Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
revar
Jeździ konno
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 38
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 15:38 Temat postu: |
|
|
Cappy bo podajesz mi jakiś pedalski filmik na ktorym nic nie widac, nie da się z niego nauczyc a po 2 mowie ci ze k**wa nie chodzi o to ze nie wiem jak driftowac tylko o to ze się nie da skrecajac w lewo trzymac 3 przyciskow umiesz czytac, widzisz roznice?? Interpunkcji będę uzywac jak będę pisać pismo, podanie ale jakieś wazniejsze teksty a nie na forum internetowym i nic ci do tego w jaki sposob pisze. Pytam się co zrobić z tym zeby się dalo drifta w lewo może jakas opcja, klawisz, ustawienia a ty mi wysylasz filmy...
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
|
|GT| tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 352
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 16:09 Temat postu: |
|
|
revar napisał: |
Interpunkcji będę uzywac jak będę pisać pismo, podanie ale jakieś wazniejsze teksty a nie na forum internetowym i nic ci do tego w jaki sposob pisze. |
Oj, błąd w rozumowaniu... Na wielu forach internetowych wyleciałbyś na zbity pysk za coś takiego. Poprawne pisanie jest oznaką kultury i szacunku wobec innych użytkowników. Wychodzi na to, że jesteś po prostu zwykłym chamem.
revar napisał: |
Cappy bo podajesz mi jakiś pedalski filmik na ktorym nic nie widac, nie da się z niego nauczyc a po 2 mowie ci ze kur** nie chodzi o to ze nie wiem jak driftowac tylko o to ze się nie da skrecajac w lewo trzymac 3 przyciskow umiesz czytac, widzisz roznice?? (...) Pytam się co zrobić z tym zeby się dalo drifta w lewo może jakas opcja, klawisz, ustawienia a ty mi wysylasz filmy... |
Czy my jesteśmy jakąś zgrają cudotwórców? Koledzy dali ci już kilka rad, co powinieneś zrobić. Próbowałeś - tak, działa - nie. No to co ty byś chciał żebyśmy ci jeszcze mieli zrobić? Skoro nie możesz trzymać 3 przycisków na raz, bo piszczy, to, tak jak już pisali, najwidoczniej jest coś nie halo z twoim sprzętem bo:
Cytat: |
nikt inny takich problemów nie ma. |
Tyle ode mnie i ogarnij się
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 16:28 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
ja dopiero zaczynam grać, wiec dużo bledow jeszcze robię.
ale zabawa jest super, polecam. mozna grać nawet w parku itp, a uzywane kije sa dosc tanie. |
No, popieram, zabawa jest świetna Ja mam golfa jako WF na studiach (jako pierwszy i jedyny kierunek w Polsce), na początku mi się nie podobała wizja uczenia się golfa ale stwierdzam że jest świetny
Wracając do tematu, popieram Cappy'ego.
A z tym Twoim, revar, poglądem na temat pisania poprawnie stylistycznie, pogrążyłeś się.
Powrót do góry |
|
|
revar
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 16:45 Temat postu: |
|
|
Dobra koniec bo widze jacys fanatycy poprawnego pisania.. Wiekszosc osob pisze bez znakow bo jest szybciej i prosciej i z pewnością niektorzy z nich maja wiecej kultury od was nawet jak nie pisza ze znakami.. Co komu wygodniej anglicy tez uzywaja skrotow i co zarzucimy im ze sa nie kulturalni bo upraszczaja wymowe pieknego wspanialego slowa ? Ogarnijcie się bo czepianie się kogos o to jak pisze ( pomijajac ortografie ) jest bezsensowne każdy ma prawo pisać jak chce.. Sprzet zly ciekawe czemu w prawo 3 przyciski bez problemu dzialaja ;s A jak nikt takiego problemu nie ma to spoko wiem już o co chodzi..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 19:13 Temat postu: |
|
|
Ja Ci powiem o co chodzi - jesteś albo debilem albo zwykłym durniem który chciałby mieć podane wszystko gotowe. Skoro nie działa w TM, to może sprawdziłbyś w innej grze - ale nie, łatwiej i szybciej jest napisać, że nie działa i "weżcie mi pomóżcie, a jak nie pomożecie to jesteście chuje niewdzięczne".
1. Sprawdź w innej grze.
2. Jak nadal nie działa, to pożycz od kogoś klawiaturę i sprawdź czy wtedy będzie działać.
3. Jeśli będzie działać to zapier***** do najbliższego sklepu w którym będziesz mógł odpowiednią klawe kupić i graj.
Nawet jak jak jest to wina Twojego sprzętu, to po zmianie nie oczekuj, że w 10 sekund zostaniesz mistrzem driftu. Żeby to dobrze opanować, trzeba poświęcić sporo czasu, a nie oczekiwać, że pograsz 3 dni i będziesz najlepszy.
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 19:19 Temat postu: |
|
|
Jero napisał: |
Jakub napisał: |
ja dopiero zaczynam grać, wiec dużo bledow jeszcze robię.
ale zabawa jest super, polecam. mozna grać nawet w parku itp, a uzywane kije sa dosc tanie. |
No, popieram, zabawa jest świetna Ja mam golfa jako WF na studiach (jako pierwszy i jedyny kierunek w Polsce), na początku mi się nie podobała wizja uczenia się golfa ale stwierdzam że jest świetny
Wracając do tematu, popieram Cappy'ego.
A z tym Twoim, revar, poglądem na temat pisania poprawnie stylistycznie, pogrążyłeś się. |
Jero jaka uczelnia??;p
Powrót do góry |
|
|
revar
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 19:43 Temat postu: |
|
|
Mały napisał: |
Ja Ci powiem o co chodzi - jesteś albo debilem albo zwykłym durniem który chciałby mieć podane wszystko gotowe. Skoro nie działa w TM, to może sprawdziłbyś w innej grze - ale nie, łatwiej i szybciej jest napisać, że nie działa i "weżcie mi pomóżcie, a jak nie pomożecie to jesteście chuje niewdzięczne".
1. Sprawdź w innej grze.
2. Jak nadal nie działa, to pożycz od kogoś klawiaturę i sprawdź czy wtedy będzie działać.
3. Jeśli będzie działać to zapier***** do najbliższego sklepu w którym będziesz mógł odpowiednią klawe kupić i graj.
Nawet jak jak jest to wina Twojego sprzętu, to po zmianie nie oczekuj, że w 10 sekund zostaniesz mistrzem driftu. Żeby to dobrze opanować, trzeba poświęcić sporo czasu, a nie oczekiwać, że pograsz 3 dni i będziesz najlepszy. |
Nie, nie zalezy mi k**wa na tym zeby być mistrzem tylko na tym zeby się dalo k**wa cwiczyc a jak mam to robić jak się nie da? ... Teraz próbowałem przytrzymac 3 klawisze normalnie bez gry po prostu nacisnac je tu jak na forum jestem i jak daje lewa, gorna i spacja to mi piszczy a jak prawa, gorna i spacja to normalnie czyli tak jak pisalem drift w lewo odpada.. To w takim razie czemu drift w prawo dziala nie wiem.. Zobacze inna klawiature ale jak nie zadziala to już nei wiem ;s
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ChelseaHubert
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 20:13 Temat postu: |
|
|
revar przestaw najlepiej sobie prawy klawisz na inny bo może ten masz już zjebany i wtedy spróbuj
_________________ Jasiu czeka z mamą na samolot.
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
- nie, bo zaraz przyleci samolot.
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
revar
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 21:50 Temat postu: |
|
|
Kurcze na strzalkach i spacja najlepiej ale dobra dzięki za rade już sprawdzam pozmieniam wszystko może coś będzie. Sluchajcie mam prosbe może ktos zrobić sreana z waszych opcji sterowania jak macie? może ustawie sobie tak samo, oby coś dalo ;P
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
revar
Jeździ konno
|
Wysłany: 09 Maj 2010, 23:22 Temat postu: |
|
|
Omg mowilem Ci chyba ze zmienialem widze ze czytasz... koledzy napisali zeby przestawic tez strzalki może coś da a ja pytam się o inne opcje w sterowaniu bo może mam coś zle jak nie chcesz pomoc to nie krytykuj.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|