceptujesz bez jakiegokolwiek znaczacego powodu.

Jakub napisał:
zezarles madrosc lyzka.

Z chęcia bym z niej zeżarł i mądrość o ile maiłbym pewność, że wczesniej zostałęś nią wyskrobany... Oszczędziłoby to wielu ludziom nerwów.

Powrót do góry
KD Psik
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt w ogóle tak to skończcie dyskusje bo ona do niczego nie prowadzi...

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 marca 2010, 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Psikuta napisał:
przecież Kuba ma tu 100% racji... sieją jakieś rasistowskie poglądy... a wyraźnie w regulaminie pisze :

Cytat:
Na wszystkich forach TrackMania Poland zabronione są:
- treści obrażające innych uczestników dyskusji lub wymierzone przeciwko konkretnym osobom lub grupom społecznym,
- używanie zwrotów lub wyrazów powszechnie uważanych za wulgrane lub obraźliwe (moderatorzy zastrzegaja sobie prawo do cenzury wyrazów wulgarnych, a w skrajnych przypadkach usuwania postów)

wiadomo kuba jak zwykle ostro i za to może bana dostać ale przecież było 100 innych powodów ważniejszych od tego -.-

Znajdź mi zdanie w którym bezpodstawnie atakuję kogolwiek. Możesz znaleźć tylko jedno - ale to była tylko moja opinia (co prawda mocna), ale bez żadnej premedytacji, uargumetowana.
Poza tym jak pisałem, nie sa to rasistowskie poglądy. Bardziej nacjonalistyczne, proeuropejskie.

I wybaczcie literówki, ale nie piszę tego na swojej klawiaturze.

(Dodano 27 marca 2010, 16:35)
Psikuta napisał:
Abszt w ogóle tak to skończcie dyskusje bo ona do niczego nie prowadzi...

Ja już skończyłem. To mój ostatni post w tym temacie.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: